Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie ciotki Lili :)
Fajnie, że sytuacja się rozwija i choćby dla 1 suńki jest nadzieja na DT :multi: Jeśli (tfu, tfu) okaże się, że ta druga ma już małe to trzeba je uśpić, póki ślepe są.

Posted

Brzoza napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie, po wypłacie czyli po 28 postaram się choć troszeczkę pomóc. A czy jest może jakiś bazarek dla sucz?

Nie ma bazarku ;(

Posted

Chyba trzeba by jak najszybciej tą jedną suczkę złapać bo jak jej się cieczka zaczyna to za chwilę będzie problem :( poza tym jeszcze wabi zapachem inne psy i za chwile jakiś wypadek będzie jak przy ulicy cała chmara ich biega :(

Posted

nie mam nic teraz do roboty :) to środa-czwartek mogłabym pomóc w przejeździe. Niestety, jestem w Katowicach, więc to chyba nic nie da (chyba że specjalnie przyjechać...) :(

Posted

Dziewczyny ja Wam bardzo dziękuję za przybycie, nie było mnie bo mam awarie mieszkaniową. Mam ochotę usiąść i wyć bo wszystko się pierniczy :placz:
Siostra mojego męża trafiła do szpitala a w domu zostały 3 psy bez opieki (rottweiler, amstaf i chiuchaua czy jak to się tam pisze) I musiałam się na tydzień przeprowadzić na inny koniec miasta. Mówie wam MASAKRA!!!!!!!!!!! Młoda sunia mało by dzisiaj pod auto nie wpadła :placz::placz: leciała z jakimś jedzeniem do ogrodu :placz::placz::placz:
Akcja łapania z moim mężem (co było warunkiem przeprowadzenia się) zaplanowana na środe wieczorem albo czwartek rano.
Musze wszystko teraz przemyśleć i uporządkować bo łeb mi pęka.
Jesteście Kochane wszystkie!!!!!!!!!!! Ściskam mocno!!!!!

Posted

Jak to się mówi, tak się wali to wszystko naraz prawda?
Będziemy je łapać ale tak jak mówię w środe wieczorem albo w czwartek rano. A Wy wtedy dużo pozytywnej energi i kciuki ;)