Guffi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 I do mnie też nie zajrzałaś:mad: ! Gdzie jesteś:placz: ? Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cześć :cool3: AGA WRACAJ MI TU W TEJ CHWILI!!! :mad: Quote
furciaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 agus wracaj bo jak tak dalej pojdzie to przegapisz swoja 100 stronke:mad: wyglada na to ze zobaczymy sie dopiero w przyszlym roku:evil_lol: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Witam moje kochane :) Strasznie się za Wami stęskniłyśmy. Dziękuję za wszystkie życzenia i za to, że nie zapomniałyście o nas.. Przepraszam, że nie pożegnałam się z Wami przed świętami ale przed wyjazdem wysiadł mi net i nie miałam nawet jak złożyć Wam życzeń :( Mam nadzieję, że mi wybaczycie... Uwierzcie mi, że myślami byłam z Wami mimo, że na dogo mnie nie było :) W każdym razie zdążę jeszcze wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Niech będzie lepszy niż ubiegły i niech nam wszystkim spełnią się najskrytsze marzenia. A teraz biegnę zobaczyć co u Was :) Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 A Sylwester proszę ja Was był całkiem do kitu. Jeszcze takiego kijowego nie miałam. Jeśli to ma wróżyć jaki będzie nadchodzący rok to ja wysiadam. Zamiast o północy wypić szampana i złożyć sobie życzenia to ja własnie pokłóciłam się z TZem.. eee może za jakiś czas nabiorę do tego dystansu ale w tej chwili jeszcze mnie trzęsie... Quote
tygra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ja siedziaąłm przy stole i piłam a teraz mam kaca - było nas 5 osób - nuda Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 E tam jak piłaś to nuda była umiarkowana. Ja wypiłam szampana z rodzicami i tyle miałam z tego całego sylwestera. Na dodatek jeszcze Michał mi zaczął kasłać i coś mi się wydaje, że jutro zamiast do szkoły to pójdzie do lekarza. Jak pech to pech... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 No to nie za ciekkawie.... moj sylwek był udany ale godziny przed sylwiek przepłakałam.... i zrezygnowałam z sylwka jak mnie wyciagneli i poszłam sie ubierac stanełam przed lusterkiem... patrze na siebie... cała zapuchnięta....;/ ale uratowało mnie "kilo tapety" jak to sie mowi.... miejmy nadzieje ze nie bedzie taki całt rok..... Quote
tygra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Agushka napisał(a):E tam jak piłaś to nuda była umiarkowana. Ja wypiłam szampana z rodzicami i tyle miałam z tego całego sylwestera. Na dodatek jeszcze Michał mi zaczął kasłać i coś mi się wydaje, że jutro zamiast do szkoły to pójdzie do lekarza. Jak pech to pech... to fakt u mnie nieco lepiej niż u Ciebie :) Quote
furciaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 czesc kochana agnieszko:p wkoncu bede miala z kim jutro kawe wypic z samego rana:multi: strasznie sie ciesze ze juz wrocilas:p Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Gosia :):buzi: :multi::multi: :sweetCyb:jak ja się za Tobą stęskniłam. No baaa i kawka i poranne :user: nareszcie :multi: Ja juz z nudów fioła kompletnego dostawałam na tej mojej wsi ukochanej. Aż się zaczęłam martwić co będzie w ferie. Chyba czas sobie sprawić laptopa i jakieś łącze fruwające na wolnym powietrzu hihihi Quote
furciaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 nio aga polecam sama mam takie lacze, i jesli moge ci poradzic to wez z pomaranczki (czytaj in english)(niechcem reklamy robic:evil_lol: ) normalnie juz niemoglam sie doczekac kiedy wrocisz:loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cześć Aga!! Fajnie że jestes:lol: , będą świeże foty :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Hihi no z pomarańczki musowo bo ino takie na mojej wsi łodbiera :) ale najpierw muszę się zapomóc w jakisiech pieniążki na laptopa hihihi Eria foteczek jakoś strasznie cieniutko zrobiłam, nawet nie wiem, czemu... Poza tym mój komputerek kuleje już pewnie z miesiąc ale coś tam mam, niewiele bo niewiele ale zawsze.. muszę tylko roszadę z dwoma komputerami wykonać i będzie ok :) A co byś powiedziała jakbym Cię pięknie poprosiła o nowy banerek zimowy? Ja tak cichutko i nieśmiało pytam bo mniemam, że masz inną robotę na głowie ale jakby tak się udało? :) Bo świąteczny to ja sobie zachowam na zaś ale juz po świętach a my w bombkach całe :) Wiecie co? Normalnie nie ma jak w domu :) od razu mi się jakoś polepszyło... Quote
Tina.Sara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 niedługo 100 stronka :P może już? nie wiem :P Quote
Tina.Sara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 kiedy będzie? już? czy nie już? nie wiem:P Quote
Tina.Sara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 już!!! :multi: :multi: :multi: :BIG: :tort: :laola: :drinka: :drinka: :cunao: :drink1: :drinking: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 hihi no a może teraz? jakimś cudem zdążyłam na moją 100 stronę, co za wyczucie :) musze się sama pochwalić bo jakoś nikt mnie nie chwali:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts