Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dusje']A to lobuz.Ja takim zycze jednego: zeby w drugim zyciu w reinkarnacji, zostali bezdomnym psem,bitym i przeganianym

Dobrze,ze ma obrozke.Latwiej bedzie schwycic.Zaraz, a moze otworzyc na osciez drzwi do klatki i przycupnac gdzies z boku? Tak dorwalam przyblede, ktory zasadzal sie na nas ale za nic nie chcial wejsc do domu.Pozniej tylko hyc, drzwi zamknelam i OK.Moze teraz sprobowac? Wylozyc na klatce kilka dobrych przysmakow?[/QUOTE]

Sorki,że się wtrącam w wątek.Trzymam mocno kciuki za złapanie Zojki.Ostatnimi dniami szukaliśmy uciekinierki Zuli w Warszawie,..już się szczęśliwie znalazła :) imionka mają podobne ;(
dusje ;) ja też tak zawsze życzyłam każdemu gnojkowi;żeby w drugim zyciu w reinkarnacji, zostali bezdomnym psem,bitym i przeganianym i ślepym ale nie chciałabym wtedy mieć go na kolanach i miziać.

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też przychodzę, ale z daleka, więc mogę tylko kibicować. Zaktualizujcie pierwszy post, pisząc o szczegółach ucieczki Zojki. Trzymam kciuki za jak najszybsze jej schwytanie i ciepełko domu...

Posted

Widzisz Zojeczko?Masz tylu przyjaciol,ktorzy martwia sie o ciebie.Nie odchodz od domku,zostan na miejscu i czekaj grzecznie na przyjazd cioci wapiszon, a moze jednak sie skusisz i pojdziesz z pancia do swojego mieszkanka? Pozno... a ja nie moge przestac sie martwic :-( i isc spac.

Posted

[quote name='funia']Zojka dzięki pomocy sąsiadów została złapana !!!!!!!!!!!!!!!Więcej napisze Gbarysia .Odwołąjcie Wapiszon aby na darmo nie jechałą ...[/QUOTE]

Kolejna dobra wiadomosc :multi: Cudownie, kochana Zojeczka :loveu:Gabrisiu,jak bardzo sie ciesze :multi::cool3:

Daj znac tutaj, prosze.Jak juz ochloniesz ;)

EDIT;SMS z dobra informacja juz wyslany do wapiszon

Posted

Ale się cieszę, mądra Zojeczka :loveu::multi::multi:
Całe osiedle było zaangażowane w poszukiwania. Jakiś chłopak zarzucił na Zojkę koc i tym sposobem została złapana.

Posted

My tez, Gabrisiu :lol: Osobiscie :evil_lol: nie przespalam tej nocy,nabilam sobie glowe Zojeczka, a na stare lata to malo wskazane ;) Najwazniejsze, ze jest w domciu,ze juz bezpieczna.W sumie madra sunieczka ze trzymala sie "swojego podworka"Beda z niej psy :cool3:;)

Jak sie udalo pojmac uciekinierke? Edit: juz przeczytalam w poscie handzi. W takim razie, o ktorej godzinie udala sie akcja?

Posted

[quote name='handzia']Ale się cieszę, mądra Zojeczka :loveu::multi::multi:
Całe osiedle było zaangażowane w poszukiwania. Jakiś chłopak zarzucił na Zojkę koc i tym sposobem została złapana.[/QUOTE]

Haha, teraz Zojeczka bedzie slawna i juz nikt jej nie bedzie przeganial :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gabrisia1']Jestem szczęśliwa ale i też przerażona czy Zojeczce oprócz ciąży nic się więcej nie stało[/QUOTE]

O czym myslisz,Gabrisiu?

EDIT: wyslalam zapytanie do Taks o szeleczki, ale takie z ktorych Zojka nie wyjdzie.Ma ode mnie w prezencie jesli Taks uszyje.

Posted

Dopiero dzisiaj dotarłam tutaj ale moze i dobrze bo bym zawału dostała.... Czytając post po poście zastanawiałam sie czy nie jechać... Aż i serce zamarło. Wapiszon do mnie dzwoniła ale ja jak zwykle zakręcona nie skojarzyłam że Zojka to Loretta :( Kamień z serca że juz w domku malutka... Błagam pilnujcie jej :( Do mnie przychodziła zawsze, nie wiem co jej się stało :(

Posted

[quote name='Owieczka']Dopiero dzisiaj dotarłam tutaj ale moze i dobrze bo bym zawału dostała.... Czytając post po poście zastanawiałam sie czy nie jechać... Aż i serce zamarło. Wapiszon do mnie dzwoniła ale ja jak zwykle zakręcona nie skojarzyłam że Zojka to Loretta :( Kamień z serca że juz w domku malutka... Błagam pilnujcie jej :( Do mnie przychodziła zawsze, nie wiem co jej się stało :([/QUOTE]

Owieczko :lol: Spokojnie.Loretka na pewno ze swoja pania, a Zojka,inna sunia trafila do Gabrisi, ktora byla bardzo zainteresowana Lorcia.Zojka miala jechac do ciebie na wczasy ale wlasnie w ostatniej chwili przybyla pani Gabrysia i pokochala mala.

Posted

[quote name='dusje']Owieczko :lol: Spokojnie.Loretka na pewno ze swoja pania, a Zojka,inna sunia trafila do Gabrisi, ktora byla bardzo zainteresowana Lorcia.Zojka miala jechac do ciebie na wczasy ale wlasnie w ostatniej chwili przybyla pani Gabrysia i pokochala mala.[/QUOTE]

O Bossszzzzz.... ale jestem zakręcona hahahahahahahahahaha hahahahahahah Wariatkowo mnie czeka jak nic :D

Posted

[quote name='Owieczka']O Bossszzzzz.... ale jestem zakręcona hahahahahahahahahaha hahahahahahah Wariatkowo mnie czeka jak nic :D[/QUOTE]
Nie przejmuj sie, pojdziemy razem na odpoczynek w domu bez klamek :lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agusiazet']O kurczę, ale tu się działo! Dobrze, że Zojka złapana, teraz chyba czeka ją sterylka aborcyjne! Szkoda, że nie została wcześniej wysterylizowana!

Nie bylo takiej mozliwosci.Zojeczka miala zapalenie pecherza.

Gabrisiu :lol:

Nadeszla odpowiedz od Taks,ktora profesjonalnie uszyje szeleczki dla Zojki.Potrzebuje jedynie obwod klatki piersiowej tuz za przednimi lapami i na wszelki wypadek obwod szyjki

Szelki beda wygladac tak jak na fotce - dobierzemy elegancki wzor tasmy. Z tych sie nie wyplacze :diabloti:

Posted

[quote name='Owieczka']Ciotki zmieńcie tytuł :)[/QUOTE]
:multi::multi::multi:
Muszę sie najpierw nacieszyć:multi:
Ale nam napędziła strachu. A teraz jest najbardziej znana sunia w okolicy:cool3:
Gabrysiu - podziękuj sąsiadowi od nas wszystkich:lol: