bela51 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Morisek jest sliczny !:lol: Te skosne migdałowe oczy, po pradziadku collie.:lol: Quote
unixena Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Morisek slicznotek :loveu:juz na pewno przewraca sie teraz ... na drugi bok i snia mu sie wielkie kosturki ....parowki i inne psie specjaly .:dog: DOBRANOC MORISKU ....:calus: Quote
bela51 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Od 1 sierpnia Moris ma sponsora. Jego pobyt u Czarodziejki będzie opłacac ewa36. To bardzo dobra wiadomosc, gdyz na koncie Morisa są tylko wpłaty jednorazowe, ani jednej stałej deklaracji. Chciałam zadac pytanie w imieniu swoim i Ewy czy ofiarodawcy zgodziliby sie, aby te środki ofiarowac Borysowi, ktory został wlasnie dzisiaj uratowany z tego samego miejsca co Moris ? http://www.dogomania.pl/threads/210980-Staruszek-ONek-bez-oka-w-po%C5%82owie-drogi-do-piek%C5%82a.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-go-zawr%C3%B3cic-! Jesli ktos nie zgadza sie, połowa jego wpłaty moze byc przekazana na psa, ktorego wskaze, lub zwrocona na konto. Napisałam "połowa" gdyz z wpłat jednorazowych, ktore były wpłacone, został opłacony transport i jeden miesiac pobytu Morisa u Czarodziejki. Quote
unixena Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Izo to bardzo dobry pomysl ...ja jestem za .Niech pieniazki wspomoga Boryska .A co na to inne cioteczki? Quote
ewa36 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Chryste Unixena zamarłam patrząc na Twój podpis ....... I dzięki Kochana za wsparcie Morisa ! Quote
Kociabanda2 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 sorry za off... ale... :) Cioteczki niedawno moja Nora poszła do swojego domku, a telefon jak dotąd milczał tak nagle zaczął się urywać od telefonów o nią... Dlatego założyłam wątek (początkowo pod jedną Panią, ale ona już znalazła swojego psa, a kolejne osoby dzwoniące podają podobne kryteria wyboru, więc zmieniłam tylko pierwszy post i tytuł wątku) poszukiwawczy :smile: http://www.dogomania.pl/threads/211231-Poszukiwana-y-sunia-pies!!!-podobna-y-do-Nory-kt%C3%B3ra-ma-ju%C5%BC-sw%C3%B3j-wymarzony-dom-%29 Wszystkie osoby, które dzwonią w sprawie Nory odsyłam na ten wątek, jest więc nadzieja, że któryś ze zgłoszonych tam piesków zostanie wypatrzony :smile: Może chcecie kogoś tam dodać??? Najczęściej chodzi o ONki do domu z ogrodem... Quote
Mysza2 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Morisku, jak ty masz już pupę bezpieczną to mnie nie pogonisz że na bazarek zaproszę dla Sipka http://www.dogomania.pl/threads/211846-letnie-ciuszki-i-nie-tylko-dla-Sipka-do-03.08.2011-godz-23-00?p=17334925#post17334925 Belciu ja marne grosiki tylko dla Moriska przekazałam i oczywiście nie mam nic przeciwko żeby poszły dla Boryska Quote
bela51 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 A ja czekam na obiecana sesje zdjeciowa naszego dystyngowanego Pana Morisa. Będziemy go oglaszac.:lol: Quote
Mysza2 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='bela51']Przeklejam zdjecie Morisa z wątku Misia, na którym obaj tula sie do Czarodziejki. Moris na pierwszym planie, ten jasniejszy. a taki dwupak do ogłoszeń Ci nie pasuje :evil_lol::evil_lol: Żartuję oczywiście, ale powalające jest to zdjęcie:) Quote
Czarodziejka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Obiecuję, że dziś Morisowe fotki będą na bank. Nie wiem czemu on i Gromiś zawsze kuleją ze zładowaniem, skoro w aparacie mam mnóstwo ich ślicznych fotek. Quote
Mysza2 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jak już kołami do góry poleguje tzn że wyluzowany przystojniak:) Quote
unixena Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Morisek to naprawde piekny wilczur .:loveu:taki dostojny ..cudo.:cool3: Quote
Czarodziejka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nie on jeden pustymi workami świeci ;) Quote
irenaka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Zaniemówiłam z wrażenia, widok niesamowity!!! Jak moja Dianka robiła rowerek;), to byłam wniebowzięta, ale jak widzę tyle Onków jednocześnie, to padam!!! Ty jesteś Czarodziejko szczęściarą!!! Quote
katarzyna09 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jak mu tam dobrze...:) O, i Naszego Sokołka widać:p Quote
szafra Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Tyle ONkowatych w jednym miejscu toż to ISTNY RAJ :loveu::loveu:. Quote
Czarodziejka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Sokół zazwyczaj spokojnie sobie obserwuje, ale i tak zrobił postęp, bo uczestniczy w życiu stada, a na początku siedział w swojej wielkiej budzie i łypał niewidzącą gałką oczną, czy aby nie idą molestować. Teraz sam przychodzi się przytulić i z moich obserwacji widzę, że nie był to pies rozpieszczany. On dopiero teraz poznaje ludzki dotyk i nawet mu się to podoba. Z czesaniem tylko bywają kłopoty, ale dajemy radę ;) A Moris ma tę cechę, że jak mu czegoś trzeba, to chodzi i piska cienkim głosem. Podobnie ma Ząbal i Kola collie. Trzy pisklątka ;) Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Niezmiennie jestem oczarowana i powalona ;) Quote
wapiszon Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Czarodziejka napisał(a):Niezmiennie jestem oczarowana i powalona ;) Ale chyba się czasami podnosisz Czarodziejko ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts