Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo potrzeba staruńce siły i chęci życia aby przetrwać zabieg .....Wysyłąjmy jej dobre myśli i zjednoczmy się na jej wątku dla niej :roll:

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stareńkie serduszko tak bije słabiutko,
powoli ,wolniutko lecz.... na okrąglutko!
i tli się nadzieja w nim jeszcze wątlutka
że CZAS mu da ŻYCIE - i DAŁ!ŻYJ WIĘC MALUTKA!!

Posted

Niestety Babunia nie zjadła kolacji ....Zaniosłam pachnący ciepły rosołek ,udko podrobione na kawełeczki .....Widac ,ze miała chęć zapach ją nęcił ale chyba miała dośc dzisisiejszego dnia .... Czyli dzisiaj nie zjadła nic ....
Jest mądra ,kochana i tak patrzy tymi mądrymi oczkami ....
Siedzę i wyję ....Nie wiem czy zdążymy ....
Jutro znowu jade rano ...Z noska cos jej kapie .....

Posted

[quote name='funia']Niestety Babunia nie zjadła kolacji ....Zaniosłam pachnący ciepły rosołek ,udko podrobione na kawełeczki .....Widac ,ze miała chęć zapach ją nęcił ale chyba miała dośc dzisisiejszego dnia .... Czyli dzisiaj nie zjadła nic ....
Jutro znowu jade rano ...Z noska cos jej kapie .....[/QUOTE]

:-( Z tego co mówicie zaczynam mieć strasznie złe przeczucie że Korcia jednak nie bedzie moja:-(:-(:-(... Trzymaj się Koreczko:-(

Posted

Zdążymy ,musimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!Od teraz tylko tak myślimy !!!!!!!!nie chcę więcej płakac .!!!!!!!!Jutro jest dzień .Idę spać !!!!!SZepnijcie słówko do Góry ,ze na Babcie jeszcze nie czas...PROSZE !!!!!!!!

Posted

Wlasnie dzwoniła do mnie funia; poplakałysmy sobie, ale musimy miec nadzieję!!!
Przesyłajcie dobre mysli, jak najwięcej; proszę............................

Posted

[quote name='funia']Niestety Babunia nie zjadła kolacji ....Zaniosłam pachnący ciepły rosołek ,udko podrobione na kawełeczki .....Widac ,ze miała chęć zapach ją nęcił ale chyba miała dośc dzisisiejszego dnia .... Czyli dzisiaj nie zjadła nic ....
Jutro znowu jade rano ...Z noska cos jej kapie .....[/QUOTE]

maleńka musisz dać radę, po prostu nie ma innej opcji!!! Błagam wszystkie siły na ziemi i w niebie, aby się tej psiej babciu udało!!!

Posted

Przed chwila zadzwoniła do mnie jakas kobieta ze Śląska, przepraszała za tak pózna porę, ale dopiero zobaczyła Korcię.
Łkała mi do słuchawki, bo nie mzoe zrozumiec, ze ktos pozbył si.e suczki w talim stanie.
Ona i cała jej rodzina równiez myslą o naszej korci

Posted

[quote name='Tola']Przed chwila zadzwoniła do mnie jakas kobieta ze Śląska, przepraszała za tak pózna porę, ale dopiero zobaczyła Korcię.
Łkała mi do słuchawki, bo nie mzoe zrozumiec, ze ktos pozbył si.e suczki w talim stanie.
Ona i cała jej rodzina równiez myslą o naszej korci[/QUOTE]

Tyle jest prządnych i dobrych ludzie, ale jak co do czego to ci żli są górą:( A Korci, przy takim wsparciu, musi się udać!!!

Posted

[quote name='agusiazet']maleńka musisz dać radę, po prostu nie ma innej opcji!!! Błagam wszystkie siły na ziemi i w niebie, aby się tej psiej babciu udało!!![/QUOTE]

[quote name='agusiazet']Tyle jest prządnych i dobrych ludzie, ale jak co do czego to ci żli są górą:( A Korci, przy takim wsparciu, musi się udać!!![/QUOTE]Musi się udać..musi! Będę z niepokojem oczekiwała wieści jutro. O której Korcia ma zabieg?

Posted

[quote name='lika1771']Mysle i trzymam kciuki,malenka to nie czas na Ciebie.
Malutka słuchaj domek czeka na Ciebie wiec jest o co walczyc.......[/QUOTE]
Do zadry dzwoniła Dea; juz po wizycie przedadopcyjnej - lepiej nie mogło sie naszej babusi trafić:loveu:
Myslę, ze zajrzy tu na wątek.
Maleńka ma gdzie wracac, niech tylko wyzdrowieje:modla:
Byłam u niej przed chwilą - lezy nieruchomo, wcisnięta w kacik, jest po kroplówce:-(
Rano siedziała przy niej funia
Wciaz potrzebne dobre mysli.................