Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na moje oko babuszka ma dobre 15 lat .
Zauważyłam ,ze bardzo ożywia sie i reaguje emocjonalnie na auta które do nas przyjeżdzają ....Jest wtedy podniecona i bardzo chciałaby zobaczyć co i jak .Zrobiłąm dzisiaj mały test .Otworzyłąm drzwi mojego auta i pieerwsze co zrobiłą babuszka to zaczęła biegać w koło i pakować się do pierwszych z brzegu otwartych ,,,,,,Moze ja wywalili z auta ?kochani byli własciciele hmm mogło i tak być .....
Babciunka chłuchutka jak pień bidula ....Trzeba stać z daleka lub kucnąc koło niej i wtedy zajarzy ,ze jestem .Boze jaka starośc jest okrutna ...Zwłąszcza dla porzuconego psa...

Posted

wygłaskałam bidulinę ,wyprzytulałam ,pogadałm do niej ( jak dziad do obrazu:evil_lol:)
I położyła sie spac .Nie wiem ,ale ona jakoś tak zatacza się jak chodzi .Jak złapie już azymut to leci .
chyba ją dzisiaj wykąpię bo jest po prostu taka biedna do kwadratu przez to co ma na sobie ....

Posted

[quote name='funia']Na moje oko babuszka ma dobre 15 lat .
Zauważyłam ,ze bardzo ożywia sie i reaguje emocjonalnie na auta które do nas przyjeżdzają ....Jest wtedy podniecona i bardzo chciałaby zobaczyć co i jak .Zrobiłąm dzisiaj mały test .Otworzyłąm drzwi mojego auta i pieerwsze co zrobiłą babuszka to zaczęła biegać w koło i pakować się do pierwszych z brzegu otwartych ,,,,,,Moze ja wywalili z auta ?kochani byli własciciele hmm mogło i tak być .....
Babciunka chłuchutka jak pień bidula ....Trzeba stać z daleka lub kucnąc koło niej i wtedy zajarzy ,ze jestem .Boze jaka starośc jest okrutna ...Zwłąszcza dla porzuconego psa...[/QUOTE]
No to jednak babusia...
Moja Tolka ma 12 lat i ja dopiero teraz uswiadomiłam sobie, ze to tez babcia...
Myslę, ze Korcia u funi od razu zrozumiała, ze to pierwszy schodek do własnego domciu:)

Posted

Babunia smutna wieczorem była bardzo ......Miseczkę z jedzeniem postawiłąm jej w budce aby nie musiała wchodzić i wychodzic ....Powąchała tylko ....Martwie się o jej stan zdrowia ,
Jutro uzgodnie z wetem jakie pierwsze działania robimy aby stareńką zacząć diagnozowac....

Posted

w wyniku braku chetnych do pomocy na FB, Marinka zaproponowala swoja pomoc :) !!!!
chcialam podziekowac serdecznie Marince:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
DZIEKUJE !!!!!!!:)

Posted

Kora ma złe wyniki .....Pózniej wszystko opisze .Spedziłąm u weta ponad dwie godziny ,ale nie takich wiadomości oczekiwałam ..
Chowa się przed światem i chce tylko spokoju .....Bardzo martwię się o nia .Zmarnowała tyle czasu .....Juz mogłaby być po zabiegu ...

Posted

[quote name='funia']Kora ma złe wyniki .....Pózniej wszystko opisze .Spedziłąm u weta ponad dwie godziny ,ale nie takich wiadomości oczekiwałam ..
Chowa się przed światem i chce tylko spokoju .....Bardzo martwię się o nia .Zmarnowała tyle czasu .....Juz mogłaby być po zabiegu ...[/QUOTE]

Biedna malizna:( Trzeba wierzyć, że będzie dobrze!!!

Posted

dzisijsza wizyta to koszty
Mortfologia 35 zł
biochemia 57 zł Razem 92 zł
Koszty zostaną pokryte z wpłat jakie zostały dokonane na Korunię .

USG ,wizyta i Cytologia gratis .Dziekujemy pięknie w imieniu babuszki !!!
Zaraz ugotuje babuleńce udko i zaniosę biduli moze się skusi:roll: