Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morisek slicznotek :loveu:juz na pewno przewraca sie teraz ... na drugi bok i snia mu sie wielkie kosturki ....parowki i inne psie specjaly .:dog: DOBRANOC MORISKU ....:calus:

Posted

Od 1 sierpnia Moris ma sponsora. Jego pobyt u Czarodziejki będzie opłacac ewa36. To bardzo dobra wiadomosc, gdyz na koncie Morisa są tylko wpłaty jednorazowe, ani jednej stałej deklaracji.
Chciałam zadac pytanie w imieniu swoim i Ewy czy ofiarodawcy zgodziliby sie, aby te środki ofiarowac Borysowi, ktory został wlasnie dzisiaj uratowany z tego samego miejsca co Moris ?
http://www.dogomania.pl/threads/210980-Staruszek-ONek-bez-oka-w-po%C5%82owie-drogi-do-piek%C5%82a.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-go-zawr%C3%B3cic-!
Jesli ktos nie zgadza sie, połowa jego wpłaty moze byc przekazana na psa, ktorego wskaze, lub zwrocona na konto. Napisałam "połowa" gdyz z wpłat jednorazowych, ktore były wpłacone, został opłacony transport i jeden miesiac pobytu Morisa u Czarodziejki.

Posted

sorry za off... ale... :)
Cioteczki niedawno moja Nora poszła do swojego domku, a telefon jak dotąd milczał tak nagle zaczął się urywać od telefonów o nią... Dlatego założyłam wątek (początkowo pod jedną Panią, ale ona już znalazła swojego psa, a kolejne osoby dzwoniące podają podobne kryteria wyboru, więc zmieniłam tylko pierwszy post i tytuł wątku) poszukiwawczy :smile: http://www.dogomania.pl/threads/211231-Poszukiwana-y-sunia-pies!!!-podobna-y-do-Nory-kt%C3%B3ra-ma-ju%C5%BC-sw%C3%B3j-wymarzony-dom-%29 Wszystkie osoby, które dzwonią w sprawie Nory odsyłam na ten wątek, jest więc nadzieja, że któryś ze zgłoszonych tam piesków zostanie wypatrzony :smile: Może chcecie kogoś tam dodać???
Najczęściej chodzi o ONki do domu z ogrodem...

Posted

[quote name='bela51']Przeklejam zdjecie Morisa z wątku Misia, na którym obaj tula sie do Czarodziejki.
Moris na pierwszym planie, ten jasniejszy.

a taki dwupak do ogłoszeń Ci nie pasuje :evil_lol::evil_lol:
Żartuję oczywiście, ale powalające jest to zdjęcie:)

Posted

Zaniemówiłam z wrażenia, widok niesamowity!!!
Jak moja Dianka robiła rowerek;), to byłam wniebowzięta, ale jak widzę tyle Onków jednocześnie, to padam!!!
Ty jesteś Czarodziejko szczęściarą!!!

Posted

Sokół zazwyczaj spokojnie sobie obserwuje, ale i tak zrobił postęp, bo uczestniczy w życiu stada, a na początku siedział w swojej wielkiej budzie i łypał niewidzącą gałką oczną, czy aby nie idą molestować. Teraz sam przychodzi się przytulić i z moich obserwacji widzę, że nie był to pies rozpieszczany. On dopiero teraz poznaje ludzki dotyk i nawet mu się to podoba. Z czesaniem tylko bywają kłopoty, ale dajemy radę ;) A Moris ma tę cechę, że jak mu czegoś trzeba, to chodzi i piska cienkim głosem. Podobnie ma Ząbal i Kola collie. Trzy pisklątka ;)