Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Funiu, to czekam na zdjęcia do wklejenia na FB...

Iwonka prosiła mnie żebym była łącznikiem pomiędzy wątkami Korci i Zosi i wydarzeniami na FB na czas Jej pobytu w Polsce (do której właśnie leci z Toronto - God speed Iwonia) ;-)

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Babuszka dzisiaj odbyła dwa długie spacery .A wygladało to tak ,ze chodziła krok w krok za moim mężem albo za mna .Spusciłąm ją z oka na 1 minute przed domem i za chwile jej nie ma .....Szukam ,patrzę obleciałam cały podwórek ....Zagladam do auta ( bo miało otwarte drzwi ) a babka leży z tyłu na kanapie i śpi .........Normalnie tak sie usmiałam .Babka jest niesamowita i kocha stare auta:evil_lol:
Duzo przesypia ,wieczorem nie bardzo chciała jeśc z piciem mam problem bo nie bardzo chce ..Troszkę pochłeptała ,ale mało

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Funiu - zaraz wszystko przeklejam na FB (zdjęcia superanckie ;-) )... Ale z tej Korci to cała królowa - na takich królewskich posłaniach sobie poleguje... aż trudno uwierzyć, patrząc na zdjęcia na betonie w schronie...

Ahhhh, prawie przeoczyłam filmik ;-)

Posted

funia napisał(a):

:shake: Filmik sie nam nie otwiera:placz: Wielki szacunek dla zadry, funi i sanchezauu. Jesteście WIELKIE KOBIETKI. Ale NAJ.. kobietka to KORCIA. Tak trzymaj malutka . Fajny domeczek na Ciebie już czeka. Zdrowiej tylko szybciutko .Jak do tej pory jestes bardzo,bardzo dzielna.Pamiętaj wiele osób mysli o Tobie .Wszyscy na FB trzymamay kciuki za CIebie. Jestes bardzo dzielną dziewczynką.Oby tak dalej:multi::multi::multi:

Posted

Funiu - wiem, że dzisiaj usuwasz rezultaty wczorajszego psikusa pogodowego, ale jeżeli znajdziesz czas, czy mogłabyś opublikować filmik z Korcią pod innym imieniem, bo ten się nie otwiera... Chcę go dodać na wydarzenie FB ;-)

Posted

Korcia vel babka to unikatowy egzemplarz ....Mamy z niej taki ubaw .ze boki zrywać .
Babka czuje się rewelacyjnie ( jak na swój wiek i stan chorobowy ) Dzisiaj wzięło ja na seks ...:crazyeye:Ona robiłą za pieska a moja Coco za suczkę ....Tylko mojej się nie bardzo spodobało i odganiała się od natręta :evil_lol:Ale babka jest stary rocznik więc jest wytrwała i dalej chciała swego :oops:
Mam zdjęcia z trzech aut w których babka dzisiaj spała ...Komedia .Obchodzi wszystkie auta ,które mamy na podwórku a nawet te obce ,które przyjadą i czeka tylko aby były otwarte drzwi i kyc ..już siedzi w środku .
Mój mąz naprawiał busa dzisiaj a ona cąły czas koło niego ..On po narzedzia ona za nim i nie boi się dużych metalowych cześci tylko lezy pod samą maską na dole ...
Wogóle mam wrażenie że ona całe zycie spędziła gdzieś przy warsztacie samochodwym .Bardzo sie ożywia na widok aut i wogóle się ich nie boi wrecz przeciwnie bardzo sie pcha ,nawet do bagażnika chciałą wskakiwać bo zamknęłąm boczne drzwi .:lol:
Jest swietna .Babka z jajem !!

Posted

Jogolciu z filmem bedzie ciężko bo juz go nie potrafię odtworzyć .Chyba .ze jeszcze raz załaduje .A teraz ma taki dostęp do kompa ,.ze jest kommórkowy a filmy i zdjęcia na tym nie idą wcale ...
Postaram się w niedługim czasie .
Ps .Co chodzi o burze to sprzątaliśmy cąły dzień .Dopiero usiadłam i zasypiam ,

Posted

cudownie zajrzec na watek i zobaczyc ta bidulke z usmiechnietym pysiem, to zupelnie inny pies!!! a informacja o jej motoryzacyjnych upodobaniach mnie rozwalilia kompletnie :D moje pierwszy w zyciu pies -spaniel tez uwielbial samochody i wystarczylo ze ktos na ulicy uchylil drzwi a ten juz siedzial dumny i rozparty na przenim siedzeniu :)

Posted

Zapomniałam dodać ze babka potrafi sępić ....Czyli już stoi i sepi jak sie coś je albo kroi na desce w kuchni.Własnie teraz stoi bo jem kanapeczkę ze smalczykiem:oops:Dostała już pare kawałków i nadal stoi :evil_lol:
O i dobrałą się do suchej karmy moich psów .Babce apetyt wraca :multi:
Niech tyje bo jest chuda jak deska waży coś ponad 6kg :shake:

Posted

funia napisał(a):
Jogolciu z filmem bedzie ciężko bo juz go nie potrafię odtworzyć .Chyba .ze jeszcze raz załaduje .A teraz ma taki dostęp do kompa ,.ze jest kommórkowy a filmy i zdjęcia na tym nie idą wcale ...
Postaram się w niedługim czasie .
Ps .Co chodzi o burze to sprzątaliśmy cąły dzień .Dopiero usiadłam i zasypiam ,

Funiu - nie ma sprawy... jeżeli się uda to fajnie...a jeżeli nie to zrobisz inny, prawda? ;-)

Uśmiałam się z Babuszki i jej miłości do samochodów - aż się chce czytać takie radosne wpisy (przekleiłam oczywiście wszystko na FB) :)