funia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapliowałam Zojce fiprex 1ml 17 zł .Doliczam do kosztów hotelowania. Quote
funia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 dzisiaj Zojka przeszła w miarę normalnie na smyczy i nie rzucała się na oślep .Myśle więc ,ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej .W domu troszkę wypłoszona ale nie ma tragedii . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Świetnie:) Widzę, ze zaciekawiona Majeczką:) Chyba się powtarzam, ale sunia jest prześliczna. Quote
funia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
funia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kurde nie patrzcie na moje nózki jak baleronki ....Ale :oops::roll:Idę się znowu odchudząc ....... Quote
funia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dobra i ostatnie bo mój mąż drze się ,ze w tym domu jest brud i nie ma co zjesc .....:lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
Tola Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Zojeczka chyba się nie obrazi, jak zaproszę tutaj na wątek jej kolezanki http://www.dogomania.pl/threads/209101-Nuka-weteranka-z-zamojskiego-schronu-chciałabym-znaleźć-jej-dom! Quote
handzia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jakie cudne zdjęcia :loveu: Ależ ona szybko robi postępy :lol:, widzę dużą poprawę, stoi swobodnie ze smyczą na szyi :-o :loveu: Wspaniale :loveu: Quote
handzia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Tola napisał(a):Zojeczka chyba się nie obrazi, jak zaproszę tutaj na wątek jej kolezanki http://www.dogomania.pl/threads/209101-Nuka-weteranka-z-zamojskiego-schronu-chciałabym-znaleźć-jej-dom! Pewnie, że się nie obrazi :) Quote
handzia Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 funia napisał(a):Jutro pójdziemy na dłuzszy spacer do sadu . Super :) Ale zdjęcia są normalnie przepiękne :loveu: Quote
dusje Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 To nie Zojka :roll: Funia podmienila :evil_lol::lol: Cudna,cudna,cudna :loveu::loveu::loveu: Slipa radosne a pychol usmiechniety od uszka do uszka :multi: Dla takich chwil chce sie zyc :cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gabrisia1 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nie mogę się już doczekać kiedy tą ślicznotkę sama będe mogła pogłaskać. Quote
dusje Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jak sie dzis miewa nasza mala krolewna? :loveu: Na kiedy planowana sterylka? :lol: Jeszcze troszeczke i fruuu do domeczku,do Gabrysi :loveu: Handzia :lol: mamy dobre wiesci od Madzi? ;) EDIT: Funiu,czy przy okazji sterylki wecik moglby zajrzec w uszka krolewny i skontrolowac stan pazurkow? Tak na wszelki wypadek :lol: Quote
funia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Sterylka umówiona na najbliższy wtorek na godz 8 .Wet ja obejrzy na pewno . U ans burza i leje więc ze spaceru nici .Psy pochowane ,grzmi .... Quote
Tola Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 funia napisał(a):Sterylka umówiona na najbliższy wtorek na godz 8 .Wet ja obejrzy na pewno . U ans burza i leje więc ze spaceru nici .Psy pochowane ,grzmi .... Moja Zula ze strachu siedzi w wannie:shake: Trzymam kciuki za Zojeczkę Quote
agusiazet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A nasza tymczaska Birka chowa się pod łóżkiem lub w łazience, a Sony w ogóle nie zwraca uwagi na takie pierdoły jak burza!!! Quote
dusje Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='funia']Sterylka umówiona na najbliższy wtorek na godz 8 .Wet ja obejrzy na pewno . U ans burza i leje więc ze spaceru nici .Psy pochowane ,grzmi .... Paskudna sprawa,psiaki sie boja :shake: Mam w domku 2 burzowe strachulce.....gdyby mogly zapasc sie pod ziemie - zapadlyby sie :-( Uciekaja na pietro,do sypialni ale nawet tam nie czuja sie bezpiecznie.Nie pomagaja zachety w postaci smaczkow,ciasteczek a nawet schabowych :placz::mad::evil_lol: Musza odczekac swoje,ale jak juz po burzy - pedza na zlamanie karku po te obiecanki :evil_lol: Odzywa sie w nich duch komornika/windykatora :diabloti: Z tej radosci,ze Zojeczka tak madra i kochana, przypomne: tfu tfu, juz nigdy wiecej :mad: Quote
gabrisia1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Moja Nikusia panicznie bała się burzy i petard,aż się czasem o nią bałam.Mam nadzieję że z Zojeczką będzie lepiej. Quote
handzia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Nie mogę się dodzwonić do Magdy i nie odpisuje na smsa, może coś z tel? Próbuję dalej :) Quote
dusje Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 gabrisia1 napisał(a):Moja Nikusia panicznie bała się burzy i petard,aż się czasem o nią bałam.Mam nadzieję że z Zojeczką będzie lepiej. Nawet jesli nie - bedzie dobrze,da sie przezyc ;) Co rok sylwestrowe petardy itd. :shake: Psiny maja dosc,normalni ludzie -tez! Na te okolicznosc daje psiakom przepisany przez weta srodek uspokajajacy i dziala. Nie dawalabym, ale jak wali mi ta petarda prosto w okno !!!!/na parterze/ psy dostaja niemalze zawalu/Gonie holote z ulicy i polecam im odpalanie sztucznych ogni przed oknem babci albo mamusi :diabloti: Jakos sie nie spiesza :mad: wiec nadrabiam juz 1 stycznia i pozwalam moim psiakom obsikac ich wypielegnowane ogrodki frontowe i zaczyna sie kabaret,haha:evil_lol: Jak pani moze??? - ano moge, skoro wczoraj pani wnuczek/syn walil petardami prosto w moje okna i malo mnie interesuje pani zdumienie :evil_lol: Tak z roku na rok w miare dorastania straconego pokolenia i pomalu osiagamy rezultat :cool3: Quote
Recommended Posts