Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wtatara']a ja mam pewny DT dla suni,ale widzę ze to juz nieaktualne[/QUOTE]
Zaczekaj prosze na Jasze bo moze skorzysta z pewnego DT dla suni.:)

Posted

Jasza trzyma rękę na pulsie - rozmawiałam z nią. Na razie nie posiadamy się z radości, że jej druga podopieczna - Jaszka - będzie miała cudny domek w Wwie. Właśnie wróciłam z... trzygodzinnej wizyty PA :)

Posted

[quote name='ULKA12']I super, że się wszystko ułożyło :-)[/QUOTE]

pisze z telefonu i szlag mni trafia. Wtatara k z calego serca dziekuje. Bede dzwonic w poniedzialek. Zapko, nutusiu, winterk dziekuje.nie wiem jak wstawic wykrzyknik nawet.. Cudowne jestescie. Wszystko zalatwie. Pa ..

Posted

Jasza jest bez kompa do poniedziałku. W poniedziałek będzie wszystko ustalać i załatwiać, więc musimy się uzbroić w cierpliwość. Chyba, że ktoś nie może wytrzymać - wtedy trzeba do Jaszki... dzwonić :)

Posted

[quote name='Nutusia']Jasza jest bez kompa do poniedziałku. W poniedziałek będzie wszystko ustalać i załatwiać, więc musimy się uzbroić w cierpliwość. Chyba, że ktoś nie może wytrzymać - wtedy trzeba do Jaszki... dzwonić :)[/QUOTE]
bede dzwonic do pani celiny w poniedzialek i do mamy jaagi tez. Przepraszam za bledy. Internet w telefonie to jakis koszmar. Na watek jaszki nie moge sie zalogowac za boga. Bede w poniedzialek. Wszystko zmierza chyba wreszcie ku dobremu. Nutusiu dziekuje.

Posted

[quote name='henikar']Tak myślałam, ze Jasza jest poza zasięgiem kompa, bo inaczej już by się dzieliła z nami informacjami chociażby o Jaszce.[/QUOTE]

No właśnie! Dlatego dostałam wczoraj telefoniczny prikaz, żeby zdać relację z wizyty. Z resztą i tak bym zdała, bo ja nie potrafię nie dzielić się szczęściem z innymi :)

Posted

[quote name='wtatara']a ja mam pewny DT dla suni,ale widzę ze to juz nieaktualne[/QUOTE]

trzymaj ten domek kochana, bo kto wie, tymczasowy domek Duni jest zapsiony strasznie i Dunia jest też kłopotliwa, myślałyśmy też o zmianie DT, więc poczekajmy na Jaszę z decyzją. Dunia będzie wymagała mnóstwa czasu, więc kto wie, może akurat...

Posted

No to jestem.
Wtatara - DZIĘKUJĘ!!!
Zadzwonię do Pani Celiny ok. 10.00
Jeżeli zgodzi się przyjąć Dunię, to myślę, że tak będzie najlepiej.

DT u mamy Jaagi zapsione, mama Jagny jest rzeczywiście umęczona, ma teraz jeszcze niewidomego Zenka, z którym jest masa problemów...
A DT o którym mi powiedziała Wtatara jest sprawdzony...to tam była Florka, ktorą niektorzy znają ;-)
Na przyklad Feliskik ;-)

No, ale zobaczymy.

Muszę też dzwonić do dr.Łobaczewskiej GDZIE RECEPTY???

Posted

Jasza to wspaniale, że to ten DT :multi:- Florcia była tam szczęśliwa - tylko, że to Kraków o ile pamiętam. NO ale byłaby tam jedynym psem chyba.

mamy nową wpłatę od winte7 - 40zł za sierpień i wrzesień:loveu:

Posted

Zadzwonilam!!!
Dunia może przyjechać !!!
Pani Celinka się nią zaopiekuje!!!

Kto pomoże w transporcie???
Jolanovi mogłaby pojechać w weekend...a najlepiej byłoby gdyby Dunia przyjechała już w piątek popołudniu...pani Celina miałaby dla niej więcej czasu!!!

Zaraz zadzwonię do mamy Jaagi!!!

Posted

Zadzwoniłam do dr. Łobaczewskiej.
Wyśle recepty jeszcze raz na mój adres firmowy.

Rozmawiałam ze Slayem, dzisiaj wieczorem da mi znać czy mógłby zawieźć Dunię do Pani Celiny.
Rozmawialam też ze Szczeponem, ale On bedzie wiedział dopiero w środę czy da radę.
Jakieś inne propozycje?

Do mamy Jagny jeszcze nie dzwoniłam.