Aimez_moi Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Alez numerek z naszej babuni.........:) Funiu.....masz tam super z tymi wszystkimi psiakami.....:) Quote
funia Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Oj ,co tu tak cicho !!!!:mad: Nikogo babuszka nie interesuje :roll: Dzisiaj rano obaliła michę jedzzenia i maż mówił ,ze nie wiedział jak ona to zmiesciła :crazyeye: Babka prosi jak chce za potrzeba .Przychodzi do pokoju i patrzy ;) Mam na nią sposób jak stoi tyłem klaszcze w dłonie dwa razy głośno i wtedy babka się odwraca :evil_lol: Quote
sonia71 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 oj,bo Korcia szuka w tych autach miejscówki,wybierze sobie najlepsze dla swoich kosteczek i ....pędem do domku! Quote
Joodith Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Odwiedzam Babunię i z uśmiechem czytam wieści z frontu ;) Quote
funia Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Babka w wersji seksualna nebezpeczna:cool3: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Babka jako pasażer busa ( ten model odpowiada jej wymaganiom najbardziej i jego atakuje najczęsciej,ale niestty szwagier go na dniach zabiera ....baka bedzie zrozpaczona ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Babka w mazdzie ,też nie gardziła welurami Uploaded with ImageShack.us Polska Liz Taylor czyz nie jestem piekna? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sonia71 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 funiu -ja to jestem zauroczona twoją Czoko ,normalnie cudo-mikro-kuleczka (choć osobiście to bym standardowo dietkę kruszynce zrobiła -ale ja tak mam ,więc spoko :)-wcale nie dziwne że Babka ma ciągoty do malutkiej ,zresztą ta twoja druga -z ostatniej fotki nieśmało startuje do Pańcia po ...makaron? i z avatarku też jest śliczna,typ Patki Polska -Wiejska ale za to z tym czymś ..:) Quote
funia Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Owszem makaron ,ale z mięskiem i cały pachnacy:eviltong: Quote
Marinka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Przepraszam za tak długa nieobecność, ale miałam awarię sanitariatu w domu...zalało mi kabel i wolałam nie ryzykować utraty komputera :-( Już biorę się do pracy :) Quote
Panca Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ale sie obsmialam ogladajac babunie w roznych pojazdach :))) moze w poprzednim wcieleniu byla parkingowym?;-] Quote
Aimez_moi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ja nie moge.....nasza babunia zapalencem samochodowym.....:):) Funiu super zdjecia.....:) Quote
jogolcia@pdx Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Zdjęcia dodane na FB - cudne są Funiu ;-) Quote
funia Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Babka wie juz co to zycie domowe >Sępienie opanowała w stopniu bardzo dobrym jak również wskakiwanie na kanape .Juz sama nie wie gdzie chce leżeć .Apetycik na 6 ma . Zachowuje genialnie czystośc i pokazuje .ze chce wyjśc .Chodzi jak przysłowiowy pies ...Krok w krok .Zauwazyłam ze znacznie mniej przesypia niz kilka dni temu własciwie jest cały czas aktywna ( czasem śpi na stojąco np.koło męża jak cos robi )Dzisiaj zasnęła pod jego nogami jak siedział przy kompie . Macha ogonem i pokazuje ze sie cieszy .Bardzo mnie tym uszczęśliwia bo ten ogonek wisiał cały czas a teraz majta na boki .Jej oczy się smieją .Jest szczęsliwa .Wiem to . Quote
jogolcia@pdx Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Uratowałyście Korci życie, Funiu... gdybyście jej nie wyciągnęły tak szybko, to pewnie już by to ropomacicze wzięło górę na dniach... Wszyscy na FB sa przepełnieni szczęściem z takiego obrotu sprawy ( zdjęcia i Twoje opisy Funiu są rewelacyjne i bardzo pomagają ;-))... BRAWO DZIEWCZYNY ! Quote
sonia71 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 to ostatnie porównanie powinno być na jakiś plakatach ! Quote
funia Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Fajnie to Jolu pomyślałaś !!! Babka żebra w obecnej chwili .....To znaczy zajmuje się profesjonalnie sępieniem:evil_lol: Quote
Jo37 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ślicznie wygląda na zdjęciach. Ogromna przemiana. Quote
jogolcia@pdx Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dziewczyny - ludzie z FB są zachwyceni przemianą Korci... Przesyłają wielki szacun dla wszystkich zaangażowanych w ocalenie tej Babuszki :) Quote
zadra Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='jogolcia@pdx'] METAMORFOZY ;-) Super zestawienie!!! Jutro babka będzie miała wyciągane szwy i zdjęcie RTG. Quote
szafra Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Piękna Babunia zaczęła nowe życie ! Dziewczyny jesteście wielkie :loveu::loveu:. Quote
funia Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Babka jest niesamowita .Zdrówko dopisuje ,apetycik w skali od 1 do 10 wynosi 11:evil_lol: jutro pewnie kubrak sterylkowy zdejmiemy . Nie pamietam czy pisałam ,ze babuszka wskakuje na kanape w kuchni :crazyeye:I tam się układa i śpi .Momentalnie ożywia się jednak jak widzi ruch przy desce do krojenia :lol: Quote
Recommended Posts