Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj ,co tu tak cicho !!!!:mad:
Nikogo babuszka nie interesuje :roll:
Dzisiaj rano obaliła michę jedzzenia i maż mówił ,ze nie wiedział jak ona to zmiesciła :crazyeye:
Babka prosi jak chce za potrzeba .Przychodzi do pokoju i patrzy ;)
Mam na nią sposób jak stoi tyłem klaszcze w dłonie dwa razy głośno i wtedy babka się odwraca :evil_lol:

Posted

funiu -ja to jestem zauroczona twoją Czoko ,normalnie cudo-mikro-kuleczka (choć osobiście to bym standardowo dietkę kruszynce zrobiła -ale ja tak mam ,więc spoko :)-wcale nie dziwne że Babka ma ciągoty do malutkiej ,zresztą ta twoja druga -z ostatniej fotki nieśmało startuje do Pańcia po ...makaron? i z avatarku też jest śliczna,typ Patki Polska -Wiejska ale za to z tym czymś ..:)

Posted

Przepraszam za tak długa nieobecność, ale miałam awarię sanitariatu w domu...zalało mi kabel i wolałam nie ryzykować utraty komputera :-(
Już biorę się do pracy :)

Posted

Babka wie juz co to zycie domowe >Sępienie opanowała w stopniu bardzo dobrym jak również wskakiwanie na kanape .Juz sama nie wie gdzie chce leżeć .Apetycik na 6 ma .
Zachowuje genialnie czystośc i pokazuje .ze chce wyjśc .Chodzi jak przysłowiowy pies ...Krok w krok .Zauwazyłam ze znacznie mniej przesypia niz kilka dni temu własciwie jest cały czas aktywna ( czasem śpi na stojąco np.koło męża jak cos robi )Dzisiaj zasnęła pod jego nogami jak siedział przy kompie .
Macha ogonem i pokazuje ze sie cieszy .Bardzo mnie tym uszczęśliwia bo ten ogonek wisiał cały czas a teraz majta na boki .Jej oczy się smieją .Jest szczęsliwa .Wiem to .

Posted

Uratowałyście Korci życie, Funiu... gdybyście jej nie wyciągnęły tak szybko, to pewnie już by to ropomacicze wzięło górę na dniach...

Wszyscy na FB sa przepełnieni szczęściem z takiego obrotu sprawy ( zdjęcia i Twoje opisy Funiu są rewelacyjne i bardzo pomagają ;-))...

BRAWO DZIEWCZYNY !

Posted

Babka jest niesamowita .Zdrówko dopisuje ,apetycik w skali od 1 do 10 wynosi 11:evil_lol:
jutro pewnie kubrak sterylkowy zdejmiemy .
Nie pamietam czy pisałam ,ze babuszka wskakuje na kanape w kuchni :crazyeye:I tam się układa i śpi .Momentalnie ożywia się jednak jak widzi ruch przy desce do krojenia :lol: