Martika&Aischa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='bela51']Ani nawet nie udalo sie zrobic zdjęc biedaka. Podobno był kiedys piekny, jest bardzo w typie rasy. I nie ma oczka ..:-(:-(:-([/QUOTE] Belu a jest szansa na zdjęcia ? myślę że trzeba mu założyć wątek :( wówczas będzie miał większe szanse ..... Quote
Czarodziejka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Moris bardzo się zaklimatyzował. Kiedy wychodzę na łąkę wywiesić pranie płacze pod furtką i próbuje sie przecisnąć tak, jak Bej, tylko, że jest nieco za duży ;) Wczoraj też napędził nam stracha. Do Julki przyszedł kolega i kiedy wychodzili na łąki Moris wymknął się furtką między nogami. Dzieciaki w panice rzuciły się w pogoń za zbiegiem, a on jak na dziadka nieźle pedałuje. Gdzieś tam jednak im się zatrzymał i wrócił uśmiechnięty na smyczy. Zaraz też wydoił pół gara wody i zległ zmordowany z miną, że o co tyle hałasu, pobiegać trochę byłem 8) Z czasem na pewno będzie wychodził na spacery. Quote
bela51 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Podaje wykaz nowych wpłat dla Morisa: dominikabankert 10,00 KAVA 95,00 Bardzo dziekujemy ! Quote
bela51 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 A Moris jak sie czuje? Czy chociaz on daje rade w te upały ? Quote
katarzyna09 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Belu,zapisz mnie proszę.Daję 10,- stałej dla Morisa od sierpnia.Wpłacę pieniążki za 5 miesięcy. Quote
bela51 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Dziekuje Kasiu ! Zapisze Cie w stałych deklaracjach. Quote
Czarodziejka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Rano po straszliwej burzy i ulewie pochowałam Duka...Zasnął spokojnie w nocy. A tu Moris. Daje radę i jest straszny piszczek, jak mu człeka brak. Quote
Martika&Aischa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Morisek pięknieje z dnia na dzień :) a Duk i opowieść o nim i jego ostatnich chwilach wzrusza do łez :( Quote
bela51 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Ładny psiaczek z naszego Morisa. Gdyby nie Duke, cieszyłabym sie ze zdjęc. Ale dzis nie potrafie z niczego sie cieszyc.:-( Jak to dobrze Czarodziejko, ze JESTEŚ. Takie miejsce i Twoja obecnosc to błogosławienstwo dla tych biednych psów.:-( Quote
bela51 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Moris miał farta ze trafił do Czarodziejki. Choc przy jego urodzie i niewatpliwie dobrej kondycji, mozna by pomyslec o ogłoszeniach. Moze ktos dałby dom starszemu panu, ktory jest łagodny i dystyngowany ? A w tym samym miejscu, z ktorego udało sie uratowac Morisa czeka Borys - ONek bez oka. Czeka na wywiezienie do piekła.:-(:-(:-( Mysle o zalozeniu mu wątku i szukaniu pomocy. Ale nie mam nawet jego zdjęc... Quote
Martika&Aischa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 bela51 napisał(a):Moris miał farta ze trafił do Czarodziejki. Choc przy jego urodzie i niewatpliwie dobrej kondycji, mozna by pomyslec o ogłoszeniach. Moze ktos dałby dom starszemu panu, ktory jest łagodny i dystyngowany ? A w tym samym miejscu, z ktorego udało sie uratowac Morisa czeka Borys - ONek bez oka. Czeka na wywiezienie do piekła.:-(:-(:-( Mysle o zalozeniu mu wątku i szukaniu pomocy. Ale nie mam nawet jego zdjęc... Belu załóż wątek a zdjęcia może uda się później dołożyć ...trzeba ratować tego psiaka :( Quote
bela51 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Belu załóż wątek a zdjęcia może uda się później dołożyć ...trzeba ratować tego psiaka :( Tak zrobie, załoze dzisiaj wieczorem i bede szukac pomocy dla niego. Quote
bela51 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Zajrzyjcie prosze do starego ONka bez oka. Dla niego przyjazd do Czarodziejki to kwestia zycia lub smierci. :-( Prosze o najmniejsze nawet deklaracje. Link w moim podpisie. Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Morisek odwiedzony i wyklepany przez ciocię anulę42. Fotek raczej chyba za dużo nie będzie, bo zamiast focić całkowicie zatraciła się w klepaniu, głaskaniu, miętoleniu i przytulaniu ;) Quote
unixena Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ta nasza Anula42 to taki psi Aniol :lilangel:,zlota dziewczyna :lol:.Bardzo sie ciesze ,ze Anulka byla na odwiedziach w czarodziejskim swiecie Czarodziejki u staruszkow onkow i ze wypiescila Moriska ..i z pewnoscia reszte tez.:multi: Quote
bela51 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Wpłynela dzisiaj wplata dla Moriska od Zofiji - 15 zł. Bardzo dziekujemy ! Quote
bela51 Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Przeklejam zdjecie Morisa z wątku Misia, na którym obaj tula sie do Czarodziejki. Moris na pierwszym planie, ten jasniejszy. Quote
Kava Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 rozdzierajace.... jakie one sa szczesliwe.... i ten niesmialy usmiech Morisa.... zlapal mnie mocno za serce.... Quote
unixena Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 No i jak tu nie kochac onkow ..one sa przepiekne a staruszki maja swoj dodatkowy urok ... Quote
Czarodziejka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Moris zazwyczaj leży i pachnie, albo kokietuje, albo drze pysk pod bramą ;) Quote
Recommended Posts