Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorota1']Jeżeli sunia, którą wspierałam finansowo zostanie w DS, do którego trafiła dwa dni temu, to zadeklaruję coś stałego dla ślicznych sunieczek:lol: (takie podobne do mojej Mili, którą mam w awatarku). Będę wiedziała to do kilku dni.[/QUOTE]

Było by bardzo miło :oops: Narazie ślicznie dziękujemy za taką wiadomość i czekamy na dalsze DOBRE informację! :evil_lol:

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedne suczki.... ja postaram sie rozgłosić gdzie sie da może ktoś wspomoże biedaczki.. a jak wygląda sterylizacja suczek? przyznam sie ze nie czutalam calego watku ale doczylalam ze na swiecie sa dobre dusze ktore pomagaja biednym pieskom i suczkom....

Posted

[quote name='aldira']biedne suczki.... ja postaram sie rozgłosić gdzie sie da może ktoś wspomoże biedaczki.. a jak wygląda sterylizacja suczek? przyznam sie ze nie czutalam calego watku ale doczylalam ze na swiecie sa dobre dusze ktore pomagaja biednym pieskom i suczkom....[/QUOTE]

Sterylizację będzie załatwiała Pani Tereska, a my narazie zbieramy pieniążki na nią :cool3:

Posted

[quote name='aldira']bedziemy szukac ludzi ktorzy pomoga i tym biednym suczkom... one sa sliczne a tak poniewierane przez bylego wlasciciela...[/QUOTE]

Za długo zdane same na siebie i na ulice :-(
Ale teraz może być już tylko lepiej!

Posted

[quote name='Lili8522']Za długo zdane same na siebie i na ulice :-(
Ale teraz może być już tylko lepiej![/QUOTE]

ogólnie teraz wakacje, więc cieżko z adopcjami, ale jestem dobrych myśli :)

Posted

[quote name='necianeta89']ogólnie teraz wakacje, więc cieżko z adopcjami, ale jestem dobrych myśli :)[/QUOTE]

Ty mnie tu nie dołuj, bo ja o tym dobrze wie:-(
Będzie dobrze, najważniejsze aby wyszły na prostą, Ślicznotki :loveu:
A dzięki dobrym ludziom idze całkiem nieźle :evil_lol:

Posted

Nareszcie dotarłam do domu, ostatnio rzadko w nim bywam z powodu rehabilitacji DROPSIKA, a jak już jestem to robie po kilka rozmaitych czasochłonnych zabiegów dziennie trzem psiakom które trzeba ratować, ale i Wam wam się należy trochę dobrych wieści, Sunie są bardzo ze soba zżyte, właściwe nierozłączne, i bardzo skromne, starsza spokojna, młodsza z racji wieku nieco bardziej ruchliwa ale obie w nowej sytuacji nieco zdziwione, są miłe i delikatne, bardzo dobrze się stało że zostały zabrane z tej ulicy, narazie je trzeba obserwować, aby przygotować odpowiednie ogłoszenia/Mamy sporo czasu bo ten wakacyjny okres niezbyt sprzyja adopcjom, napewno będą do tego bardzo starannie przygotowane, martwi mnie tylko co stało się ze szczeniakami , czy się gdzies nie poniewieraja bez mamy/ Mamy zrobione komórką całkiem fajne zdjątka obu , może ktoś poda numer komórki i potrafi wstawić to podeślemy/

Posted

Ooooo Pani Tereska tutaj napisała a ja męczę od rana :oops::oops:
A co szczeniaków to skoro Suczki przewiały się na posesji tego 'niby właściciela' i czasem w domu z którego zresztą zostały zabrane to ja nie widze innego miejsca gdzie mogły by być te szczeniaki :shake::shake: Bo zarówno _Bubu_ jak i mi Pan powiedział że NIE MA szczeniaków. Nic podejrzanego nie było ani w ogrodzie ani w domu ani widu ani słychu :shake:
Przecież nie będę mu po domu grzebać... ehhh moje zdanie jest takie że dyskretnie pozbył się szczeniaków niestety...
A nawet jakby były to prędzej czy później to wyjdzie na jaw bo Pan nie ma w zwyczaju zamykania bramy a przecież nie będzie ich całe życie trzymał w domu (jeśli nie sprzeda albo Bóg wie co) Przechodze obok tej posesji dwa razy dziennie i jeszcze nic nie zauważyłam co by mogło mnie zaniepokoić :shake::shake: