funia Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Aha i zakochała się na zabój w małej Coco .Jest obiektem jej pozadania ( nadal ). Quote
Tola Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Zestawienie zdjęc świetne - mozna smiało wrzucic na Metamorfozy! do mnie dzwonia ludzie z FB, ta Pani, o której pisałam wczesniej dzwoniła codziennie i pytała o Korusię. Dobre myśli pomogły! Ja trochę zaniedbuję wątek Korusi, choc nieustannie o niej myslę. W Lublnie zaginęła zamoska malutka Frajda - na jej wątku od paru dni probuję znalezc kogos do pomocy... Quote
Aimez_moi Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Odwiedzam babusie rano.....ale pewnie jeszcze spi......:) Quote
sonia71 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 a czego każecie jej wstawać ;) niech kosteczki leniuchują w poduchach :) Quote
jogolcia@pdx Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 sonia71 napisał(a):a czego każecie jej wstawać ;) niech kosteczki leniuchują w poduchach :) Ja solidaryzuję się z Sonią - niech sobie poleży Babuszka.... Quote
_Goldenek2 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Szukamy deklaracji, domu, pomysłów http://www.dogomania.pl/threads/2110...-szukają-domu!**** . Proszę, pomóżcie. Quote
zadra Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Babcia już po wyjęciu szwów i RTG.Uff... na szczęście płuca czyste.Zdjęcie w dwóch projekcjach wykazało brak zmian sugerujących przerzuty do płuc. Quote
funia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A ja mam takie wieści ,ze spadniecie z krzesla ..... Znam całą historię życia Babki .....Wiem kto jest włascicielem . I dodam ,ze włąsciciel miał warsztat samochodowy ..... Ps .Więcej szczegółów wieczorem. Quote
dusje Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 funia napisał(a):A ja mam takie wieści ,ze spadniecie z krzesla ..... Znam całą historię życia Babki .....Wiem kto jest włascicielem . I dodam ,ze włąsciciel miał warsztat samochodowy ..... Ps .Więcej szczegółów wieczorem. Hahaha,no i wszystko juz jasne.Oj Babka,Babka :loveu: ty jeszcze na rajd Safari pojedziesz:lol: Quote
szafra Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ale numer !!!! Babcia w warsztacie ...:lol::lol: Quote
Panca Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 czyli jednak ..tez czekam na owa tajemnicza historie zycia babuni:D Quote
Aimez_moi Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Miala wlasciciela?.......i co? Wyrzucili stara sunie? Quote
szafra Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Pewnie tak ...:-(Aimez_moi napisał(a):Miala wlasciciela?.......i co? Wyrzucili stara sunie? Quote
Tola Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Ja juz wszystko wiem, ale poczekam na relacje funi. To swietna wiadomosc, ze przeswietlenie nie wykazało zmian.:) Quote
Aimez_moi Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Babunia jest superowa......ciekawa jaka ma historie..... Quote
funia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dziewczyny napisałm już dwa razy i wykasowało mi dwa posty .....Szlag mnie trafił !!!!!!!!!!!!!30 minut mi to zajeło ....Nie dam rady więcej juz napisac .Bo jest duzo do pisania Ide zapalić jak dam radę to naopisze tzreci raz .... Quote
funia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 no więc było tak . Wczoraj zgadałam się z klientką o psach .Jako ,ze ona również wrażliwa to zawsze schodzi na to samo .Pyta sie mnie - Jak tam P.Kasiu psiaki ? Ma Pani coś nowego ? mówię ,ze tak .....I opowiadam o babce . A ona mówi ...U nas też w bloku byłą taka staruszeczka i nie ma jej od 4 tyg. i ona nie wie cio się z nia stało .... No i tak sobie dalej rozmawiamy ...Ale ja pytam Jak wyglądała ta suczka od was z bloku ? I ona po mału dokładnie opisuje psa ,który wypisz wymaluj wyglada jak nasza babka ....Poszłyśmy do kompa i pokazałam jej Babke a ona ze łzami w oczach mówi -----Boze przecież to SABA Saba ma 16 lat i mieszkała całe swoje dotychczasowe życie w bloku na pierwszym piętrze na jednym z zamojskich osiedli . Miała Panią ,która o nia dbała .Niestety Pani zmarła rok temu .Została z Panem jego synem i synową z wnukiem .PO 8 miesiącach zmarł Pan za którym dzielnie człapała dzień w dzień do warsztatu samochodowego z którego wracali wieczorem . I wtedy zaczęłą sie gehenna Babuszki ..... NIe wpuszczali jej do domu,stałą nieraz w nocy pod klatką ....Jadła ze śmietników i piła z kałuży .P.Marysia zawsze ja dokramiała jak tylko ją widziała .Bardzo tęskniła wyła .... Aż w końcu pozbyli się jej jak śmiecia ....Znikęła z ich życia .Tylko musze ustalic czy została odwieziona do schronu ( niech ich ....) czy wyrzucili na ulice i stamtąd zabrał pracownik schronu .Mam pełne dane syna własciciela . Dodam ,ze syn nie jest biedną osobą .Mam nadzieję ,ze poniesie konsekwencje ..... Quote
funia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Babka właśnie leżąc tyłem do miski wyczuła zapach kurczaczka z sosikem i kluskami ...Zaczyna się budzić do śniadania . Quote
sonia71 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 pewnie sporo jest takich smutnych historii psów gdy umiera pan :( może nawet bardzo sporo... i tylko zalewdie kilka ma taki hapy end....... Babka to musiala sobie czymś zasłużyć na taką prezydencką emeryturę ... ha! no przecież ona pracowała w warsztacie a to to trudne warunki dla takiej mikruski :) to teraz ma poduchy i ...kluseczki z kurczczkiem :) Quote
Aimez_moi Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Funiu........:) tym bardziej wielki poklon dla Ciebie......kluchy i poduchy.....niech babusia sie budzi i podnosi.....:):) Quote
handzia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='funia']no więc było tak . Wczoraj zgadałam się z klientką o psach .Jako ,ze ona również wrażliwa to zawsze schodzi na to samo .Pyta sie mnie - Jak tam P.Kasiu psiaki ? Ma Pani coś nowego ? mówię ,ze tak .....I opowiadam o babce . A ona mówi ...U nas też w bloku byłą taka staruszeczka i nie ma jej od 4 tyg. i ona nie wie cio się z nia stało .... No i tak sobie dalej rozmawiamy ...Ale ja pytam Jak wyglądała ta suczka od was z bloku ? I ona po mału dokładnie opisuje psa ,który wypisz wymaluj wyglada jak nasza babka ....Poszłyśmy do kompa i pokazałam jej Babke a ona ze łzami w oczach mówi -----Boze przecież to SABA Saba ma 16 lat i mieszkała całe swoje dotychczasowe życie w bloku na pierwszym piętrze na jednym z zamojskich osiedli . Miała Panią ,która o nia dbała .Niestety Pani zmarła rok temu .Została z Panem jego synem i synową z wnukiem .PO 8 miesiącach zmarł Pan za którym dzielnie człapała dzień w dzień do warsztatu samochodowego z którego wracali wieczorem . I wtedy zaczęłą sie gehenna Babuszki ..... NIe wpuszczali jej do domu,stałą nieraz w nocy pod klatką ....Jadła ze śmietników i piła z kałuży .P.Marysia zawsze ja dokramiała jak tylko ją widziała .Bardzo tęskniła wyła .... Aż w końcu pozbyli się jej jak śmiecia ....Znikęła z ich życia .Tylko musze ustalic czy została odwieziona do schronu ( niech ich ....) czy wyrzucili na ulice i stamtąd zabrał pracownik schronu .Mam pełne dane syna własciciela . Dodam ,ze syn nie jest biedną osobą .Mam nadzieję ,ze poniesie konsekwencje ..... :-(:-(:-( brak słów na coś takiego... Quote
Panca Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 co za historia....mam rowniez nadzieje ze pan poniesie konsekwencje za wyrzucenie Saby i w przyszlosci na starosc zostanie sam jak palec bo wierze ze zla karma wraca Quote
funia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Panca napisał(a):co za historia....mam rowniez nadzieje ze pan poniesie konsekwencje za wyrzucenie Saby i w przyszlosci na starosc zostanie sam jak palec bo wierze ze zla karma wraca życzę mu tego z całego serca ...... Quote
Recommended Posts