Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam pw ,ale gdzieś mi to pózniej umknęło. Oczywiscie , deklaracja Dumki przechodzi na Maczkę.Moze jej sie też tak poszczęści.

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Trzeba ją wyciągnąć. Ja już niestety finansowo jestem tak pod kreską, że nie wiem... Ale chociaż symbolicznie 5 zł Maczce miesięcznie wygrzebię. Żeby było więcej musiałby ktoś z moich stałych obciążeń znaleźć dom.

Tak, Bjuta. na razie szukamy dla niej dt

Posted

Biafra zgodziła się przyjąc do siebie Maczkę oraz jej koleżankę ze schroniska Dumkę.
Będą jedynymi psami w domu, miejmy nadzieję,ze się dogadają i będą mogły razem sobie mieszkać.
Miesięczny koszt to 350zł, a zatem brakuje 80zł. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w rozsyłaniu pw

Posted

Javena napisał(a):
Chyba zapomniano o mnie. Daje po 5 zł na jedną. Wsumie 10 zł. Mało ,ale mam dosć sporo deklaracji. Więcej nie dam rady.

faktycznie, u Dumki jestes a tu Cie nie wpisalam. mea culpa. bede probowac rowniez lokalnie cos uzbierac od osob z Konina, moze sie uda

Posted

Secia,zajrzyj na FB do Dumki.Porządziłam się jak Dumka jechała do Kołobrzegu i napisałam że pieniążki z Dumki przekazac Maczce.Teraz trzeba to odkręcić :(

Posted

arim napisał(a):
Secia,zajrzyj na FB do Dumki.Porządziłam się jak Dumka jechała do Kołobrzegu i napisałam że pieniążki z Dumki przekazac Maczce.Teraz trzeba to odkręcić :(

z FB płaci na Dumkę tylko Paweł, więc z nim Secia musiałabyś się skontaktować i po prostu poprosić aby został z Dumką