Maniutka zara Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='dusje']A to lobuz.Ja takim zycze jednego: zeby w drugim zyciu w reinkarnacji, zostali bezdomnym psem,bitym i przeganianym Dobrze,ze ma obrozke.Latwiej bedzie schwycic.Zaraz, a moze otworzyc na osciez drzwi do klatki i przycupnac gdzies z boku? Tak dorwalam przyblede, ktory zasadzal sie na nas ale za nic nie chcial wejsc do domu.Pozniej tylko hyc, drzwi zamknelam i OK.Moze teraz sprobowac? Wylozyc na klatce kilka dobrych przysmakow?[/QUOTE] Sorki,że się wtrącam w wątek.Trzymam mocno kciuki za złapanie Zojki.Ostatnimi dniami szukaliśmy uciekinierki Zuli w Warszawie,..już się szczęśliwie znalazła :) imionka mają podobne ;( dusje ;) ja też tak zawsze życzyłam każdemu gnojkowi;żeby w drugim zyciu w reinkarnacji, zostali bezdomnym psem,bitym i przeganianym i ślepym ale nie chciałabym wtedy mieć go na kolanach i miziać. Quote
UBOCZE Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja też przychodzę, ale z daleka, więc mogę tylko kibicować. Zaktualizujcie pierwszy post, pisząc o szczegółach ucieczki Zojki. Trzymam kciuki za jak najszybsze jej schwytanie i ciepełko domu... Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Widzisz Zojeczko?Masz tylu przyjaciol,ktorzy martwia sie o ciebie.Nie odchodz od domku,zostan na miejscu i czekaj grzecznie na przyjazd cioci wapiszon, a moze jednak sie skusisz i pojdziesz z pancia do swojego mieszkanka? Pozno... a ja nie moge przestac sie martwic :-( i isc spac. Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zagladam co jakis czas z nadzieja na dobra wiadomosc Quote
funia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Zojka dzięki pomocy sąsiadów została złapana !!!!!!!!!!!!!!!Więcej napisze Gbarysia .Odwołąjcie Wapiszon aby na darmo nie jechałą ... Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='funia']Zojka dzięki pomocy sąsiadów została złapana !!!!!!!!!!!!!!!Więcej napisze Gbarysia .Odwołąjcie Wapiszon aby na darmo nie jechałą ...[/QUOTE] Kolejna dobra wiadomosc :multi: Cudownie, kochana Zojeczka :loveu:Gabrisiu,jak bardzo sie ciesze :multi::cool3: Daj znac tutaj, prosze.Jak juz ochloniesz ;) EDIT;SMS z dobra informacja juz wyslany do wapiszon Quote
gabrisia1 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Do przyjaciół zojeczki!!!!!!!!!!!! Zojeczka jestjuż w domku.jestem przeszczęsliwa. Quote
handzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ale się cieszę, mądra Zojeczka :loveu::multi::multi: Całe osiedle było zaangażowane w poszukiwania. Jakiś chłopak zarzucił na Zojkę koc i tym sposobem została złapana. Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 My tez, Gabrisiu :lol: Osobiscie :evil_lol: nie przespalam tej nocy,nabilam sobie glowe Zojeczka, a na stare lata to malo wskazane ;) Najwazniejsze, ze jest w domciu,ze juz bezpieczna.W sumie madra sunieczka ze trzymala sie "swojego podworka"Beda z niej psy :cool3:;) Jak sie udalo pojmac uciekinierke? Edit: juz przeczytalam w poscie handzi. W takim razie, o ktorej godzinie udala sie akcja? Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='handzia']Ale się cieszę, mądra Zojeczka :loveu::multi::multi: Całe osiedle było zaangażowane w poszukiwania. Jakiś chłopak zarzucił na Zojkę koc i tym sposobem została złapana.[/QUOTE] Haha, teraz Zojeczka bedzie slawna i juz nikt jej nie bedzie przeganial :multi::multi::multi: Quote
gabrisia1 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jestem szczęśliwa ale i też przerażona czy Zojeczce oprócz ciąży nic się więcej nie stało Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='gabrisia1']Jestem szczęśliwa ale i też przerażona czy Zojeczce oprócz ciąży nic się więcej nie stało[/QUOTE] O czym myslisz,Gabrisiu? EDIT: wyslalam zapytanie do Taks o szeleczki, ale takie z ktorych Zojka nie wyjdzie.Ma ode mnie w prezencie jesli Taks uszyje. Quote
Owieczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dopiero dzisiaj dotarłam tutaj ale moze i dobrze bo bym zawału dostała.... Czytając post po poście zastanawiałam sie czy nie jechać... Aż i serce zamarło. Wapiszon do mnie dzwoniła ale ja jak zwykle zakręcona nie skojarzyłam że Zojka to Loretta :( Kamień z serca że juz w domku malutka... Błagam pilnujcie jej :( Do mnie przychodziła zawsze, nie wiem co jej się stało :( Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Owieczka']Dopiero dzisiaj dotarłam tutaj ale moze i dobrze bo bym zawału dostała.... Czytając post po poście zastanawiałam sie czy nie jechać... Aż i serce zamarło. Wapiszon do mnie dzwoniła ale ja jak zwykle zakręcona nie skojarzyłam że Zojka to Loretta :( Kamień z serca że juz w domku malutka... Błagam pilnujcie jej :( Do mnie przychodziła zawsze, nie wiem co jej się stało :([/QUOTE] Owieczko :lol: Spokojnie.Loretka na pewno ze swoja pania, a Zojka,inna sunia trafila do Gabrisi, ktora byla bardzo zainteresowana Lorcia.Zojka miala jechac do ciebie na wczasy ale wlasnie w ostatniej chwili przybyla pani Gabrysia i pokochala mala. Quote
Owieczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='dusje']Owieczko :lol: Spokojnie.Loretka na pewno ze swoja pania, a Zojka,inna sunia trafila do Gabrisi, ktora byla bardzo zainteresowana Lorcia.Zojka miala jechac do ciebie na wczasy ale wlasnie w ostatniej chwili przybyla pani Gabrysia i pokochala mala.[/QUOTE] O Bossszzzzz.... ale jestem zakręcona hahahahahahahahahaha hahahahahahah Wariatkowo mnie czeka jak nic :D Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Owieczka']O Bossszzzzz.... ale jestem zakręcona hahahahahahahahahaha hahahahahahah Wariatkowo mnie czeka jak nic :D[/QUOTE] Nie przejmuj sie, pojdziemy razem na odpoczynek w domu bez klamek :lol::evil_lol: Quote
agusiazet Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 O kurczę, ale tu się działo! Dobrze, że Zojka złapana, teraz chyba czeka ją sterylka aborcyjne! Szkoda, że nie została wcześniej wysterylizowana! Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='agusiazet']O kurczę, ale tu się działo! Dobrze, że Zojka złapana, teraz chyba czeka ją sterylka aborcyjne! Szkoda, że nie została wcześniej wysterylizowana! Nie bylo takiej mozliwosci.Zojeczka miala zapalenie pecherza. Gabrisiu :lol: Nadeszla odpowiedz od Taks,ktora profesjonalnie uszyje szeleczki dla Zojki.Potrzebuje jedynie obwod klatki piersiowej tuz za przednimi lapami i na wszelki wypadek obwod szyjki Szelki beda wygladac tak jak na fotce - dobierzemy elegancki wzor tasmy. Z tych sie nie wyplacze :diabloti: Quote
Tola Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Owieczka']Ciotki zmieńcie tytuł :)[/QUOTE] :multi::multi::multi: Muszę sie najpierw nacieszyć:multi: Ale nam napędziła strachu. A teraz jest najbardziej znana sunia w okolicy:cool3: Gabrysiu - podziękuj sąsiadowi od nas wszystkich:lol: Quote
handzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dusje, super te szeleczki. Na początek na pewno się przydadzą. Quote
Recommended Posts