TERESA BORCZ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 no nareszcie fajne wieści, działamy , jutro dam znać gdzie i o której je dowieżć, mam nr telefonu, trzymam kciuki aby wszystko poszło jak planowane ! Quote
Iljova Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Bardzo się cieszę że takie dobre wieści u suniek :-) Quote
maja602 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Cieszę się że uda się zrobić coś dla suczek. Właściciel powiedział, że szczeniaków nie ma. Czy nie było? Dzisiaj postaram się wpłacić pieniążki i proszę o to samo innych. Ile kto może niech wpłaci. Quote
Lili8522 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Właściciel powiedział ze szczeniaków NIE MA I NIE BYŁO... Chodź nie chce mi się w to wierzyć... Panienki nie nabrudziły w nocy za to rano jak je wziełam na spacer nic nie chciały robić tylko były strasznie niespokojne i ciągneły na smyczce, boje się że mogą sie wyrwać, teraz też są niespokojne bo chcą iść na pole ale nie mogę sobie pozwolić żeby uciekły :shake: Mam zdjęcia, gdyby któraś z Cioteczek była tak miała i wstawiła to bardzo bardzo proszę!!!!!:roll: Quote
Lili8522 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Dziewczynki już jadą do Gliwic :multi::lol: Quote
zozolina Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 podczytuje,sliczna ta ruda.ile ma mniej wiecej?z rok?w gliwicach u kogo bedzie? Quote
Figanna Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ja przekazałam fanty na bazarek, to może by zrobić;> Quote
Lili8522 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Figanna wiem wiem pamiętam o tych fantach Necianeta89 ma zrobić bazarek bo bardzo się przyda każdy grosik :roll: Zozolina myślę ża ta młoda ma mniej więcej 1-2 latka i ciągle zaczepia żeby się bawić Obie są cudne :loveu: Nie odstępują człowieka na krok! W Gliwicach będą u kogoś od Pani Terski Borcz. Napewno będzie im dobrze :evil_lol: Bela51 wsytawi za niedługo zdjęcia. Będziecie mogły podziwiać ślicznotki w całej okazałości :D Quote
mtf zalesie Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 chcialabym cos wplacic ale wolalabym na konto fundacyjne bo mam duzo wplat a fundacyjne pod koniec roku odlicze czesciowo chociaz Quote
Isiak Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jakie one śliczne :) Uwielbiam łaciatki, zakochałam się w nich, szczególnie w mamusi chyba, tej, co ma więcej białego :) Quote
maja602 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Deklarowaną przez siebie kwotę 50,00zł. wpłaciłam na podane konto. Proszę o info jak wpłyną. Myślę, że najpóźniej będzie to wtorek. Nie jestem w stanie przewidzeć jak szybko zadziała nasza poczta. Sunie są ładniusie. Ta starsza nie wygląda na 8 lat. Quote
Lili8522 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Suczki są już całe, zdrowe i bezpieczne w Gliwicach. Ta która ma więcej białego i długie futerko to mamusia :cool3: Maja602 Bardzo dziękuje w imieniu psinek, dam znać jak wpłata dojdzie :lol: Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Cieszymy sie,że wam sie udało.Może w przyszłym miesiącu cos wpłacimy. E/W Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Huraaaa, huraaaa sunieczki bezpieczne!!! A zdjęcie na białym fotelu, pycha, hi hi hi. No to teraz nowe życie się suniom zaczyna, l e p s z e, brawo:):):) Tak się cieszę! Quote
Iljova Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Marycha35']Huraaaa, huraaaa sunieczki bezpieczne!!! A zdjęcie na białym fotelu, pycha, hi hi hi. No to teraz nowe życie się suniom zaczyna, l e p s z e, brawo:):):) Tak się cieszę![/QUOTE] Też zwrociło moją uwagę bo inne jest. Cieszę się że w końcu mają troskliwą opiekę, są takie śliczne :-) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Inne i takie absurdalne w całej sytuacji. Bezdomniaki brudne, kwasy z odłowieniem, ulica wcześniej, głodne, szczenne, dno kompletne, a tu biały fotel, hi hi hi. Normalny domek to i normalne zachowania psie;) Quote
necianeta89 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Wieczorem dokończe bazarek, zdjęcia mam, rozpisane wszystko też, a wieczorem jak się dorwę do komputera to to ogarnę i podeślę tu :) bo narazie na mobilnym internecie działam poza domem ;) Quote
Iljova Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Czy mogłabym dostać te zdjęcia na maila, bo chciałabym da c je na FB, a na kopiowanie pojedyńczo każdego nie mam czasu. Bardzo proszę :-) Quote
Recommended Posts