Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li'][U][B]Chyba [/B][/U]będzie możliwość wykorzystania bezpłatnego zestawu ogłoszeniowego na Kundelkowej Skarbonce - jesteście zainteresowane?[/QUOTE]

To będzie trzeba zapytać Pani Tereski czy możne już je ogłaszać czy jeszcze czekamy

Posted

[quote name='Lili8522']To będzie trzeba zapytać Pani Tereski czy możne już je ogłaszać czy jeszcze czekamy[/QUOTE]
To [B]poproszę o szybką decyzję[/B], bo jak nie - to inne pieski skorzystają.

Posted

Odwiedzam moje śliczne panny :loveu::loveu: Rany jakby trafiły do jednego domu było by super!!!!!!!!!!
Tak więc Cioteczki Pani Tereska powedziała, że lepiej zaraz po sterylce zacząć je ogłaszać. W poniedziałek będzie wiadomo kiedy pierwsza sunia będzie ciachana

Posted

Marycha35 napisał(a):
Oj, tak, tak, do jednego:)

Nie wiem Marycha35, czy tej jeden dom to do końca dobre rozwiązanie. Moje dwie suki przed adopcją trzymały się zawsze razem (zabrane z jednego miejsca), w tym samym czasie miały robioną sterylkę, razem były w dt u Blood. Siedziały nawet razem na legowisku, tzn. takim pudle kartonowym sklepowym:diabloti: ze szmatą. Jedna z suk trafiła do mnie, druga trafiła do mnie po ok. 3 miesiącach, po odebraniu jej Blood. Ta, która zamieszkała u nie wcześniej udawała, że nie zna tej drugiej suki, wręcz przed nią uciekała. I tak jest do dzisiaj. Tyle się zmieniło, że pilnuje jej, żeby się do mnie za blisko nie zbliżała i przy każdej próbie zbliżenia się do mnie atakuje ją i przygniata do podłogi.

Posted

zajrzałam jednak, może jeśli jest okazja na takie ogłoszenia to zróbcie, po sterylce nie długo trzeba czekać na wygojenie a może się trafi jakis domek? Okres wakacyjny nie za bardzo sprzyja, ale kto wie??

Posted

dorota1 napisał(a):
Mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie (deklaracja stała). Poproszę o numer konta.

Dziękuję bardzo w imieniu dziewczyn, już posyłam :loveu:

Posted

Na bezpłatny pakiet ogłoszeniowy został zgłoszony inny piesek, więc sprawa jest nieaktualna.
Ja wykupię suczkom (lub jednej, jeśli będą ogłaszane oddzielnie, co mi się wydaje słuszne) pakiecik w sierpniu.
Dla pewności już prosiłabym o tekst i zdjęcia ;-)

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
Nie wiem Marycha35, czy tej jeden dom to do końca dobre rozwiązanie. Moje dwie suki przed adopcją trzymały się zawsze razem (zabrane z jednego miejsca), w tym samym czasie miały robioną sterylkę, razem były w dt u Blood. Siedziały nawet razem na legowisku, tzn. takim pudle kartonowym sklepowym:diabloti: ze szmatą. Jedna z suk trafiła do mnie, druga trafiła do mnie po ok. 3 miesiącach, po odebraniu jej Blood. Ta, która zamieszkała u nie wcześniej udawała, że nie zna tej drugiej suki, wręcz przed nią uciekała. I tak jest do dzisiaj. Tyle się zmieniło, że pilnuje jej, żeby się do mnie za blisko nie zbliżała i przy każdej próbie zbliżenia się do mnie atakuje ją i przygniata do podłogi.

Hmm....samica zmienną jest;) Te wyglądają na Przyjacióły:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hmm....samica zmienną jest;) Te wyglądają na Przyjacióły:)

Jak to skwitował mój mąż: "Zakosztowała pańskiego życia i nie poznaje starych przyjaciół";) Coś w tym jest, bo udawała, że nie zna Blood, kiedy ta przyjechała je odwiedzić. W ogóle nikogo nie poznaje z Fundacji i starych opiekunów.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hi, hi, ale charakterek:)

To nie charakter. Ona ledwo co przeżyła, właściwie to nikt nie chciał jej leczyć i nie wierzył w jej wyleczenie. Zjadła na ogrodzie u Blood jakąś trutkę. Przetoczyłam jej krew, potem brała lekarstwo Eprex, cierpi na niewydolność nerek IV st, miała zapalenie oskrzeli, płuc, alergie,brak czerwonych ciałek krwi, mocznice i nosówkę. Ale przeżyła, ma tylko bardzo słabą psychikę. Miałam pół roku wycięte z życia, codziennie u weterynarza. Tylko do końca życia musi jeść renala.
Dobrze, że księżniczki są zdrowe i nie mają zrąbanej psychiki.