Anula Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja też trzymam kciuki aby wszystko było w porządku.Korciu domek czeka na ciebie. Quote
dusje Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Mocno trzymam za Korcie:lol: Malutka,daj z siebie wszystko,czeka na ciebie domeczek i dobra pani. Quote
IVV Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wszyscy siedzimy ....bosze ,zeby wszystko sie powiodlo !!! Quote
funia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cały czas podczas kroplówki byłam z nią i głaskałam ją po główce i brzuszku ....Uspokajało ją to .Staruszki sa takie bezbronne .Mogłą 10 dni temu byc już po zabiegu albo być zdiagnozowana ....Mogła ...... Kochana trzymaj się jak tylko się spotkamy to Ci to wynagrodze ... Quote
lika1771 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja wiem ze Wy to wiecie,ale uwazajcie na spadek cukru po operacji i zator moja starownika to miała po operacji Quote
funia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='lika1771']Ja wiem ze Wy to wiecie,ale uwazajcie na spadek cukru po operacji i zator moja starownika to miała po operacji[/QUOTE] I co ? jak się to zakończyło ? Quote
lika1771 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='funia']I co ? jak się to zakończyło ?[/QUOTE] I niech nie robia jej zebow. Sunia za TM:-(odeszła na zator po operacji tez wzieta ze schronu staruszka Quote
lika1771 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Aimez_moi']Bedzie dobrze.....bedzie![/QUOTE] Nie ma innej opcji....... Quote
sonia71 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Aimez_moi']Bedzie dobrze.....bedzie![/QUOTE] i ja podczepię się pod te słowa! Quote
Tola Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Juz po operacji; Korcia zniosła ją dobrze. Jest nadzieja. Malenka chce życ. W jamie brzusznej nie ma zmian nowotworowych, natomiast macica była mocno zaropiała. Przed sunią noc - kciuki i dobre myśli nadal potrzebne............... Jutro zadra napisze więcej i poda wynik prześwietlenia płuc. Sunia została u zadry. Korcia - daj radę, zyj, bo domek czeka.... Masz tyle życzliwych dusz, które myslą o Tobie .... Poczujesz co to miłość. Musisz poczuć............ Quote
dusje Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Korciu,trzymam nadal za ciebie.Badz dzielna,1 doba najwazniejsza, dasz rade :loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Korcia......czujesz, ze wszystkie tu jestesmy z Toba.....czujesz na pewno! Quote
handzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Korciu kochana, trzymaj się maleńka. Musisz być zdrowa, abyś jeszcze mogła zobaczyć jak piękne potrafi być życie pieska w kochającym domu...Funia mówiła, że jak wyzdrowiejesz to ugotuje Ci taki królewski obiad, jakiego jeszcze w życiu nie jadłaś. Walcz psinko... Quote
kazik132 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tola'] Korcia - daj radę, zyj, bo domek czeka.... Masz tyle życzliwych dusz, które myslą o Tobie .... Poczujesz co to miłość. Musisz poczuć...............nic nie dopiszę. Musi byc dobrze i będzie! Quote
Dea Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 I ja trzymam mocno kciuki za Korę, oby było dobrze! Dzisiaj byłam na wizycie w potencjalnym domu dla Kory. Czeka na nią dobry dom i trójka ludzi z ogromnym sercem dla zwierzaków. W domu mieszka też 9 letni nieduży zadbany psiaczek, oraz dwa koty - starszy i młodziak. Na dole u babci drugi piesek. Rodzina ma niedaleko weterynarza, u którego leczą wszystkie zwierzaki. Dom ma ogrodzony ogródek, gdzie suczka będzie mogła wychodzić i się wygrzewać na słońcu kiedy tylko zechce. Będzie jej dobrze, i na pewno niczego jej nie zabraknie na starość. Quote
funia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Idę spać spokojnie bo wierzę ze tylko dobre przed nami i naszą kochaną starunia .Takie życie ja czeka ..... Oby noc była spokojna i stabilna .Kochana całuję na dobranoc w szczerbatego pysia bo kilka ząbków usunietych ...W mordce był jeden wielki gnój .... Quote
_Goldenek2 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Będzie dobrze, Korciu.... Trzymaj się maleńka. Quote
Tola Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Dea']I ja trzymam mocno kciuki za Korę, oby było dobrze! Dzisiaj byłam na wizycie w potencjalnym domu dla Kory. Czeka na nią dobry dom i trójka ludzi z ogromnym sercem dla zwierzaków. W domu mieszka też 9 letni nieduży zadbany psiaczek, oraz dwa koty - starszy i młodziak. Na dole u babci drugi piesek. Rodzina ma niedaleko weterynarza, u którego leczą wszystkie zwierzaki. Dom ma ogrodzony ogródek, gdzie suczka będzie mogła wychodzić i się wygrzewać na słońcu kiedy tylko zechce. Będzie jej dobrze, i na pewno niczego jej nie zabraknie na starość.[/QUOTE] Bardzo dziękuję za wizytę i takie wieści:loveu: Korcia - słyszysz maleńka jaki domek na ciebie czeka.; twoja starość sunieczko będzie godna. Quote
Panca Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 tez zaciskam kciuki i wierze ze Kora przezyje bo czeka ja teraz cudowna emerytura i nie moze jej sobie odmowic..bedzie dobrze! Quote
funia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dostałam smsa od Zadry ,ze nie jest najgorzej .....Przezyła noc więc nie ma wyjscia tu tyle rak do przytulania czeka !!!!!!!!!! Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 To najlepsza wiadomosc dzisiejszego poranka.Korciu, tak trzymaj :cool3: Quote
Recommended Posts