Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
U nas wszystko bez zmian. Topaza dzień jak co dzień mija ...z ogłoszeń nikt się nie odzywa. O Szejka ktoś dzwonił?

pewnie nie, boby ktoś coś napisał:(

Posted

Nie, o Szejka także cisza.
Zakupiłam Szejkowi sznur do zabawy za 8zł. Wyślę go pocztą pewnie. Joaa, wyślij mi proszę swój adres.
Jutro pozamawiam karmy do chłopaków, aby już były. Wcześniej nie miałam czasu.

Kasia, Ty żyjesz bo coś zamilkłaś?

Posted

Zaraz wyślę Ci pw.

Kurcze, nie wiem, czy nie trzeba byłoby kupić nowych, większych szelek. Te poszerzyłam, ale miały bardzo mały zapas.
Ja mam jeszcze mniejsze, albo ogromne, a obroży nie będzie mógł jeszcze nosić długo.

Posted

Szykuje sie, szykuje sie doddy. 2 tygodnie....

Joaaa przywioze szelki- dotrwacie do 2 tygodni na tych? Takie samochodowe...

Urwanie glowy w pracy, w domu, piszcie cioteczki co tam u psiakow bo nawet nie mam chwilki zeby sie dopytywac...

Posted

Myślę, że spokojnie wytrzyma, nie tyje aż tak szybko. ;)

Szejki zrobił się fajniejszy do człowieka, taki bardziej miziasty.
Już nie tylko najważniejsze jest gonienie i zabawa, ale też zaczął doceniać przytulanie i mizianie.

Posted

zapakuje tez troche zabawek bo mam jeszcze po Dropsiu i Grysiu nie uzywane...a ze Ego dwa razy mniejszy to woli te bardziej poreczne do mordki...
Jak tam chlopcy sobie radza?

Joaaa? Jak ''patyczek''?
Jak Topazik?

jakies pilne potrzeby?

Posted

Przetestuje osobiscie ;)

joaaa napisał(a):
Myślę, że spokojnie wytrzyma, nie tyje aż tak szybko. ;)

Szejki zrobił się fajniejszy do człowieka, taki bardziej miziasty.
Już nie tylko najważniejsze jest gonienie i zabawa, ale też zaczął doceniać przytulanie i mizianie.

Posted

Katcherine napisał(a):
zapakuje tez troche zabawek bo mam jeszcze po Dropsiu i Grysiu nie uzywane...a ze Ego dwa razy mniejszy to woli te bardziej poreczne do mordki...
Jak tam chlopcy sobie radza?

Joaaa? Jak ''patyczek''?
Jak Topazik?

jakies pilne potrzeby?

U nas wszystko ok, potrzeb nie ma;)

Posted

Dziś dzwoniła do mnie b. sympatyczna Pani, która chciała adoptować Kusego.
Podałam jej nr tel do Tanitki, wspomniałam też o tym błąkającym się wyżle.
Czy on został już gdzieś umieszczony i mogę podać Pani namiary na to miejsce ?

Posted

U nas też wszystko ok. Z potrzeb, to dobre nożyczki, bo usiłuję wygolić Szejkiemu sierść dookoła rany (prawie zagojonej) i stępiłam już dwie pary.

;) Oczywiście nie wymagamy zakupu nożyczek, jakoś damy radę.

Szejki dzisiaj wprowadził się do swojego kolegi, corsiaka Bońka/Buńka. Już dwa razy usiłował zagnieździć się w jego boksie i stosował bierny opór jak chciałam go stamtąd zabrać. Więc dziś zdecydowałam, że chłopaki będą mieszkały razem, będzie im weselej i nie tak samotnie.
Tylko muszę przenieść ich do większego boksu, ale to w przyszłym tygodniu.

Posted

Dada- podeslalam numer kontaktowy osoby ze schroniska ktora prowadzi adopcje Radomiaczka - jejjj trzymam kciuki bo mi ten psiec spac nie daje...

Dada M napisał(a):
Dziś dzwoniła do mnie b. sympatyczna Pani, która chciała adoptować Kusego.
Podałam jej nr tel do Tanitki, wspomniałam też o tym błąkającym się wyżle.
Czy on został już gdzieś umieszczony i mogę podać Pani namiary na to miejsce ?

Posted

Joaaa

No nie no- Szejki ma psijaciela? CC???
Joaa- napisz mi moze tekst do ogloszen Szejkusia...wychodzi na to ze on bardzo by chcial do domku z innym psem?

A co na to wszystko Boniek? lol

joaaa napisał(a):
U nas też wszystko ok. Z potrzeb, to dobre nożyczki, bo usiłuję wygolić Szejkiemu sierść dookoła rany (prawie zagojonej) i stępiłam już dwie pary.

;) Oczywiście nie wymagamy zakupu nożyczek, jakoś damy radę.

Szejki dzisiaj wprowadził się do swojego kolegi, corsiaka Bońka/Buńka. Już dwa razy usiłował zagnieździć się w jego boksie i stosował bierny opór jak chciałam go stamtąd zabrać. Więc dziś zdecydowałam, że chłopaki będą mieszkały razem, będzie im weselej i nie tak samotnie.
Tylko muszę przenieść ich do większego boksu, ale to w przyszłym tygodniu.

Posted

Przeprowadzka dobrze zrobiła Szejkiemu, nie rozbebeszał swojego śpiworka i nie darł rano japy.
Myślę, że fajnie byłoby , żeby trafił do domu z psem.
Ja w ogóle uważam, że psy lepiej się chowają jak są dwa, bo nie sa nigdy samotne jak ludzie idą do pracy.

Szejki kocha też psy kojcowe, jak go wypuszczam to biegnie do kojca i robi awanturę, żeby je wypuścić do niego, a jak potem je zamykam, to biegnie z nimi i usiłuje wcisnąć się do budy.

A tu jest linka do zdjęć większości psów, które mieszkają u mnie:
https://picasaweb.google.com/109589844229962681479/PsiakiJoaa#
Była u nas Furciaczek i zrobiła piękne zdjęcia, niestety nie starczyło czasu na wszystkie psy.

Posted

W weekend postaramy się wybrać do Szejka do hotelu. Przy okazji podrzucę sznurek, bo oczywiście go jeszcze nie wysłałam :)
Zamówiłam karmę dla Szejka. Kwota 153,96zł.

Czy Topazowi już zamawiać jedzonko?

Posted

Dostałam maila o Topaza. Krótkiego, ale zaprosiłam państwa do zapoznania się z Topazem i podałam nr kontaktowy do Ciebie Aniu. Rodzinka nie sprawdzona, nic o sobie nie napisała, do sprawdzenia jeśli się w ogóle skontaktują. :)