handzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Tolu, piękna ta legenda, popłakałam się, jeszcze długo łzy będą płynąć za Babcią. Najgorzej jest u funi, wszędzie się ją widzi w każdym miejscu, tak pusto się zrobiło...:-(:-(:-( Quote
LANS Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 ...uwielbiałam staruszeczkę... tak mi smutno... współczuję i cierpię ze wszystkimi, którym była bliska... Quote
AresekSE Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 bardzo mi przykro!!!:( mialam osobiscie przyjemnosc poznac Babke... Quote
funia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Wszedzie ją widzę ....Oglądam się czy stoi na schodach ...albo czy nie odeszła za daleko do sadu bo tam potrafiła zaplatac sie w krzaczki .... Quote
_Goldenek2 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [*] dla Korci. Funiu, bardzo mi przykro. Dziękuję Ci, że dałaś jej dom i miłość na ostatnie miesiące życia. Quote
zadra Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 funia napisał(a):Wszedzie ją widzę ....Oglądam się czy stoi na schodach ...albo czy nie odeszła za daleko do sadu bo tam potrafiła zaplatac sie w krzaczki .... Trzymaj się Funiu.Dałaś jej wiele szczęścia! Quote
dusje Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Funiu :-( Mocno tule Cie do serca.Babunia zaznala od Ciebie tyle milosci i ciepelka.Dobrze, ze miala kogo pokochac,ze byla czyjas,ze miala swoje imie i swoje miejsce na ziemi.Mimo to lzy same plyna z zalu bo Babka byla jedyna w swoim rodzaju. Spij spokojnie, kochana Babko Quote
mari23 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 dusje napisał(a):Funiu :-( Mocno tule Cie do serca.Babunia zaznala od Ciebie tyle milosci i ciepelka.Dobrze, ze miala kogo pokochac,ze byla czyjas,ze miala swoje imie i swoje miejsce na ziemi.Mimo to lzy same plyna z zalu bo Babka byla jedyna w swoim rodzaju. Spij spokojnie, kochana Babko i ja tulę Cie mocno, funiu ! wiem, jak Ci ciężko.... oj, wiem :( a Babke poznałam na konkursie najpiękniejszych paskudek - razem z moim Ślepkiem kochanym startowali i razem teraz biegają za TM..... Quote
funia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 dziekuje ,ze jesteście ze mną . Zobaczcie jak babuleńka w tamtym roku szybko biegała ...... http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=y6Gfv_SPovA Quote
mari23 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 funia napisał(a):dziekuje ,ze jesteście ze mną . Zobaczcie jak babuleńka w tamtym roku szybko biegała ...... http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=y6Gfv_SPovA tak sobie z Misiem-Rudzikiem spacerowała radośnie...... Quote
Recommended Posts