handzia Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Funiu, będziesz musiała jeszcze jutro wytrzymać, bo nadają 10 stopni i ulewy :diabloti: Ale cudnie :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Niestety u mnie pada non stop od wczoraj....... Quote
funia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Na moje oko babuszka ma dobre 15 lat . Zauważyłam ,ze bardzo ożywia sie i reaguje emocjonalnie na auta które do nas przyjeżdzają ....Jest wtedy podniecona i bardzo chciałaby zobaczyć co i jak .Zrobiłąm dzisiaj mały test .Otworzyłąm drzwi mojego auta i pieerwsze co zrobiłą babuszka to zaczęła biegać w koło i pakować się do pierwszych z brzegu otwartych ,,,,,,Moze ja wywalili z auta ?kochani byli własciciele hmm mogło i tak być ..... Babciunka chłuchutka jak pień bidula ....Trzeba stać z daleka lub kucnąc koło niej i wtedy zajarzy ,ze jestem .Boze jaka starośc jest okrutna ...Zwłąszcza dla porzuconego psa... Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Starosc sie Panu Bogu nie udala....niestety...... Quote
szafra Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Smutna prawda ...[quote name='Aimez_moi']Starosc sie Panu Bogu nie udala....niestety......[/QUOTE] Quote
funia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 wygłaskałam bidulinę ,wyprzytulałam ,pogadałm do niej ( jak dziad do obrazu:evil_lol:) I położyła sie spac .Nie wiem ,ale ona jakoś tak zatacza się jak chodzi .Jak złapie już azymut to leci . chyba ją dzisiaj wykąpię bo jest po prostu taka biedna do kwadratu przez to co ma na sobie .... Quote
Aimez_moi Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Rozkreci sie lada dzien.....przy takiej opiece.....:) Quote
Tola Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='funia']Na moje oko babuszka ma dobre 15 lat . Zauważyłam ,ze bardzo ożywia sie i reaguje emocjonalnie na auta które do nas przyjeżdzają ....Jest wtedy podniecona i bardzo chciałaby zobaczyć co i jak .Zrobiłąm dzisiaj mały test .Otworzyłąm drzwi mojego auta i pieerwsze co zrobiłą babuszka to zaczęła biegać w koło i pakować się do pierwszych z brzegu otwartych ,,,,,,Moze ja wywalili z auta ?kochani byli własciciele hmm mogło i tak być ..... Babciunka chłuchutka jak pień bidula ....Trzeba stać z daleka lub kucnąc koło niej i wtedy zajarzy ,ze jestem .Boze jaka starośc jest okrutna ...Zwłąszcza dla porzuconego psa...[/QUOTE] No to jednak babusia... Moja Tolka ma 12 lat i ja dopiero teraz uswiadomiłam sobie, ze to tez babcia... Myslę, ze Korcia u funi od razu zrozumiała, ze to pierwszy schodek do własnego domciu:) Quote
IVV Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='IVV']czy ktos moze przejac wydarzenie Korci ? tzn wstawiac tam nowe info o malej i wstawiac ewentualne rozliczenia dla ludzi ktorzy wysylaja pieniadze by jej pomoc ? http://www.facebook.com/event.php?eid=174701495926022#!/event.php?eid=210214239020876 tam jest 540 osob zainteresowanych jej losami !!! by nie umknelo ... Quote
Marinka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='waldi481']A ten drugi psiak taki kurdupelek fajny-to co to za jeden? E/W[/QUOTE] A to mój podopieczny Misio z mojego podpisu :) Quote
funia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Babunia smutna wieczorem była bardzo ......Miseczkę z jedzeniem postawiłąm jej w budce aby nie musiała wchodzić i wychodzic ....Powąchała tylko ....Martwie się o jej stan zdrowia , Jutro uzgodnie z wetem jakie pierwsze działania robimy aby stareńką zacząć diagnozowac.... Quote
IVV Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 pieniadze sa wiec to bardzo dobry pomysl Funiu by zaczac juz diagnostyke Quote
IVV Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 w wyniku braku chetnych do pomocy na FB, Marinka zaproponowala swoja pomoc :) !!!! chcialam podziekowac serdecznie Marince:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: DZIEKUJE !!!!!!!:) Quote
Tola Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Korcia jedzie dzisiaj na badania; trzymajcie kciuki.......... Quote
agusiazet Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tola']Korcia jedzie dzisiaj na badania; trzymajcie kciuki..........[/QUOTE] Będzie dobrze:) Quote
zadra Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Korcia ma niestety ropomacicze.W srode zabieg- nie mamy wyjścia. Quote
funia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Kora ma złe wyniki .....Pózniej wszystko opisze .Spedziłąm u weta ponad dwie godziny ,ale nie takich wiadomości oczekiwałam .. Chowa się przed światem i chce tylko spokoju .....Bardzo martwię się o nia .Zmarnowała tyle czasu .....Juz mogłaby być po zabiegu ... Quote
agusiazet Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='funia']Kora ma złe wyniki .....Pózniej wszystko opisze .Spedziłąm u weta ponad dwie godziny ,ale nie takich wiadomości oczekiwałam .. Chowa się przed światem i chce tylko spokoju .....Bardzo martwię się o nia .Zmarnowała tyle czasu .....Juz mogłaby być po zabiegu ...[/QUOTE] Biedna malizna:( Trzeba wierzyć, że będzie dobrze!!! Quote
Tola Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Biedna sunieczka:-( Mam nadzieję, ze los sprawi, ze będzie mogła jeszcze nacieszyc się swoją Pancią. Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 wszyscy trzymaja mocno kciuki za sunieczke na FB ,moze tak wiele pozytywnych mysli od tylu osob przyniesie jej sile !!!! Quote
Tola Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Mam dane z konta; nie ma żadnych kolejnych wpłat na Korcię. Quote
zadra Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 W środę przy okazji sterylizacji wet oczyści Korci zęby. Quote
funia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dzisijsza wizyta to koszty Mortfologia 35 zł biochemia 57 zł Razem 92 zł Koszty zostaną pokryte z wpłat jakie zostały dokonane na Korunię . USG ,wizyta i Cytologia gratis .Dziekujemy pięknie w imieniu babuszki !!! Zaraz ugotuje babuleńce udko i zaniosę biduli moze się skusi:roll: Quote
Recommended Posts