Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabrysiu, jak tam? Zojeczka taka, jak sobie wymarzyłaś? Jak się zachowuje? Funia mówiła, że polizała Cię po ręce od razu ;) Miesiąc temu to był kłębek strachu i przerażenia, Funiu tutaj Tobie należy się wielki pokłon za to siedzenie z nią w budzie, cierpliwość, spacery po sadzie, podkarmianie rarytasami itp. itd. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany :-(:-(:-( Kiedy uciekla i w jaki sposob? Sluchajcie, PLAKATY!!!! Poszukam kogos, ja nie umiem, ale potrzeba danych, okolicznosci itd.

Funia, wiesz cos wiecej?????

Tola, mozesz zmienic tytul?

Posted

Zojka krązy koło domu widzą ją ,ale nie da się złapać .Gabrysi odmówiło schronisko i policja pomocy .....Pozostaje środek nasenny w jedzeniu .....

Posted

Puscilam PW do wapiszon z prosba o pomoc Gabrisi

Tola, jesli schron odmawia - uzyj mocy fundacyjnej, moze to pomoze? Prywtane osoby maja gdzies zazwyczaj

Funia, czy Zojka ma smycz czy biega luzem????

Posted

:placz:
Ale jak to sie stało? Uciekła w trakcie przekazywanai czy juz z domu?
Ona sama nie podejdzie, to sunia po wielkiej jakiejs traumie, ona tak łatwo nie zaufa,
zeby sama podejsc:-(

Posted

Dusje szczegóły napisze handzia bo ja mam dzisiaj stresa ( poważny stan suni ) i szczerze mówiac nie pamietam juz .....Chyba bez smyczy biega .....

Posted

No właśnie się dowiedziałam :( Na razie nie mogę pojechać bo nie mam samochodu, czekam na Męża. Próbuję się dodzwonić do martaipiesy z Tuczna, może Ona załatwi klatkę - pułapkę.W tej chwili rodzina Gabrysi szuka Zojki. Problem jest z tym,że sunia ucieka od ludzi. Nie wiem, czy mam podjechać ze swoim psem. Reks jest duży i nie wiem, jak sie zachowa. A może podjechać z Kora - sunią Onką, bardzo spokojną.
Jeśli macie jakieś sugestie jak działać to dzwońcie do mnie 691 867 918.

Posted

Wapiszon, dzieki ze tak szybko przybylas :lol:
Mnie tylko ten hycel przychodzi na mysl.Boje sie,ze klatka moze odstraszyc Zojeczke,byc moze bedzie ja kojarzyc z zamknieciem.
Czy Gabrisia mowila, kiedy ostatnio widziala malenka?

Pomysl z Kora moze byc dobry, jesli sunia taka spokojna.

Chcialam wyslac PW do Isadory z prosba o plakacik, ale ma full box. Nie wiem, kto jeszcze umialby zrobic.

Posted

Pojedz z psem - Zojka am cieczkę, moze do psa podejdzie...
Dziewczyny- trzeba tez kombinowac z huclem - moze za zapłatą sie zgodzi.
Dzwoniłam do funi - ma pogadac dzisiaj z Gabrysią.
Tutaj liczy sie czas - sunia nie zna terenu, moze się oddalac

Posted

Faktycznie, moze pies lepszy ze wzgledu na te cieczke. Tolu, a mozesz ustalic kto wylapuje na tym terenie i skontaktowac sie z tym hyclem?

EDIT: puscilam PW do fiorstein.Tez robi plakaciki.

Posted

[quote name='dusje']Faktycznie, moze pies lepszy ze wzgledu na te cieczke. Tolu, a mozesz ustalic kto wylapuje na tym terenie i skontaktowac sie z tym hyclem?[/QUOTE]
Pies i może lepszy ale ... nie wiem ,czy sobie z Reksem poradzę. Reks się boi ludzi, nie puszczę go bo i jego będę szukać.
Na razie i tak tylko mogę czekać - NIE MAM SAMOCHODU :(

Posted

Na szczescie dzien jest dlugi.Oby tylko mala nie prysnela dalej.Zojka,wracaj :placz:Kurcze, tak ja pokochalam a ona sobie uciekla :-(

EDIT: KTO MOZE PRZEKAZAC GABRISI,ZEBY POWIADOMILA SCHRON I ZOSTAWILA TAM FOTE Z OPISEM ZOJKI?