Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie Zojka :roll: Funia podmienila :evil_lol::lol:

Cudna,cudna,cudna :loveu::loveu::loveu: Slipa radosne a pychol usmiechniety od uszka do uszka :multi:

Dla takich chwil chce sie zyc :cool3:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jak sie dzis miewa nasza mala krolewna? :loveu: Na kiedy planowana sterylka? :lol: Jeszcze troszeczke i fruuu do domeczku,do Gabrysi :loveu:

Handzia :lol: mamy dobre wiesci od Madzi? ;)

EDIT: Funiu,czy przy okazji sterylki wecik moglby zajrzec w uszka krolewny i skontrolowac stan pazurkow? Tak na wszelki wypadek :lol:

Posted

funia napisał(a):
Sterylka umówiona na najbliższy wtorek na godz 8 .Wet ja obejrzy na pewno .
U ans burza i leje więc ze spaceru nici .Psy pochowane ,grzmi ....

Moja Zula ze strachu siedzi w wannie:shake:
Trzymam kciuki za Zojeczkę

Posted

[quote name='funia']Sterylka umówiona na najbliższy wtorek na godz 8 .Wet ja obejrzy na pewno .
U ans burza i leje więc ze spaceru nici .Psy pochowane ,grzmi ....

Paskudna sprawa,psiaki sie boja :shake: Mam w domku 2 burzowe strachulce.....gdyby mogly zapasc sie pod ziemie - zapadlyby sie :-( Uciekaja na pietro,do sypialni ale nawet tam nie czuja sie bezpiecznie.Nie pomagaja zachety w postaci smaczkow,ciasteczek a nawet schabowych :placz::mad::evil_lol: Musza odczekac swoje,ale jak juz po burzy - pedza na zlamanie karku po te obiecanki :evil_lol: Odzywa sie w nich duch komornika/windykatora :diabloti:

Z tej radosci,ze Zojeczka tak madra i kochana, przypomne: tfu tfu, juz nigdy wiecej :mad:

Posted

gabrisia1 napisał(a):
Moja Nikusia panicznie bała się burzy i petard,aż się czasem o nią bałam.Mam nadzieję że z Zojeczką będzie lepiej.

Nawet jesli nie - bedzie dobrze,da sie przezyc ;) Co rok sylwestrowe petardy itd. :shake: Psiny maja dosc,normalni ludzie -tez! Na te okolicznosc daje psiakom przepisany przez weta srodek uspokajajacy i dziala. Nie dawalabym, ale jak wali mi ta petarda prosto w okno !!!!/na parterze/ psy dostaja niemalze zawalu/Gonie holote z ulicy i polecam im odpalanie sztucznych ogni przed oknem babci albo mamusi :diabloti: Jakos sie nie spiesza :mad: wiec nadrabiam juz 1 stycznia i pozwalam moim psiakom obsikac ich wypielegnowane ogrodki frontowe i zaczyna sie kabaret,haha:evil_lol: Jak pani moze??? - ano moge, skoro wczoraj pani wnuczek/syn walil petardami prosto w moje okna i malo mnie interesuje pani zdumienie :evil_lol: Tak z roku na rok w miare dorastania straconego pokolenia i pomalu osiagamy rezultat :cool3: