Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):
Tola, dopisz jeszcze wplacone 200 zl ode mnie,prosze :lol: Nie dla podziekowan, ale gdyby jeszcze ktos chcial pomoc, niech wie na czym stoimy ;)

Przepraszam; skopiowałam i myslałam, ze to wszystko:oops:
Juz oczywiscie poprawiam.
Jak cos jeszcze nie tak, to piszcie

Posted

Tola napisał(a):
Poprawiłam.
Sprawdzajcie mnie dziewczyny i wybaczcie - jutro moja córcia ma obronę pracy - juz jestem zestesowana...

Tolu, wszystko dobrze. Trzymam kciuki za córcię :)

Posted

Dzisiaj rozmawiałyśmy z Funią, że dobrze by było gdyby Zojka jednego dnia dojechała od razu na miejsce, bo miałaby duży stres gdyby musiała jeszcze po drodze gdzieś przeczekiwać u kogoś. Ale zobaczymy jeszcze jak to się nam ułoży...

Posted

handzia napisał(a):
Dzisiaj rozmawiałyśmy z Funią, że dobrze by było gdyby Zojka jednego dnia dojechała od razu na miejsce, bo miałaby duży stres gdyby musiała jeszcze po drodze gdzieś przeczekiwać u kogoś. Ale zobaczymy jeszcze jak to się nam ułoży...

Kto w nocy wstaje, ten PW dostaje :eviltong::lol:

pati851 odpisala,ze do Poznania zabierze sunie,niestety nie wiem czy to gratis czy za jakas kwote i w tym celu wyslalam PW do niej :lol:

pati851 ma sie rowniez zastanowic i -postarac w temacie podwiezienia suni do Zlotowa, prosto w ramiona Panci:lol:

To ja teraz ide odprawiac czary za pomyslne zakonczenie dlugiej drogi Zojeczki do domku :loveu:

Warz sie, warz moj kociolku
Zojka chce juz do domku
Niech na wiedzmy wezwanie
Auto gotowe do drogi stanie!
Niech jedzie szybko do Zlotowa
Tam na Zojke czeka bialoglowa!

Posted

handzia napisał(a):
Dusje, jak tam? Wiesz już coś o tym transporcie?

pati potwierdza gotowosc zabrania malenkiej do Poznania :lol: Handziu, mnie na odleglosc trudno koordynowac - zadzwon prosze do pati,pogadajcie co i jak :cool3: W razie czego musimy znalezc jeszcze z Poznania do DS no i dowiezc mala najpierw do Wwy.Pati jedzie 9 lipca.Trzeba wszystko dograc :lol:

Posted

funia napisał(a):
Obiecałam filmik z Zoją .....ale kurde kamerka się zawiesiła i nie działa ,,,,,,
Ps .Chodzi na smyczy jakby była od dawna nauczona ....

Kochana ksiezniczka :loveu::multi::lol:

Posted

dusje napisał(a):
pati potwierdza gotowosc zabrania malenkiej do Poznania :lol: Handziu, mnie na odleglosc trudno koordynowac - zadzwon prosze do pati,pogadajcie co i jak :cool3: W razie czego musimy znalezc jeszcze z Poznania do DS no i dowiezc mala najpierw do Wwy.Pati jedzie 9 lipca.Trzeba wszystko dograc :lol:

No właśnie, do 9 lipca Zojka musiałaby przeczekać np. u Owieczki. A to dla niej szok będzie na pewno. Może jeszcze Magdy mąż będzie jechał później... Zadzwonię jak więcej się wyjaśni.
Ile Pati chciałaby za transport suni?

Posted

handzia napisał(a):
No właśnie, do 9 lipca Zojka musiałaby przeczekać np. u Owieczki. A to dla niej szok będzie na pewno. Może jeszcze Magdy mąż będzie jechał później... Zadzwonię jak więcej się wyjaśni.
Ile Pati chciałaby za transport suni?

Handzia,wyslalam PW z zapytaniem o koszt podrozy.Czekam na odp. Jak rozumiem,pati jedzie z Radomia przez W-we do Poznania.Gdyby wiec ktos podrzucil mala do Radomia lub W-wy np. w przeddzien lub dzien wyjazdu,nie byloby koniecznosci przetrzymania Zojki u Owieczki.Ja wciaz licze na to,ze pati podjedzie jednak do Zlotowa,bo znow kombinowanie transportu z Poznania...uffff :shake:
Zojka faktycznie powinna dojechac od razu na miejsce.
Jesli sie nie uda - musimy skorzystac z ofert patic.Innego wyjscia nie widze.

Umknal mi post Gabrisi: Gabrisiu,czarujemy full time :lol::cool3: Happy End juz coraz blizej :multi:Sama sie nie moge doczekac tej radosnej chwili :loveu:Intuicja mi mowi,ze cudna Zojeczka bedzie najwierniejsza przyjaciolka Rodziny :multi:

Posted

Dziewczyny decydujcie :roll::lol: pati za 150 zl moze dowiezc mala tylko do Poznania.Do Zlotowa raczej odpada.Ja zaproponowalam pati max 250 zl za cala podroz do DS/ z Poznania do Zlotowa w jedna strone jest jeszcze ok.136 km czyli ok 272 km w obie strony, jako ze Pati musi wrocic do Poznania/ J
Jak rozumiem - pati jedzie w prywatnej sprawie,wiec podwiezienie Zojki traktuje jako dodatek do czesciowego zwrotu kosztow prywatnej podrozy:

Dzelimy wspolnie koszt do Poznania po 175 km plus od nas jeszcze te 272 km, co daje w sumie 447 km na kwote 254 zl.Rzecz w tym,ze idzie o czas pati itd.

Wyliczenie oparlam na biezacych cenach paliwa/benzyny.Przyjelam 5.10 za l co daje kwote ok. 254 zl za 50 l, a np.samochod pali 10 l na 100, ale....nie wiem ,jakim samochodem jezdzi pati i czy ten samochod spala faktycznie 10/100 :roll: . Z Radomia do Poznania pati ma ok 350 km,

Jesli mamy zamiar dogadywac sie z pati, to proponuje pisac juz na watku z pominieciem PW,bo to tez zabiera czas i moze siac niepotrzebne domysly :roll:

Posted

Szansa z mojego podpisu lada dzien jedzie do domu, zostanie troche pieniędzy; planuję jakos to podzielic - Zojka tez dostałaby na podróż...

Posted

Tola napisał(a):
Szansa z mojego podpisu lada dzien jedzie do domu, zostanie troche pieniędzy; planuję jakos to podzielic - Zojka tez dostałaby na podróż...

Tolu, super by było. Trochę będzie nam brakować :)