Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam moje kochane :) Strasznie się za Wami stęskniłyśmy. Dziękuję za wszystkie życzenia i za to, że nie zapomniałyście o nas.. Przepraszam, że nie pożegnałam się z Wami przed świętami ale przed wyjazdem wysiadł mi net i nie miałam nawet jak złożyć Wam życzeń :( Mam nadzieję, że mi wybaczycie... Uwierzcie mi, że myślami byłam z Wami mimo, że na dogo mnie nie było :)

W każdym razie zdążę jeszcze wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Niech będzie lepszy niż ubiegły i niech nam wszystkim spełnią się najskrytsze marzenia.

A teraz biegnę zobaczyć co u Was :)

Posted

A Sylwester proszę ja Was był całkiem do kitu. Jeszcze takiego kijowego nie miałam. Jeśli to ma wróżyć jaki będzie nadchodzący rok to ja wysiadam. Zamiast o północy wypić szampana i złożyć sobie życzenia to ja własnie pokłóciłam się z TZem.. eee może za jakiś czas nabiorę do tego dystansu ale w tej chwili jeszcze mnie trzęsie...

Posted

E tam jak piłaś to nuda była umiarkowana. Ja wypiłam szampana z rodzicami i tyle miałam z tego całego sylwestera. Na dodatek jeszcze Michał mi zaczął kasłać i coś mi się wydaje, że jutro zamiast do szkoły to pójdzie do lekarza. Jak pech to pech...

Posted

No to nie za ciekkawie.... moj sylwek był udany ale godziny przed sylwiek przepłakałam.... i zrezygnowałam z sylwka jak mnie wyciagneli i poszłam sie ubierac stanełam przed lusterkiem... patrze na siebie... cała zapuchnięta....;/
ale uratowało mnie "kilo tapety" jak to sie mowi....
miejmy nadzieje ze nie bedzie taki całt rok.....

Posted

Agushka napisał(a):
E tam jak piłaś to nuda była umiarkowana. Ja wypiłam szampana z rodzicami i tyle miałam z tego całego sylwestera. Na dodatek jeszcze Michał mi zaczął kasłać i coś mi się wydaje, że jutro zamiast do szkoły to pójdzie do lekarza. Jak pech to pech...

to fakt u mnie nieco lepiej niż u Ciebie :)

Posted

Gosia :):buzi: :multi::multi: :sweetCyb:jak ja się za Tobą stęskniłam. No baaa i kawka i poranne :user: nareszcie :multi: Ja juz z nudów fioła kompletnego dostawałam na tej mojej wsi ukochanej. Aż się zaczęłam martwić co będzie w ferie. Chyba czas sobie sprawić laptopa i jakieś łącze fruwające na wolnym powietrzu hihihi

Posted

nio aga polecam sama mam takie lacze, i jesli moge ci poradzic to wez z pomaranczki (czytaj in english)(niechcem reklamy robic:evil_lol: ) normalnie juz niemoglam sie doczekac kiedy wrocisz:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hihi no z pomarańczki musowo bo ino takie na mojej wsi łodbiera :) ale najpierw muszę się zapomóc w jakisiech pieniążki na laptopa hihihi

Eria foteczek jakoś strasznie cieniutko zrobiłam, nawet nie wiem, czemu... Poza tym mój komputerek kuleje już pewnie z miesiąc ale coś tam mam, niewiele bo niewiele ale zawsze.. muszę tylko roszadę z dwoma komputerami wykonać i będzie ok :)
A co byś powiedziała jakbym Cię pięknie poprosiła o nowy banerek zimowy? Ja tak cichutko i nieśmiało pytam bo mniemam, że masz inną robotę na głowie ale jakby tak się udało? :) Bo świąteczny to ja sobie zachowam na zaś ale juz po świętach a my w bombkach całe :)
Wiecie co? Normalnie nie ma jak w domu :) od razu mi się jakoś polepszyło...

Posted

hihi no a może teraz? jakimś cudem zdążyłam na moją 100 stronę, co za wyczucie :) musze się sama pochwalić bo jakoś nikt mnie nie chwali:evil_lol::evil_lol: