Nutusia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Na jamnikowym wątku jest to ogłoszenie. I mam na mailu - zaraz Ci prześlę! Dunka - czy już widzisz jaki świat jest piękny?... Prawie! :) Quote
Jasza Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Nie, na takim wątku nie byłam. Ale jak jamnik, to pisz do _Lary albo Soboz4 - a juz najpewniej do Isadory. Postanowilam za zgoda licytującej Ania&Gucio odstąpić bazarek tamborkowy dla ślepaczka Lesterka o którym wyżej pisała Abra. Dunia jest bazarkowo ogarnięta. Powinno jeszcze 200 PLN z bazarków spłynąć. A może i więcej. Quote
taks Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='feliksik'] nie widziałaś może wątku, na którym szukają jamnika, który został uprowadzony wraz z samochodem - samo zdjęcie gdzieś jest wklejone i szukam po wątkach, bo na innym właśnie o takim piszą, że biega[/QUOTE] Wątku na dogo pies chyba nie ma jest tylko tekst rozpowszechniany na róznych watkach a w nim i namiary na właścicieli np. tu [URL="http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-w-potrzebie-z-ca%C5%82ej-Polski-%21%21%21%21%21%21?p=17190932&viewfull=1#post17190932"]http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-w-potrzebie-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!?p=17190932&viewfull=1#post17190932[/URL] Quote
inga.mm Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 pozwalam sobie [COLOR=blue][B]zaprosić na bazarek[/B][/COLOR] [SIZE=2][B][COLOR=magenta]m.in. dla Duni który zwierzak jest w największej potrzebie ratowania życia? [/COLOR][/B] [/SIZE][SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210350-MO%C5%BBESZ-ZDOBY%C4%86-PIENI%C4%84DZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-KARMA-I-KSI%C4%84%C5%BBKI-do-11.07-21.00"][B][COLOR=green][B]możesz zdobyć pieniądze dla swojego podopiecznego [SIZE=2]- karmy, książki, kwiaty, kosmetyki[/SIZE][/B][/COLOR][/B][/URL] [SIZE=2][U]Codziennie dokładam nowe oferty[/U] Wspomogłam wiele zwierząt, proszę teraz o pomoc dla innych. Może coś kupicie, może poreklamujecie, może podniesiecie?[/SIZE][/SIZE] Quote
Jaaga Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Potwierdzam, że pieniądze za DT dostałam. Zaglądnijcie proszę. Dunia już bezpieczna, a Fil czeka: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210726-Fil.-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-mu-tylko-budy-i-karmy-brak.-Dla-Fila-to-nieosi%C4%85galny-szczyt-marze%C5%84?p=17205492#post17205492"]http://www.dogomania.pl/threads/210726-Fil.-Do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-mu-tylko-budy-i-karmy-brak.-Dla-Fila-to-nieosi%C4%85galny-szczyt-marze%C5%84?p=17205492#post17205492[/URL] Dunię trzeba będzie chyba adoptować z jej pokojem. Nie chce mieszkać z psami na reszcie mieszkania. Pobędzie trochę z nimi, zje i piszczy pod drzwiami, żeby ją wpuścić do jej pokoju. Quote
ania shirley Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Oby tylko z pokojem. Obawiam się , że z Twoją Mamą.... Quote
Jasza Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Ja tam bym się z Twoją mama też zgrała...chyba ;-) Moja mama też jest taka. Bardziej kocha zwierzęta niż ludzi. ;-) Rozmawiałam wczoraj z Andrzejem ( Slayem) - wyjeżdża 21 lipca na parę dni, potem chętnie z Dunia pojedzie do Warszawy :-):multi::loveu::multi::loveu: Czekam teraz az dr. Łobaczewska wróci i wszystko ustalamy. Łącznie z wizytą u dr. Gierka. Quote
feliksik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='ania shirley']Oby tylko z pokojem. Obawiam się , że z Twoją Mamą....[/QUOTE] to najprawdziwsza prawda:cool3: wpłynęła Jasza twoja wpłata 40zł:loveu: Quote
Jasza Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Dziękuję za informację. Moje 20 PLN i mojej mamy - 20 PLN. A poważnie - z tym pokojem - mam nadzieję, że jak Dunia będzie widzieć, to się ośmieli troszkę. Teraz mama Jaagi, pokój i teren przed domem na ktory wychodzi pospacerować - to Duniowe bezpieczne wyspy. Pachną znajomo, są całym jej światem. Wzrok pozwoli jej może być troszkę odważniejszą i zobaczyć, że reszta świata też nie jest zła. Quote
terra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Biedunia, po tylu przejściach znalazła bezpieczna przystań i nie chce jej opuszczać na dłużej. Quote
feliksik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 kolejna wpłata od AniaC50 15zł:loveu::loveu: Jasza, a terminu nie mogą już zaklepać, nawet pod nieobecność Pani doktor? Pewnie ktoś ją zastępuje. Przepraszam za niecierpliwośc, ale nie mogę się doczekać już:razz: Quote
__Lara Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='feliksik']kolejna wpłata od AniaC50 15zł:loveu::loveu: Jasza, a terminu nie mogą już zaklepać, nawet pod nieobecność Pani doktor? Pewnie ktoś ją zastępuje. Przepraszam za niecierpliwośc, ale nie mogę się doczekać już:razz:[/QUOTE] No właśnie? może termin dałoby się już zaklepać? Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Nie da się niestety...bo nie wiadomo kiedy będzie operować...tez o to pytałam.... Poza tym musi mi powiedzieć jakie leki i krople musimy dla Duni wykupić i jak podawać.... Quote
feliksik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 kolejne wpłaty: z wątku Leosia otrzymaliśmy 250zł:loveu::loveu: kochane cioteczki podzieliły nadbywające pieniążki na inne bidy oraz z aukcji charytatywnej J. Godeckiej 250zł:loveu: kochani jesteście bezcenni Quote
inga.mm Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [SIZE=3]podopieczny mojego bazarku[B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210408-SZKIELET-chory-ledwo-%C5%BCywy-zapalenie-p%C5%82uc...-NATAN"]NATANEK nie żyje[/URL][/B][/SIZE] Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Byłam u Natanka...właśnie robiłam bazarek dla niego....nie udało mu się... Quote
feliksik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Jasza']Byłam u Natanka...właśnie robiłam bazarek dla niego....nie udało mu się...[/QUOTE] też byłam - popłakałam się, bo młody pies i zaraz po nim leciałam do Daszy, bo jakośniepokój mnie wziął, ale na szczęście Dasza dobrze - jak można to tak nazwać (jakby ktoś chciał poczytać to link poniżej) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180924-Dasza-już-w-hoteliku-brakuje-składek[/URL] Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Daszeńki wątek - jedna z najbardziej niezwykłych historii na Dogomanii. Quote
Nutusia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Szkoda Natana - bezsilność na ludzką głupotę i okrucieństwo dobija! Wczoraj byłam świadkiem w sprawie wyrzucenia 14-letniego psa przez okno z IV piętra. Interwencja policji?... Wolne żarty! Pojeździli, postraszyli i w końcu przywieźli właścicielkę do lecznicy, żeby ODEBRAŁA SWOJEGO PSA! Nic nie mogliśmy zrobić :( Quote
ania shirley Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Żeby prowadzić samochód trzeba mieć prawo jazdy. Zdać egzamin, chodzic na kurs (akurat w odwrotnej kolejności). A psa może mieć każdy. Czasami ma BYLE KTO. Quote
feliksik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 powinno być odowrotnie, że to pies wybiera właściciela - i ludzie wtedy byliby wybrańcami, a że jest odwrotnie to rządzimy się w tym świecie nieszczęsnym Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 I jeszcze psów powinno być NIEWIELE, żeby każdy kto chce mieć takiego przyjaciela, musiał się baaaardzo postarać. Quote
Recommended Posts