funia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Bardzo potrzeba staruńce siły i chęci życia aby przetrwać zabieg .....Wysyłąjmy jej dobre myśli i zjednoczmy się na jej wątku dla niej :roll: Quote
Aimez_moi Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Funiu......caly czas myslami jestesmy z sunia.... Quote
Tola Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 I jak tu doczekac do zabiegu, chcialabym zeby było juz po wszystkim... Korciu - przesyłam najlepsze myśli.......... Quote
sonia71 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Stareńkie serduszko tak bije słabiutko, powoli ,wolniutko lecz.... na okrąglutko! i tli się nadzieja w nim jeszcze wątlutka że CZAS mu da ŻYCIE - i DAŁ!ŻYJ WIĘC MALUTKA!! Quote
funia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Niestety Babunia nie zjadła kolacji ....Zaniosłam pachnący ciepły rosołek ,udko podrobione na kawełeczki .....Widac ,ze miała chęć zapach ją nęcił ale chyba miała dośc dzisisiejszego dnia .... Czyli dzisiaj nie zjadła nic .... Jest mądra ,kochana i tak patrzy tymi mądrymi oczkami .... Siedzę i wyję ....Nie wiem czy zdążymy .... Jutro znowu jade rano ...Z noska cos jej kapie ..... Quote
sanchezauu Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='funia']Niestety Babunia nie zjadła kolacji ....Zaniosłam pachnący ciepły rosołek ,udko podrobione na kawełeczki .....Widac ,ze miała chęć zapach ją nęcił ale chyba miała dośc dzisisiejszego dnia .... Czyli dzisiaj nie zjadła nic .... Jest mądra ,kochana i tak patrzy tymi mądrymi oczkami .... Siedzę i wyję ....Nie wiem czy zdążymy .... Jutro znowu jade rano ...Z noska cos jej kapie .....[/QUOTE] :-( Z tego co mówicie zaczynam mieć strasznie złe przeczucie że Korcia jednak nie bedzie moja:-(:-(:-(... Trzymaj się Koreczko:-( Quote
funia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zdążymy ,musimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!Od teraz tylko tak myślimy !!!!!!!!nie chcę więcej płakac .!!!!!!!!Jutro jest dzień .Idę spać !!!!!SZepnijcie słówko do Góry ,ze na Babcie jeszcze nie czas...PROSZE !!!!!!!! Quote
Tola Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Wlasnie dzwoniła do mnie funia; poplakałysmy sobie, ale musimy miec nadzieję!!! Przesyłajcie dobre mysli, jak najwięcej; proszę............................ Quote
dusje Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Korciu :loveu: Dasz rade,bedzie dobrze,musi byc dobrze :kciuki: Quote
agusiazet Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='funia']Niestety Babunia nie zjadła kolacji ....Zaniosłam pachnący ciepły rosołek ,udko podrobione na kawełeczki .....Widac ,ze miała chęć zapach ją nęcił ale chyba miała dośc dzisisiejszego dnia .... Czyli dzisiaj nie zjadła nic .... Jest mądra ,kochana i tak patrzy tymi mądrymi oczkami .... Siedzę i wyję ....Nie wiem czy zdążymy .... Jutro znowu jade rano ...Z noska cos jej kapie .....[/QUOTE] maleńka musisz dać radę, po prostu nie ma innej opcji!!! Błagam wszystkie siły na ziemi i w niebie, aby się tej psiej babciu udało!!! Quote
Tola Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Przed chwila zadzwoniła do mnie jakas kobieta ze Śląska, przepraszała za tak pózna porę, ale dopiero zobaczyła Korcię. Łkała mi do słuchawki, bo nie mzoe zrozumiec, ze ktos pozbył si.e suczki w talim stanie. Ona i cała jej rodzina równiez myslą o naszej korci Quote
agusiazet Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Tola']Przed chwila zadzwoniła do mnie jakas kobieta ze Śląska, przepraszała za tak pózna porę, ale dopiero zobaczyła Korcię. Łkała mi do słuchawki, bo nie mzoe zrozumiec, ze ktos pozbył si.e suczki w talim stanie. Ona i cała jej rodzina równiez myslą o naszej korci[/QUOTE] Tyle jest prządnych i dobrych ludzie, ale jak co do czego to ci żli są górą:( A Korci, przy takim wsparciu, musi się udać!!! Quote
kazik132 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='agusiazet']maleńka musisz dać radę, po prostu nie ma innej opcji!!! Błagam wszystkie siły na ziemi i w niebie, aby się tej psiej babciu udało!!![/QUOTE] [quote name='agusiazet']Tyle jest prządnych i dobrych ludzie, ale jak co do czego to ci żli są górą:( A Korci, przy takim wsparciu, musi się udać!!![/QUOTE]Musi się udać..musi! Będę z niepokojem oczekiwała wieści jutro. O której Korcia ma zabieg? Quote
Joodith Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bezustannie myślę o Tobie i z całych sił zaciskam kciuki. Quote
lika1771 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Mysle i trzymam kciuki,malenka to nie czas na Ciebie. Malutka słuchaj domek czeka na Ciebie wiec jest o co walczyc....... Quote
Tola Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='lika1771']Mysle i trzymam kciuki,malenka to nie czas na Ciebie. Malutka słuchaj domek czeka na Ciebie wiec jest o co walczyc.......[/QUOTE] Do zadry dzwoniła Dea; juz po wizycie przedadopcyjnej - lepiej nie mogło sie naszej babusi trafić:loveu: Myslę, ze zajrzy tu na wątek. Maleńka ma gdzie wracac, niech tylko wyzdrowieje:modla: Byłam u niej przed chwilą - lezy nieruchomo, wcisnięta w kacik, jest po kroplówce:-( Rano siedziała przy niej funia Wciaz potrzebne dobre mysli................. Quote
lika1771 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tola']Zaczęła się operacja Korci................[/QUOTE] Boziu trzymam kciuki z całych sił Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='lika1771']Boziu trzymam kciuki z całych sił[/QUOTE] Caly...caly czas... Quote
Recommended Posts