Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Dostałam - dzięki - przekażę go Sylwii, która wiezie Zojkę.
Dajcie znac, czy patiC odpowida ten termin...[/QUOTE]
Tolu dzięki serdeczne :) To przekazanie o 10-tej będzie w Zamościu czy już w Warszawie?

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='handzia']Tolu dzięki serdeczne :) To przekazanie o 10-tej będzie w Zamościu czy już w Warszawie?[/QUOTE]
O 10 w niedzielę trzeba dowiezc Zojke do Zamościa (prawdopodobnie w oklice Starego Miasta, jeszcze jutro dam znac).
Czyli ok 14 - 15 będzie w Warszawie

Posted

[quote name='Tola']O 10 w niedzielę trzeba dowiezc Zojke do Zamościa (prawdopodobnie w oklice Starego Miasta, jeszcze jutro dam znac).
Czyli ok 14 - 15 będzie w Warszawie[/QUOTE]
Ok, więc czekamy. :)

Posted

Tolu, wiadomo już coś bliżej? Gdzie i o której godzinie zbiórka ;)?
Dzwoniłam do Pati C, jest gotowa. Tylko adres od pani Gabrysi mi trzeba i jeszcze kwestię pieniążków trzeba obgadać.
Kupiłam obrożę i smycz. Szelki mam w domu, więc nie kupowałam, podaruję je Zojce. Zapłaciłam 30 zł. Zostało mi 230 zł. Za hotelik zapłacę ok 300 zł + fiprex 17 zł . Zebrałam na bazarku 107 zł. Transport kosztuje 420 zł. Pani Gabrysia zaoferowała 300 zł.
Jutro dokładnie się dowiem ile potrzeba :)

Posted

Aktualne rozliczenie Zojki:
Wpłaty:
Dusje 200 zł
Pania Gabrysia 100 zł
Mój bazarek 107 zł
Razem 407 zł

Wydatki:
Hotelik 320 zł
Fiprex 17 zł
wet 40 zł
smycz + obroża 30 zł
Razem 407 zł

Zostają koszty transportu, pani Gabrysia daje 300 zł, może jeszcze trochę dołoży. Ale jeszcze choć z 50 zł by się przydało. Mam jeszcze na swoim koncie 147 zł pozostałych po Puni i Lorci ale chciałam je przekazać na następne psiaki :-(

Posted

[quote name='dusje']Trzymam kciuki za szczesliwa podroz Zojeczki i za jej nowe,szczesliwe zycie u Gabrisi :cool3::multi:[/QUOTE]
Ja również:)

Posted

Cioteczki, jestem zmuszona założyć na razie z pieniędzy po suniach na transport Zojki 120 zł. Pani Gabrysia już nie może nic dołożyć. W tym tygodniu zrobię następny bazarek, Funia obiecała poszukać czegoś w domu, ja też coś jeszcze poszukam :) Mam nadzieję, że się uda...

Posted

Zojka ma od ponad 6 dni cieczkę .....Zapomniałam obwieścić tę radosną nowine :eviltong:
Gabrysi trafi się w najgorszym środkowym okresie cieczki :evil_lol:
WIęc Gabrilelo gałązkę w dłoń i na spacer osiedlowy marsz ....:cool3:

Posted

[quote name='funia']Zojka ma od ponad 6 dni cieczkę .....Zapomniałam obwieścić tę radosną nowine :eviltong:
Gabrysi trafi się w najgorszym środkowym okresie cieczki :evil_lol:
WIęc Gabrilelo gałązkę w dłoń i na spacer osiedlowy marsz ....:cool3:[/QUOTE]
:D:D:D dobre

Posted

[quote name='handzia']Penie jest w drodze do Złotowa :) Ciekawa jestem jak będzie wyglądało pierwsze spotkanie ;)[/QUOTE]

Chyba dzisiaj czekamy tutaj do oporu:cool3:

Posted

Jest wszystko ok.Gabrysia dzwoniła ,Jest zauroczona naszą lala ....Dajmy im czas bo sie nie mogą sobą nawierzyć :evil_lol:.Gabrysia obiecała ,ze napisze bo jak nie to .,....:mad: