Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

A ten drugi psiak taki kurdupelek fajny-to co to za jeden?
E/W

Guest Elżbieta481
Posted

A ta minka t co oznacza?Zdenerwowałam Ciebie swoim pytaniem?Przecież to jest konusik..
E/W

Posted

[quote name='waldi481']A ta minka t co oznacza?Zdenerwowałam Ciebie swoim pytaniem?Przecież to jest konusik..
E/W[/QUOTE]
To jest minka zachęcająca do adopcji ;)
Funiu, wyszły jeszcze jakieś zdjątka? Czekam tu na nie ;)

Guest Elżbieta481
Posted

My mamy psa,a ten na filmie wydał mi się przesympatyczny,choć konusik...Nasz ma 14-ty rok życia-to staruszek i ma ogromną narośl na boku..
Nie wiem czy jeszcze kiedyś będzie następny pies,ale jeśli będzie CC Italiano.
Wszystkiego dobrego staruszko!
EOT
E/W

Posted

[quote name='waldi481']My mamy psa,a ten na filmie wydał mi się przesympatyczny.
E/W[/QUOTE]
Sunia faktycznie jest przesympatyczna :) Ma swoje latka i pewnie dużo złego przeżyła, skoro znalazła się na ulicy. Ale jest dziarska i silna, tylko niedosłyszy biedulka :-(

Posted

[quote name='handzia']To jest minka zachęcająca do adopcji ;)
Funiu, wyszły jeszcze jakieś zdjątka? Czekam tu na nie ;)[/QUOTE]
Handziu tylko te ...zwiewałyśmy bo lało ,nie pamietasz ?:eviltong:

Posted

[quote name='waldi481']My mamy psa,a ten na filmie wydał mi się przesympatyczny,choć konusik...Nasz ma 14-ty rok życia-to staruszek i ma ogromną narośl na boku..
Nie wiem czy jeszcze kiedyś będzie następny pies,ale jeśli będzie CC Italiano.
Wszystkiego dobrego staruszko!
EOT
E/W[/QUOTE]

Skąd ten wybór Waldi ? chodzi o CC ...Pytam z ciekawosci ....

Posted

[quote name='funia']Handziu tylko te ...zwiewałyśmy bo lało ,nie pamietasz ?:eviltong:[/QUOTE]
No tak, ale myślałam, że choć jedno jeszcze zdążyłyśmy zrobić. To nic, nadrobimy ;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Wyglada na bardzo zadowolona......:)[/QUOTE]
Boziatku:D Przecież ona wogole nie zachowuje się jak 13sto letni psiaczek:) Mam nadzieję że niedługo trafi pod mój dach:)

Posted

Tz rozmawiał dzisiaj z przyszłym domkiem - sanchezauu; uradzili, że prześwietlenie i porządek z zębami zrobimy tu w Zamościu, sunia będzie tez odrobaczona.
Korcia musi tylko trochę dojsc do siebie, nabrac sił.
DS zajmie się ewentualną operacją.

Korcia nie do poznania:)
Czy to tę zbolałą sunie zabierałyśmy ze schronu?

Posted

Babcia torpeda z Korci :cool3: Jest cudna i tak dziarska,ze trudno uwierzyc w zaawansowany wiek :loveu: Trzymaj sie Korciu i fajnie,ze domeczek czeka :cool3:

Posted

Babusia odpoczywa sporo ,dzisiaj sama sobie scieliła posłanie .....Zaciagnęła sobie koc i poduchy w kącik budki i połozyła się śmierdziunia i zasnęła snem sprawiedliwego .
Podaje jej jedzenie 3 razy dziennie w małych porcjach .Bardzo jej smakuje ,wylizuje az miske do czysta .Kupa była na spacerze okropna ,lejąca ....
Babuszka bardzo pragnie spacerów a właściwie takiego biegania bo ona nie ma czasu i ciagle podgania jakby sie spieszyła gdzieś:evil_lol:
U nas leje bez przerwy ....Jak tylko bedzie cieplej zrobie babusi kapiel bo czad wali po oczach ..
Z ząbków mozna szpachelka zdzierać ....Pyszczek zainfekowany bardzo ,musi ja boleć ...