chita Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ja tez mam nadzieje ze wszystko u nich ok, moje skromne jednorazowe "cos" w razie co przekaze chetnie na innego biedaka;) i przepraszam za off: szukam pilnie kogos do wizyty przedadopcyjnej dla asta w miejscowosci Zabki kolo Warszawy, czy ktos moglby pomoc? Quote
magdyska25 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 chita napisał(a):ja tez mam nadzieje ze wszystko u nich ok, moje skromne jednorazowe "cos" w razie co przekaze chetnie na innego biedaka;) i przepraszam za off: szukam pilnie kogos do wizyty przedadopcyjnej dla asta w miejscowosci Zabki kolo Warszawy, czy ktos moglby pomoc? I żadnych inf od właścicieli? Chita- mieszkałam kiedyś po tamtej stronie Warszawy- teraz mam trochę daleko ale jak nie będzie nikogo chętnego- napisz mi pv- mam nadzieję, że z ludźmi dogadam się co do godz. wizyty bo w normalne dni jestem dostępna dopiero po 17. Quote
zioberek87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Strike co u Ciebie, niech nowi opiekunowie sie podzielą z nami nowinami bo się martwimy:( Quote
chita Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 magdyska dzieki! wizyta juz jutro, kogos znalazlam:) a co do Strike, czasem brak wiesci to dobre wiesci...oby tak bylo:) Quote
magdyska25 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 chita napisał(a):magdyska dzieki! wizyta juz jutro, kogos znalazlam:) a co do Strike, czasem brak wiesci to dobre wiesci...oby tak bylo:) Chita- to podrzuć mi wątek o którego to chodzi- ciekawość mnie zżera ;) Mam nadzieję...., że skoro cisza to dobrze. Quote
winter7 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kto chce przenieść deklaracje deklaracji na Kostka??? http://www.dogomania.pl/threads/124369-Kostek-%C5%82agodny-Mix-ASTa-w-Psim-Aniele.-Szukamy-domu!/page5 Jutro powinnam mieć jakieś wieści na temat Strike'a. Quote
piescofajnyjest Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 czekam na wiesci od Chlopaka!! mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze.... Quote
phase Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ja także czekam i oby było wszystko okej... Quote
Karro Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ja cały czas jestem i czekam na wiadomości ;) Quote
lika1771 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pilne potrzebny lek o nazwie Polimyksyma b w tabletkach lub zastrzyki jest to jedyny lek ktory moze pomoc psiakowi inaczej zostanie uspiony Błagam pomocy Quote
Aleksandrossa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 z niecierpliwością czekam na wieści od Strike'owych właścicieli :) Quote
kasumi Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 winter, i jak? wiesz coś? :) mam nową wpłatę od Rolanda_de 50zł (nie wiem, czy dobrze napisałam nick - piszę z pamięci, jeśli przekręciłam, to przepraszam....) Quote
winter7 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 kasumi napisał(a):winter, i jak? wiesz coś? :) mam nową wpłatę od Rolanda_de 50zł (nie wiem, czy dobrze napisałam nick - piszę z pamięci, jeśli przekręciłam, to przepraszam....) Kasumi, dziękuję za info. Zaraz napiszę do Rolanda czy zechce przenieść deklarację na Kostka czy woli zwrot. Niestety nie mam żadnych wiadomości. Wczoraj wróciłam do domu po północy, a dzisiaj od rana starałam się dodzwonić do pani Ani z Azylu, ale nie odbiera. Nawet jeszcze przed chwilką próbowałam, ale nic. Może jestem zbyt upierdliwa i ją wymęczyłam tym dopytywaniem o Strike'a. Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 A czy paczuszka z fantami na bazarek dla Stricka dotarła na miejsce ??? Jeśli oczywiście Strick już nie potrzebuje wsparcia niech skorzysta inny wybrany przez Was psiak. Powodzenia Stricku. Bądź szczęśliwy psiaku kochany :* Quote
winter7 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Martika@Aischa napisał(a):A czy paczuszka z fantami na bazarek dla Stricka dotarła na miejsce ??? Jeśli oczywiście Strick już nie potrzebuje wsparcia niech skorzysta inny wybrany przez Was psiak. Powodzenia Stricku. Bądź szczęśliwy psiaku kochany :* Serdecznie dziękuję!!!:buzi: Jeśli nikt nie zgłasza sprzeciwu i oczywiście Danavas postanowi wesprzeć Kostka, to chciałabym właśnie na niego przeznaczyć te fanty i 35zł spadku po Strike'u. Dostałam też wiadomość od Aidy, że wpłacone 100zł przekazuje właśnie na Kostka:loveu::loveu: Zadzwonię jeszcze wieczorem i jak coś to będę atakować od jutra. Quote
winter7 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 chita napisał(a):ja tez mam nadzieje ze wszystko u nich ok, moje skromne jednorazowe "cos" w razie co przekaze chetnie na innego biedaka;) Chita czy w takim razie mogę "wrzucić" Cię do listy deklaracji jednorazowych dla Kostka? :) Quote
Karro Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Może za to Kostusiowi się uda do hoteliku pojechać :loveu: Quote
Awit Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Strike ma dom! Super! A domek nie był sprawdzany wcześniej? Quote
chita Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 winter7 napisał(a):Chita czy w takim razie mogę "wrzucić" Cię do listy deklaracji jednorazowych dla Kostka? :) jasne jasne ja juz nawet jego watek mam w subskrypcjach;) Quote
zioberek87 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Strike.... dawaj wieści o sobie i nowej rodzince:) Quote
danavas Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Czyli to co uzbierał Strike na bazarku przesłać na Kostka??? mogę zrobić chłopakowi bazarek z tych fantów... zawsze robie tak jak ktos mi wyśle fanty ze wszystkie rzeczy wrzucam w jeden bazar ...ale już następne bazarki to mieszanka fantów od kilku cioteczek...bo nie sposób trzymac osobno fanty z myślą że sa na tego jednego konkretnego psa... Quote
Dada M Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Na Waszym miejscu 'zamroziłabym' na kilka tygodni fundusze uzbierane dla Strike'a. Jak wiemy, niepożądane zachowania pojawiły się u niego, gdy na dobre się zadomowił - tak więc pewnie i teraz pierwsze wieści będą pozytywne. Zobaczymy, co będzie się działo za miesiąc, dwa. Ryzykowna adopcja, ale ciężko coś więcej powiedzieć, dopóki nie pozna się ludzi osobiście - może faktycznie Strike miał wyjątkowe szczęście i trafił na bardzo odpowiedzialnych, świadomych ludzi. Z drugiej strony widziałam już sporo tego typu adopcji na Paluchu ('trudny' pies + rodzina z dziećmi) i mam mieszane uczucia. Quote
winter7 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Niestety pani z Azylu, z którą rozmawiałam o Strike'u nie ma możliwości skontaktowania się z jego domem. Myślę, że jak coś nie daj Boże źle pójdzie, to będziemy wtedy działać na bieżąco. Teraz realnie mamy szansę pomóc Kostkowi. Bardzo chciałam pomóc Strike'owi, ale głową muru nie przebiję. Jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to może dochód z bazarku niech jeszcze poleży do końca miesiąca na koncie Danavas, a fanty od Martiki przekażmy na Kostka. Jeśli Danavas zechciałaby przenieść swoją deklarację zrobienia bazarku na Kostka oczywiście. Quote
Recommended Posts