fioneczka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 no chłopaku POWODZENIA dla ciebie i nowej Rodziny ... odważna decyzja jeśli o adopcję chodzi ale trzeba być dobrej myśli zerknijcie proszę do Donki - pitbullki, która tułała się po adopcji a teraz w hotelu ma zapewniony byt TYLKO na 3 miesiące ... co będzie później nie wiemy, deklaracje choćby najmniejsze na wagę złota Quote
agaga21 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 skakać z radości nie będę ale za to mocno trzymam kciuki, by się dobrze poukładało Quote
Donvitow Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Czasem te adopcje schroniskowe lepiej wypadają niż nasze sprawdzania oszołomów jednego dnia . Trzymajmy kciuki. Quote
piescofajnyjest Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 nie mialam internetu przez troszke...a tutaj TAKIE WIESCI!!!!! :) mam nadzieje, ze bedzie dobrze:) a swoja droga fajnie by bylo, gdyby Strajkus jednak bral udzial w programie... Quote
winter7 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 A ja dzwoniłam dzisiaj do Azylu. Udało mi się porozmawiać z panią Anią. Nie wiadomo, czy nowa rodzina Strike'a zdecyduje się na ten program, bo nie mają transportu do Warszawy. Prosiłam o podanie im mojego numeru telefonu, ale nikt do mnie nie dzwonił... Również chciałam bardzo podziękować pani Magdzie Bartoszewskiej, która zadeklarowała pomoc i konsultacje telefoniczne w nagłych sprawach zupełnie nieodpłatnie. Mam nadzieję, że Strike będzie szczęśliwym psiakiem. Tego mu życzę z całego serca. A to czy nowi opiekunowie będą chcieli skorzystać z naszej pomocy pozostawiam pod ich rozwagę. Amen :) Quote
magdyska25 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Winter- nie byłoby tego wszystkiego bez Ciebie także:Rose: Quote
zioberek87 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 oby skorzystali:):):) Strike jak i jego opiekunowie dużo na tym skorzystają a też dadzą przykład że ta rasa nie jest wcale groźna i da się te psiaki udobruchać:) Quote
winter7 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Jeśli chodzi o rozliczenia, to poczekałabym jeszcze do 10 listopada i zrobiła zwroty, lub przelewy na wskazane konto. Dziękuję pięknie wszystkim za zaangażowanie:) Quote
zioberek87 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 tak bardzo bym chciała aby rodzinka się odezwała i powiedziała ze wszystko ok i ze sie w nim zakochali:) Quote
piescofajnyjest Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ja tez bym bardzo chciala....zeby Strajkus byl w koncu szczesliwy....echhh Quote
Bolsbokser Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 A ja chciałam pomóc i zdjęcia zrobić, ale nie możemy się z Małgosią umówić :( W soboty, kiedy ma czas, pracuję :( Może uda mi się wreszcie obfocić Strike'a ?! Quote
Aleksandrossa Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 oj, to ty nie w temacie :p teraz zeby obfocic Strike bys musiala sie z nowymi wlascicielami jego umawiac :) jestem baaaardzo ciekawa jak sie niuniek sprawuje... Quote
Bolsbokser Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 joaaa napisał(a):Asiu, ale Strike poszedł do nowego domu. Już wiem :) Nie doczytałam. Quote
zioberek87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 a ja nadal z niecierpliwością czekam na dobre wieści.... Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 zioberek87 napisał(a):a ja nadal z niecierpliwością czekam na dobre wieści.... Ja też czekam,podczytując ... Quote
winter7 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ja niestety nie mam żadnych wieści. Poczekajmy do jutra, może Gosia przyniesie jakieś nowiny z Azylu Quote
redcat Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Czy ludzie którzy wzięli do siebie Strik'a wiedzieli o jego problemach- niszczeniu, załatwianiu potrzeb w mieszkaniu, agresji? Jestem pełna obaw co do tej adopcji... Trzymam kciuki bardzo mocno, by wszystko było ok, a przede wszystkim żeby nie stała się żadna tragedia. Quote
danavas Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 o rany:) ale super akcja...byłam tak zaabsorbowana moim Foxem że nawet nie zajrzałam do Strike'a.... już mu dziś nowy bazar zrobiłam ale widzę że muszę go usunąć z listy bazarkowych celów.... ciotki co mam zrobić z kasa z poprzedniego bazarku????? przekazać na innego psiaka..?...nie ukrywam że mam je gdzie przeznaczyć.... wieć jeśli Strik'e już nie potrzebuje....to przeznaczyłabym je na spłate długu mojego Foxa...on już w adopcji ale dług został..... chyba że awaryjnie ma to zostać w kasie Strike'a to piszcie... Quote
Karro Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Winter sugerowała żeby pieniądze zostawić do 10 listopada, tak na wszelki wypadek ;) Quote
danavas Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 understandme napisał(a):Winter sugerowała żeby pieniądze zostawić do 10 listopada, tak na wszelki wypadek ;) spoko to ja zostawiam zamrożone dla chłopaka:) Quote
winter7 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Danavas, WIELKIE DZIĘKI za bazarki. Zostawmy finanse do 10, a potem wedle uznania deklarowiczów. Będę jutro dzwonić do pani, która pracuje w Azylu i z którą omawiałam jego wyjazd do hotelu. Może ona ma jakieś wieści. Z jednej strony trochę mi przykro, że nowi opiekunowie nawet nie zechcieli do mnie zadzwonić i dowiedzieć się o to szkolenie z Faunaplanet.tv, ani o panią Magdę. No ale może wszystko jest dobrze, a my się tu niepotrzebnie martwimy. Quote
Recommended Posts