Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

arim napisał(a):
zajrzyjcie na wątek Dumki :) Dziewczyny jadą!!!

Ale przeciez jeszcze nie ma kompletu stalych deklaracji... :-(

Martka1982 powiedziala ze dziewczynki pojada dopiero jak uzbieramy komplet. Dumce jeszcze brakuje 140 zl a Maczce 25 zl z tego co wiem.

Inne deklaracje to deklaracje jednorazowe albo kilkumiesieczne.

Posted

arim napisał(a):
Kajka chce dołożyć w tym miesiącu resztę.Może martka zdecyduje ,żeby dziewczyny pojechały i bedzie miesiąc na szukanie reszty.

No tak, ale co potem? A jak sie potem pieniadze nie znajda? Zauwazylam, ze jak juz pies jest wyciagniety ze schroniska, to jeszcze trudniej o stale deklaracje, ale masz racje, to decyzja Marty.

Posted

Wiem,trudna decyzja i Martka pisala cały czas ,ze musi być kpl.Trudno cokolwiek pisać ,bo faktycznie co później.Ale one są już tak blisko.Maczce brakuje 25zł :( i dlatego nie pojedzie :( Przykre.

Posted

arim napisał(a):
Wiem,trudna decyzja i Martka pisala cały czas ,ze musi być kpl.Trudno cokolwiek pisać ,bo faktycznie co później.Ale one są już tak blisko.Maczce brakuje 25zł :( i dlatego nie pojedzie :( Przykre.

Oj tam, oj tam... Napewno sie znajdzie te 25 zl dla Maczki i 140 zl dla Dumki tez... Juz jestesmy zbyt blisko celu zeby teraz rezygnowac. :lol:

Posted

dziękuję dziewczyny. U Maczki brakuje w tej chwili 15zł

tak. Olena, Dumka miała już prawie komplet ale potem odezwał się chętny domek do adopcji i deklaracje zostały cześciowo przerzucone na Maczkę. Dumka szybciutko z tej adopcji wróciła i niestety musimy zbierać to co utraciła od nowa..........

Posted

martka1982 napisał(a):
dziękuję dziewczyny. U Maczki brakuje w tej chwili 15zł

tak. Olena, Dumka miała już prawie komplet ale potem odezwał się chętny domek do adopcji i deklaracje zostały cześciowo przerzucone na Maczkę. Dumka szybciutko z tej adopcji wróciła i niestety musimy zbierać to co utraciła od nowa..........

Kasa poszła za VII i VIII. Dzięki za przypomnienie i konto :lol:. Już zaczynam sie gubić :evil_lol:

Posted

dowiedziałam się przed chwilą,że niedługo z naszego schronu jedzie psiak do ds do rudy śląskiej, jeśli do tej pory udałoby się uzbierać komplet deklaracji panny pojechałyby z nim, byłoby taniej

Posted

martka1982 napisał(a):
tak, na to samo
teraz wpisz w tytule,ze dla Maczki,zeby sie sylwii nie pomylilo

Tak ,teraz wpisze imiennie.W przyszłym miesiącu zapłacę razem i dodam dwa imiona. Myślę ,że będzie wiadomo?

Chyba,ze coś się zmieni u dziewczynek...:)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Zagladam do Maczki......a tu taka wiadomosc.....
A jak Dumka sie czuje po tej niby adopcji?

Dumka w porządku, nie odczula tego

cleo, wysłałam Ci pw:)

kierowca wstepnie okreslil sie na wtorek lub srode