Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=red]DUNIA 04 WRZEŚNIA MA OPUŚCIĆ DT U MAMY JAAGI.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=black]Rozmawiałam przed chwilą z mamą Jaagi.[/COLOR]
Dunia ma cieczkę - co już wiemy - zniszczyła drzwi chcąc się wydostać z pokoju w ktorym siedzi zamknięta.
W nocy piszczy i drapie.
Mama Jaagi jest umęczona.
Zaproponowałam, żeby dać Dunię, tak jak wcześniej mama Jaagi wspominała - do zagródki, ale nie ma już takiej możliwości, bo teraz tam jest Zenek.
Zaproponowałam, że pokryję koszt zniszczenia drzwi -nie ma takiej potrzeby.
Do 03 września Dunia ma opłacony DT - potem musi opuścić dom.

Jestem w pracy...
Siedzę i płaczę.
Jaszka, Dunia...
Nie mam pieniędzy, nie mam komputera w domu, nie wiem do kogo zadzwonić...
Po prostu nie wiem....

Posted

Jaszko, spokojnie, Kochana... Za dużo zachodu, pieniędzy, serc i wszelkiego innego wsparcie otrzymała Dunia, żeby teraz się poddawać! Musi być jakieś wyjście - tylko czasu trochę mało na jego znalezienie zostało...

Posted

To wątek Duni, a nie mój....nie będę się rozpisywać nad moim załamywaniem się i nad moją sytuacją.
Przepraszam.

Powiedziałam mamie Jaagi, że cieczka się kończy, że może poczeka jeszcze troszkę, choć do operacji, ale się nie zgodziła.
Ja nie mam żadnych "znajomości"...nigdy nie umieszczałam psa w żadnym hotelu, porwałam się "na Dunię" jak z motyką na słońce...
Nie wiem do kogo pisać.
Jutro i w niedzielę nie jestem w stanie nawet korzystać z komputera.
Znacie DT na Śląsku gdzie jest miejsce dla suczki z kończącą się cieczką?
Za 200 PLN miesięcznie?

Dunia raczej musiałaby znaleźć DT na Śląsku, żeby Slay dał radę ją zawieźć do Warszawy tego 16.09.

Posted

o jezu ale się porobiło - już jak przeczytałam tytuł to mnie zakłuło.
Jasza a co z opcjonalnymi domkami - nikt nie jest nawet zainteresowany Dunią, żeby przed operacją ją tam umieścić?
Ktoś tam pisał z Tobą chyba w sprawie Duni

Posted

Pisał Pan z Krakowa, ale nie był zdecydowany...powiedział, że zadzwoni po 09 września, o ile nie znajdzie wczesniej psa dla siebie...:-(
Rozsyłam Dunią gdzie się da...

Posted

Kurczę... nie wiem, czy ze Śląska, ale można spytać: hotel_lilki, mestudio, BeaBono, sylwiaso, Kasia77, psiakiGabi (to chyba nie Śląsk), LILUtosi, UMilki, megii1, DIF, kasiaprzystał...

Posted

Nie ma co się denerwować. Skontaktujcie się może z Ulką12 (tel prześlę na pw). Ona ma hotelik w Żarkach. Pomogła mi w krytycznej sytuacji. Może zgodzi się na przetrzymanie Duni.
Pisałam też do Nutusi, aby zajrzała na wątek. Może coś poradzi.
Pozdrawiam i głowa do góry.

Posted

Witajcie!

[B][U][COLOR=blue]JASZA !!![/COLOR][/U][/B]

Polecam super dziewczynę, kóra ratuje psiaki i działa w ramach Towarzystwa:

[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt
OTOZ "ANIMALS"
Inspektorat w Lublińcu
ul.Cebulskiego 6 / 26
42-700 Lubliniec [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]Acha, i co najważniejsze ona jest ze Śląska - [B][U]nescca[/U][/B], może coś poradzi. Ostatnio sporo się narobiło, ona też walczy, jeździ na interwencje nawet w nocy, ale może uda się coś wykombinować z jej pomocą.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma]Tu ostatnia sprawa:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213456-ONek-zamknięty-bez-jedzenia-i-wody-potrzebne-natychmiast-DS-lub-DT"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080]http://www.dogomania.pl/threads/213456-ONek-zamknięty-bez-jedzenia-i-wody-potrzebne-natychmiast-DS-lub-DT[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]

[/FONT][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][B][U]Telefon do niej znajdziesz w tym linku:[/U][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213169-Oślepł-siedząc-kilka-lat-w-chlewie!!!/page4"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#800080]http://www.dogomania.pl/threads/213169-Oślepł-siedząc-kilka-lat-w-chlewie!!!/page4[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]

Trzymam kciuki, może nescca coś zaradzi!

[/FONT][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][/FONT][/COLOR]

Posted

Dziękuję!
Napisałam do Ulki, zdjęcia i tekst wysłałam Diano na Twój mail.

Rozsyłam gdzie się da, najpierw do DT na Śląsku.

W poniedziałek zadzwonię do Ulki, jeżeli się zastanowi i poczyta, zobaczy Duni wątek, łatwiej być może będzie mogła podjąć decyzję. Oglądałam wątek Jej DT - psy mają jak w raju.
Winter - dziękuję Ci.

Rosyłam dalej.

Posted

[quote name='ania shirley']Napisałam nawątku zamkniętego Onka, ale jakoś nieskładnie (nerwowo dziś u mnie). Jasza, napisz może też.
Znajdziemy ![/QUOTE]

Nie wiem czy Jasza widziała co ja tu napisałam.

Niestety mam problem z wysłaniem wiadomości na pw. Teraz nawet nie jest zalogowana, to i tak by nie widziała. Najlepiej byłoby do nescca zadzwonić. Telefon jest w linku, który przesyłałam.

Posted

Cholera, hotelik kojcowy odpada! Przecież ona po operacji będzie potrzebowała spokoju i opieki domowej... No jasna cholera!!! U mnie "nadkomplet", w dodatku dwie duże, wszystkie żywiołowe i nasza nieobecność po 10 godzin dziennie...

Posted

[quote name='Nutusia']Cholera, hotelik kojcowy odpada! Przecież ona po operacji będzie potrzebowała spokoju i opieki domowej... No jasna cholera!!! U mnie "nadkomplet", w dodatku dwie duże, wszystkie żywiołowe i nasza nieobecność po 10 godzin dziennie...[/QUOTE]
Ja mam ta sama sytuację. Tylko 32 nogi
Syla tez ma nielekko, bo Karenka słabnie