handzia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Rozmawiałam z Tolą. Transport do Warszawy jest pewny na 4 lipca (bezpłatny :loveu:) Dalej z Warszawy Funia będzie już umawiać się z Pati C. Przykro mi pani Gabrysiu, ale nie damy rady wcześniej. Tak więc w poniedziałek 4 lipca Zojeczka będzie u pani. Co do finansów to jeszcze się podliczymy, nie wiem ile zbiorę z bazarku. Na bieżąco będziemy pisać :) Quote
funia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 4 lipca zarezerwowany przewóz u PatiC .Dobrze ,ze miała termin..UFF .Zojka dojedzie całą i bez przesiadek , Aha i dobra wiadomość . Zojak na mój widok podskakuje i cieszy się i ślicznie uszka na boki odchyla ...Bardzo mnie dzisiaj uszczęśliwiłą.Biedna nieśmiała suczynka pokazała w końcu ,ze mnie lubi . Gabrysiu bedziesz miała z nmiej pocieche .Zobaczysz . Ps.Jakie ona ma miłe futerko ,normalnie jedwab w dotyku . Quote
handzia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 funia napisał(a):4 lipca zarezerwowany przewóz u PatiC .Dobrze ,ze miała termin..UFF .Zojka dojedzie całą i bez przesiadek , Aha i dobra wiadomość . Zojak na mój widok podskakuje i cieszy się i ślicznie uszka na boki odchyla ...Bardzo mnie dzisiaj uszczęśliwiłą.Biedna nieśmiała suczynka pokazała w końcu ,ze mnie lubi . Gabrysiu bedziesz miała z nmiej pocieche .Zobaczysz . Ps.Jakie ona ma miłe futerko ,normalnie jedwab w dotyku . Funia, normalnie Cię uściskam i wycałuję jak Cię dorwę :loveu::loveu::loveu: Takie wspaniałe wiadomości. I do tego taki wspaniały dom się szykuje dla Zojeczki :multi: Quote
gabrisia1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Też jestem szczęśliwa że Zojeczka nareszcie się otworzyła.DIĘKUJĘ CI FUNIU ZA OPIEKĘ NAD ZOJECZKĄ. Quote
dusje Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dobrze, ze juz wszystko ustalone i dograne :cool3: Tylko patrzec jak Zojeczka bedzie juz w domku :lol:Kochana mordeczka :loveu: Quote
Tola Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Dziewczyny - zmiana terminu transportu do Warszawy - 2.06. lub 3.06 - konkretna datę będę znała w czwartek. Ja wiem, ze to duza komplikacja, ale nie mam na to wpływu, przed chwilą dostała info. Czy pati C będzie odopwiadał drugi termin:roll: Quote
dusje Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Musimy w takim razie znalezc nocleg w stolicy, jesli Pati nie pasowalby wczesniejszy wyjazd.Owieczka raczej odpada bo w weekend jest na wsi/80 km od Wwy/ Quote
handzia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='Tola']Dziewczyny - zmiana terminu transportu do Warszawy - 2.06. lub 3.06 - konkretna datę będę znała w czwartek. Ja wiem, ze to duza komplikacja, ale nie mam na to wpływu, przed chwilą dostała info. Czy pati C będzie odopwiadał drugi termin:roll: TZn 2. 07 lub 3. 07? Zaraz dzwonię do Funi, żeby dzwoniła do Pati ;)Mam nadzieję, że ma wolny termin. Quote
dusje Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A jesli nie ma wolnego terminu, moze przetrzyma malenka do dnia wyjazdu? ;):lol: Przyszedl mi jeszcze do glowy hotelik u DIF w Halinowie k/Warszawy.To naprawde niedaleko ze stolicy.Moze wiec ona ewentualnie? Quote
Tola Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 handzia napisał(a):TZn 2. 07 lub 3. 07? Zaraz dzwonię do Funi, żeby dzwoniła do Pati ;)Mam nadzieję, że ma wolny termin. Tak; niestety nie moze na razie powiedziec, którego to będzie. Quote
handzia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Tola napisał(a):Tak; niestety nie moze na razie powiedziec, którego to będzie. Dzwoniłam do Pati C. Ma wolny termin w weekend, tak więc nie ma problemu :) Quote
gabrisia1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 UFFFF !!!! Już myślałam że przyjazd Zojeczki znowu się odwlecze.POZDRAWIAM Quote
dusje Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ja tez: wielkie UFFF :lol: Nie moge sie juz doczekac tej chwili i naprawde podziwiam Gabrisie za Jej niesamowita cierpliwosc i wytrwalosc :lol::cool3::loveu: Oj, Zojeczko :loveu:Czeka na ciebie RAJ i ktos BARDZO SPECJALNY :multi:a ty pewnie tam u Funi spokojnie traweczke skubiesz,krzaczki podlewasz i chlopakow podrywasz :evil_lol::lol: Quote
dusje Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Za pamieci:Gabrisiu, wklejam link do poczytania dla wszystkich chetnych, adpotujacych psiaki ze schroniska/ DT. :cool3: Fajne i praktyczne porady, ktore pomoga w pierwszych dniach :lol: http://www.dogomania.pl/threads/30758-Fajny-tekst-gdy-bierzesz-psa-ze-schroniska My ze swej strony zawsze sluzymy podpowiedzia,dzieleniem sie naszymi doswiadczeniami z adopcji naszych wlasnych psiakow, wiec pytaj kiedy zechcesz i masz potrzebe :lol: chociaz wydaje mi sie, ze tak naprawde wielkich problemow nie bedzie ;) Pozdrawiam serdecznie :lol: Quote
handzia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 gabrisia1 napisał(a):UFFFF !!!! Już myślałam że przyjazd Zojeczki znowu się odwlecze.POZDRAWIAM Gabrysiu, dzisiaj Funia wstawi filmik ze spaceru. Niestety brzydka pogoda u nas i Zojeczka trochę stresowała się kamerką. Ale nagrałam troszkę. Najbardziej fajne jest to, że ona po wyjściu na zewnątrz od razu załatwia swoje wszystkie potrzeby. Będzie to widać na filmiku :evil_lol: Myślę że to super wiadomość, bo sunia ma mieszkać w bloku. Choć na początku w domku może się zdarzyć ;) Funia wzięła Zojkę też do domu, troszkę chowała się pod stołem, ale chodziła potem po całej kuchni. Ciągle ma założoną smycz, żeby się przyzwyczajała. Próbowałam ją prowadzić, bez problemu na to pozwalała. Kochana sunia. Na początku pobytu, kiedy zobaczyłam jak Zojka się zachowuje, powiem, że byłam z lekka załamana, widziałam jak sunia się boi każdego ruchu, o obroży i smyczy nie było mowy. A dzisiaj to inna sunia, wiadomo, że jeszcze nieufna do końca. Widzę jednak bardzo duże postępy, Funiu wielkie dzięki. Quote
funia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UHs-jw8EKlE Proszę jest kochana Zojusia . Quote
gabrisia1 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dziękuje za linka wasze rady napewno niejeden raz mi się przydadzą.POZDRAWIAM Quote
gabrisia1 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dopiero dzisiaj dałam radę obejrzeć filmik z Zojeczką jest super.Widać że jest jeszcze wystraszona ale też chwilami zaciekawiona.Jest CUDOWNA. Quote
sonia71 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Serduszko Zojeczki drży jeszcze troszeczkę, bo nie wie że jeszcze za chwilę, chwileczkę, Gabrysia do serca przytuli z radością i będą szczęśliwe ze swoją MIŁOŚCIĄ! Quote
handzia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Zapłaciłam 40 zł za weta. Zostało mi 260 zł. Pani Gabrysiu, Zojka była bardziej zestresowana moją osobą i kamerką. Kochana sunia :loveu:, już najprawdopodobniej w sobotę będzie u Pani :loveu: Tola jutro poda dokładnie kiedy :) Quote
Tola Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Zapraszam na bazarek dla zadłuzonego Baja http://www.dogomania.pl/threads/2103...15-lipca-do-22 Quote
Tola Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Transport jest w niedzielę -przekazanie Zojki o 10.00 w umówionym miejscu (podam po 20) Kontenerek funia będzie miała, bo jutro zabiera w nim Korcię. Poproszę na pv nr do pati, bo nie wiem, czy mam aktualny Quote
Tola Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Marinka']Wysłałam pw z numerem[/QUOTE] Dostałam - dzięki - przekażę go Sylwii, która wiezie Zojkę. Dajcie znac, czy patiC odpowida ten termin... Quote
Recommended Posts