Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no chłopaku POWODZENIA dla ciebie i nowej Rodziny ... odważna decyzja jeśli o adopcję chodzi ale trzeba być dobrej myśli

zerknijcie proszę do Donki - pitbullki, która tułała się po adopcji a teraz w hotelu ma zapewniony byt TYLKO na 3 miesiące ... co będzie później nie wiemy, deklaracje choćby najmniejsze na wagę złota

• Replies 853
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dzwoniłam dzisiaj do Azylu. Udało mi się porozmawiać z panią Anią. Nie wiadomo, czy nowa rodzina Strike'a zdecyduje się na ten program, bo nie mają transportu do Warszawy. Prosiłam o podanie im mojego numeru telefonu, ale nikt do mnie nie dzwonił...
Również chciałam bardzo podziękować pani Magdzie Bartoszewskiej, która zadeklarowała pomoc i konsultacje telefoniczne w nagłych sprawach zupełnie nieodpłatnie.
Mam nadzieję, że Strike będzie szczęśliwym psiakiem. Tego mu życzę z całego serca.
A to czy nowi opiekunowie będą chcieli skorzystać z naszej pomocy pozostawiam pod ich rozwagę.
Amen :)

Posted

Jeśli chodzi o rozliczenia, to poczekałabym jeszcze do 10 listopada i zrobiła zwroty, lub przelewy na wskazane konto.
Dziękuję pięknie wszystkim za zaangażowanie:)

Posted

Czy ludzie którzy wzięli do siebie Strik'a wiedzieli o jego problemach- niszczeniu, załatwianiu potrzeb w mieszkaniu, agresji? Jestem pełna obaw co do tej adopcji... Trzymam kciuki bardzo mocno, by wszystko było ok, a przede wszystkim żeby nie stała się żadna tragedia.

Posted

o rany:) ale super akcja...byłam tak zaabsorbowana moim Foxem że nawet nie zajrzałam do Strike'a.... już mu dziś nowy bazar zrobiłam ale widzę że muszę go usunąć z listy bazarkowych celów....
ciotki co mam zrobić z kasa z poprzedniego bazarku????? przekazać na innego psiaka..?...nie ukrywam że mam je gdzie przeznaczyć.... wieć jeśli Strik'e już nie potrzebuje....to przeznaczyłabym je na spłate długu mojego Foxa...on już w adopcji ale dług został.....
chyba że awaryjnie ma to zostać w kasie Strike'a to piszcie...

Posted

Danavas, WIELKIE DZIĘKI za bazarki. Zostawmy finanse do 10, a potem wedle uznania deklarowiczów. Będę jutro dzwonić do pani, która pracuje w Azylu i z którą omawiałam jego wyjazd do hotelu. Może ona ma jakieś wieści.
Z jednej strony trochę mi przykro, że nowi opiekunowie nawet nie zechcieli do mnie zadzwonić i dowiedzieć się o to szkolenie z Faunaplanet.tv, ani o panią Magdę. No ale może wszystko jest dobrze, a my się tu niepotrzebnie martwimy.