Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Cioteczki, zabieram się właśnie za zakładanie wątku Jadzi vel Tosieńce ( drugie imię na prośbę dusje, ma przynieść szczęście ;)) a tu Funia mnie wyprzedziła.
Dzięki Funiu bardzo, ja właśnie kleciłam tekst do ogłoszeń dla Jowitki .
Uzgodniłyśmy z Funią, że w poniedziałek zabiorę Jadzię/Tosieńkę do weta na diagnozę, a potem Tosieńka dostanie bezpłatny tymczasik do wyjazdu u Funi :multi::multi::multi:
Funiu, jesteś kochana, dziękuję ślicznie :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Funiu :lol: Cudowna niespodzianka dla Jadzi vel Tosienki.Ogromne podziekowania :lol:
Ta wdzieczna sunia nareszcie pozna smak szczesliwego zycia :multi: Jak tylko bedzie wiecej fot z wolnosci to jedna dobra cioteczka zrobi piekny filmik dla sloneczka :lol::cool3:a ja jutro a najpozniej w przyszlym tygodniu, ide do sklepu po prezencik dla malutkiej.

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieknie sobie radzi nasza ksiezniczka :loveu:Cieplo mi na serduchu na taki widok :lol:

Potrzebuje adres Gabrisi do wysylki szelek,plizzzz :multi::multi::multi:

Posted

Zapomnialam dodac,ze dzisiaj gramy dla wszystkich czworonoznych Zamojszczakow i Zamojszczanek.Tych juz w domu :multi: i tych czekajacych na dom :-(
Dla Zojeczki :loveu:

[video=youtube;rW0TgYZn_tk]http://www.youtube.com/watch?v=rW0TgYZn_tk&feature=related[/video]

Posted

dusje napisał(a):
Pieknie sobie radzi nasza ksiezniczka :loveu:Cieplo mi na serduchu na taki widok :lol:

Potrzebuje adres Gabrisi do wysylki szelek,plizzzz :multi::multi::multi:

Pisałam do niej, żeby Ci wysłała. Funia już wykasowała ten adres.
Dusje, ale z Ciebie romantyczka :)

Posted

handzia napisał(a):
Pisałam do niej, żeby Ci wysłała. Funia już wykasowała ten adres.
Dusje, ale z Ciebie romantyczka :)

Kochane, sprezajcie sie z tym adresem bo dostane niezasluzone baty :mad: Jazem juz starsza kobicina i nie ogarniam chwilami, ale te szelki musze ogarnac :evil_lol: i Zojeczke na spacerek bezpiecznie wyprowadzic :lol:

Pan Grechuta - moja milosc,kochany, cudowny i tak Go brak :-( Jak dobrze, ze pozostawil po sobie ponadczasowe przeslanie :loveu:A ludzie postrzegaja mnie jako gruboskorna,wredna babe i skad im sie to bierze,coz poczac....... jam tylko biedny romantyczny Wodnik ......:oops:

Posted

dusje napisał(a):
Kochane, sprezajcie sie z tym adresem bo dostane niezasluzone baty :mad: Jazem juz starsza kobicina i nie ogarniam chwilami, ale te szelki musze ogarnac :evil_lol: i Zojeczke na spacerek bezpiecznie wyprowadzic :lol:

Pan Grechuta - moja milosc,kochany, cudowny i tak Go brak :-( Jak dobrze, ze pozostawil po sobie ponadczasowe przeslanie :loveu:A ludzie postrzegaja mnie jako gruboskorna,wredna babe i skad im sie to bierze,coz poczac....... jam tylko biedny romantyczny Wodnik ......:oops:

Dusje - to Ty musisz przyjechac do Zamościa; tu wiele miejsc związanych z Markiem Grechutą:cool3:
A moja babcia go uczyła:cool3:

Posted

Tola napisał(a):
Dusje - to Ty musisz przyjechac do Zamościa; tu wiele miejsc związanych z Markiem Grechutą:cool3:
A moja babcia go uczyła:cool3:

Namowisz Babcie na wspomnienia? :lol: Pan Marek tak delikatny i kruchy...nie wiem, czy osmielilabym sie dotknac jego reki, a jesli tak - nosilabym ze soba do konca zycia...w myslach i w sercu.Mistrz nad Mistrzami,ponad wsplczesnymi "celberytami", na zawsze i wszedzie :loveu:

Na dobranoc.Czerpmy z Niego ile sie da...madrosc,skromnosc i sile

[video=youtube;jeDd7jAp-iY]http://www.youtube.com/watch?v=jeDd7jAp-iY[/video]

Posted

tapetka1 to moja siostra która jest z rodziną u mnie na wakacjach.Przez Pomyłkę wstawiłam zdjęcia Zojeczki u niej.Wysłałam mój adres dusje w prywatnych wiadomościach.

Posted

gabrisia1 napisał(a):
tapetka1 to moja siostra która jest z rodziną u mnie na wakacjach.Przez Pomyłkę wstawiłam zdjęcia Zojeczki u niej.Wysłałam mój adres dusje w prywatnych wiadomościach.

Gabrisiu, w mojej poczcie nie ma Twojego PW.Czekam wiec nadal na adresik :lol:

Mala sie rozkreca :multi: Tak trzymaj,Zojka :lol: Gdzie ci bedzie lepiej?

Posted

handzia napisał(a):
Gabrysiu, dałaś ten nieszczęsny adres dusje??? Ona chce Ci zasponsorować szelki....

Ja naprawde nie dostalam PW z adresem.

Posted

Dzieki Gabrisiu, juz przekazuje do Taks :lol:

EDIT: juz wyslane

Gabrisiu, wejdz sobie w zaawansowana edycje i wymaz sobie ten adres,niech nie wisi w necie

Handzia,tez zlikwiduj pliss.W googlach tak latwo znalezc, po co ma wpasc w niepowolane rece

Posted

gabrisia1 napisał(a):
jeśli możecie to wymażcie mój adres próbowałam ale mi się nie udało.

Gabrysiu, wciśnij najpierw edytuj post, potem wykasuj tekst, a potem wstaw parę kropek i już :)

Posted

Zojeczka coraz śmielsza już chodzi po domu wymachując kitą,je tylko z mojej ręki.Jeszcze jest strachliwa ale coraz mniej.Wie kiedy idziemy na spacerek i nie ucieka kiedy mam jej zakładać smycze.Na spacerkach też coraz lepiej.POZDRAWIAM