martka1982 Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 dzięki, jak będzie uzgodnione konto, to prześlę na pw a jeśli chodzi o finanse Maczki, to na pewno weszły deklaracje od ludzi z Konina i część osób wpłaci zaległe kwoty, bo powysyłałam pw musimy jednak poczekać na skarbniczkę i ostateczne rozliczenie Quote
si_bcw Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 (edited) w międzyczasie wpłynęło 80zł od DD/Kn, nikt więcej do tej chwili nie wpłacił. przelałam właśnie Kasi 191 za leczenie i 175 za DT choć nie wynika to z 1.posta, ja mam jeszcze na koncie 982zł należące do Maczki - nie mam siły ani czasu przedzierać się przez wszystkie wpłaty, konto było oszczędnościowe więc narastał procent plus zostały pieniądze od psiaków, które znalazły domy - dobrze że jest więcej a nie mniej;) będąc rozliczona z Kasią resztę prześlę na konto TOZ z przeznaczeniem dla Oskara, któremu brakuje deklaracji. jeśli do końca sierpnia i we wrześniu pojawią się jakieś wpłaty, też przekażę je schronisku, chyba że darczyńca zażyczy sobie zwrotu bądź przekazania innemu psu. Edited August 25, 2012 by si_bcw Quote
krolik2014 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ja swoje deklaracje przerzucilem na OSKARA Quote
si_bcw Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 okazuje się, że Kasia nie dostała jeszcze 24zł za leki - właśnie je przelałam, na konto TOZu poszło więc 958zł z przeznaczeniem dla Oskara. Quote
paulina0409 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 :-( dopiero przeczytałam, bo byłam na urlopie :-(. Tak strasznie mi przykro. Chciałabym przenieść deklarację na Oskarka. Maczuniu, żegnaj maleńka :-(... Quote
Recommended Posts