Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciesze sie bardzo,Handziu i widze ze transporcik sie szykuje :cool3: Jeszcze tak pomyslalam,czy malenkiej nie przydalyby sie szeleczki? Zawsze bylaby lepiej zabezpieczona na spacerkach z Pania :lol:

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):
Ciesze sie bardzo,Handziu i widze ze transporcik sie szykuje :cool3: Jeszcze tak pomyslalam,czy malenkiej nie przydalyby sie szeleczki? Zawsze bylaby lepiej zabezpieczona na spacerkach z Pania :lol:

Rozmawiałam dzisiaj z panią Gabrysią, kupimy razem z Funią szelki i obrożę dla Zojki. Po rozmowie z panią Gabrysią jestem spokojna o przyszłość Zojki, to wspaniała, ciepła osoba, tak ciepło i serdecznie wypowiadała się o swojej poprzedniej suni...
Żeby tylko Zojka zrozumiała do jak wspaniałej osoby trafi to już wszystko będzie dobrze, mam nadzieję, że pani Gabrysia pozostanie z nami w kontakcie i będzie przesyłała nam co jakiś czas wiadomości o Zojce, o zdjęciach już nie mówię.

Posted

Tola napisał(a):
Tylko do Warszawy niestety...

To i tak dobrze. Może dalej uda nam się znaleźć z Warszawy łatwiej...
Tylko transportowy wątek mi gdzieś umknął. Ma któraś cioteczka link do wątku?

Posted

Dziewczyny, może mi któraś przypomnieć wątek transportowy? Musimy się sprężyć z transportem z Wawy do Piły. Mamy opcję od Pati C ale może znajdziemy coś taniej. Boję się tych kosztów. Na dzień dzisiejszy mamy dla suni 300 zł. Dzisiaj postaram się wystawić jeszcze jakiś bazarek, ale to i tak będzie pewnie mało :shake:
Funiu, sprawdź czy wszystkie koszty tutaj zawarłam:

Wydatki:
Opłata w schronie - 20 zł mój koszt, zapłacone
Dolpac - 11 zł mój koszt, zapłacone
------------------------------------------------------------
Fiprex - 17 zł
Badanie moczu + leki + wizyta u weta - 40 zł
Hotelik 10 zł-doba - od 2.06.11 do 3.07.11 - 310 zł ( tak w przybliżeniu, bo nie wiem kiedy dokładnie Zojka będzie jechała do Warszawy)
Szelki i obroża - ok 30 zł ( w środę kupimy z Funią, wtedy podam dokładny koszt)
Razem 397 zł
Potem dojdzie jeszcze transport, jeśli nie znajdziemy nic taniej, będzie to koszt ok. 400 zł :-(
Prosimy o pomoc, cioteczki każde 5 zł się liczy

Posted

Dokładnie Handziu tak jest jak napisałaś .
Deklarujmy teraz kwoty jakie sa możliwe do wpłat i zróbmy bilans .
Musimy znać kwote jaka bedzie potrzebna do dołozenia na transport bo bez tego nie mogę umawiac się z Patic .

Posted

Handzia,moze warto zmienic tytul na prosbe o pomoc finansowa w transporcie do DS i pomoc w dowiezieniu do Zlotowa k Pily :cool3:

Jak nasza gwiazdeczka? :loveu: Poprawilo sie juz z pecherzem? Moze jaka fote ciotka Funia wrzuci,tak dla teskniacych ludzkich oczu? :cool3:

Posted

Dzwoniła do mnie pani Gabrysia, nie może się doczekać, kiedy sunia do niej dotrze. Powiedziała, że jeśli zabraknie jeszcze nam pieniędzy, to dołoży trochę do transportu. Tolu wstaw może na pierwszą ostatnie, aktualne rozliczenie i jeszcze w tytule, to o co prosi Dusje. :)

Posted

Ok wszystko zrobię wieczorem, bo dopiero wróciłam z rady, wpadłam tylko, zby napisac o tym piesiu bez członka.
Muszę "ogarnąć" trochę dom i wejdę ponownie.

Posted

handzia napisał(a):
Dzwoniła do mnie pani Gabrysia, nie może się doczekać, kiedy sunia do niej dotrze. Powiedziała, że jeśli zabraknie jeszcze nam pieniędzy, to dołoży trochę do transportu. Tolu wstaw może na pierwszą ostatnie, aktualne rozliczenie i jeszcze w tytule, to o co prosi Dusje. :)

Wszystko mi sie pokrecilo :shake: Faktycznie, Tola zawiaduje watkiem :cool3:

Pani Gabrysiu :lol: Jeszcze troszke cierpliwosci :lol: To juz blizej niz dalej i maluchna bedzie u Pani :multi::loveu:

Zmienilam tytul na transportowym tzn.dodalam jeszcze jedna opcje ;) Babeczki, a gdyby z W-wy probowac przerzucic mala na Poznan - ten kierunek dosc popularny, a z Poznania jeszcze ok 100 km do Pani Gabrysi.Rozwazalyscie taka mozliwosc? :lol:

Posted

dusje napisał(a):

Pani Gabrysiu :lol: Jeszcze troszke cierpliwosci :lol: To juz blizej niz dalej i maluchna bedzie u Pani :multi::loveu:

Zmienilam tytul na transportowym tzn.dodalam jeszcze jedna opcje ;) Babeczki, a gdyby z W-wy probowac przerzucic mala na Poznan - ten kierunek dosc popularny, a z Poznania jeszcze ok 100 km do Pani Gabrysi.Rozwazalyscie taka mozliwosc? :lol:

Pewnie, że mogłoby tak być, może wtedy pani Gabrysia sama coś by zorganizowała z Poznania, może jakiś usłużny sąsiad albo coś w tym stylu?
Musimy kombinować jak się da...;)

Posted

handzia napisał(a):
Pewnie, że mogłoby tak być, może wtedy pani Gabrysia sama coś by zorganizowała z Poznania, może jakiś usłużny sąsiad albo coś w tym stylu?
Musimy kombinować jak się da...;)

No wlasnie, a moze jakas dobra poznanska dogo dusza dalaby rade pomoc ? :cool3:

EDIT : od pati851 propozycja
hej ja jade 9 lipca na trasie warszawa - poznan moj nr 603308998

Puscilam PW do pati.Czekam na odp.

Posted

W domciu malenka chyba nieco wystraszona ale i tak cudowna i kochana :loveu: Funiu, wycaluj malusia ode mnie.Zanurzylabym z przyjemnoscia swojego pychola w te sliczne kudelki, wycalowalabym te slipiatka i lepeczek :loveu:A ogonek przeeeeecudowny :multi:
Ja juz widze, jak Pani Gabrysia ja wypiesci,wymizia,ukocha,wycaluje :multi::loveu::lol: To bedzie jej najukochansza coreczka :lol: a nam pozostana wspomnienia po dlugiej drodze maluchnej do jej normalnego zycia i foteczki i relacje z domeczku.

Handziu, jakby co,dryndnij pliz do pati851/jej tel wyzej/ jadacej do Poznania i zarezerwuj miejscowke.Nie wiem czy ten transport za odplatnoscia - dowiedz sie, prosze :lol: W razie czego poprosze nieoceniona KateBono o jakakolwiek pomoc, a przynajmniej o przejecie malej na kilka dni do czasu znalezienia transportu z Poznania. Musimy kombinowac :lol:

PatC jest z W-wy

Posted

handzia napisał(a):
Dusje, zadzwonię oczywiście. Klecę właśnie bazarek ;)

Super, podaj pozniej link :cool3:

Alez ona piekna, ten wlos i ubarwienie :loveu:Troszke przypomina mi Bingo kuzynki ale ten huncwot nie ma tak dlugiej czupryny na ogonku :evil_lol::lol:

Posted

dusje napisał(a):

Mnie się tez pokręciło; zapomniałam, ze ja załozyłam wątek:cool3:
Zmieniłam tytuł, wpisałam wydatki i potrzeby.

Zojeczka piękna, piękna, piękna:loveu: