Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Joaaa. Moze sam wie co najlepsze i potrzebuje po prostu energii z tluszczu. No prosze...jabluszka je...toz on na wczasach agroturystycznych hehehe.

Je tego tunczyka z sucha karma czy samego?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze ze Joaaa nie ma winnicy ;)...ja utknelam kiedys z wyzlica przy straganie bo zobaczyla winogrona.Takiego uporu i slinotoku nigdy nie widzialam. Jak ukradly z mlodsza winogronka to pozniej tej mlodszej wymieniala gronko na pileczke bo tamta sie tylko bawila... Ta sama wyzlica kazala sobie strzasac sliwki z drzew...
Wszystkie moje psy uwielbiaja owoce. Grysiek nawet cytrynka nie pogardzil. A raczej plasterkiem z herbaty sciagnietym z talerzyka...

Ego bardziej wybredny, ale sliweczka jak najbardziej, jabluszko, gruszeczka, truskaweczka, malinka...Z Ptyskiem sie dziela.

Posted

Bylismy dzisiaj ponad godzinę na spacerze, najpierw strasznie ciagnął na smyczy, ale potem było w miarę.
No i poznał mojego kota. Najpierw nie załapał, że to kot i kilka razy przechodził koło niego bez żadnej reakcji (kot siedział na schodach w drzwiach).
Chyba myślał, że to pies,no bo siedzi i nie rusza się. :D
A na pewno go zauważył, bo cały czas obserwowałam.
Dopiero jak weszlismy do domu kot wystawił głowę z łazienki i Szejk go powąchał.
O mamo, jak się zdziwił. :D :D
A potem zaatakował, tak na serio.
Wieczorem znowu.

A z psami bardzo dobrze. Pięknie CS-uje.

Doddy, czy kupicie mi tuńczyka w oleju, bo ja dziś nie dałam rady pojechać, ale zjadł z parówką.
Jak nie, to może jutro albo w sobotę uda mi się pojechać.

Posted

Glupol...co on chce od koteckow?

No to ma tak samo jak Gryf z jamnikami... Pani z ZOO wyprowadzala na smcyzce na obrozce wydre podrostka...byla zima, super. Grysiek myslal ze to pies... nie regaowal... dopiero jak wydra podjechala pod niego obrocila sie i lapkami mu przebierala mial sznase powachac i go zatkalo... znajac Gryska poprosilam o natychmaistowe zebranie wyderki... od tamtej pory byl baaardzo podejrzliwy do jamnikow...
Niestety koteckow Gryf nie lubil i tez mial zamiary powaznego ubicia przeciwnika...

Posted

Szejki trochę się rozkręcił, apetyt ma całkiem niezły.
Na dworze bawimy się jabłkami i piłką, a raczej tym co zostało z piłki.
W boksie trochę czasami poszczekuje, ale nie jest to jakiś problem na razie.
Dzisiaj odwiedzi nas ciotka Doddy, więc liczymy na profesjonalne zdjęcia.

Posted

:loveu: Joaaa a jest jakas szansa zeby mu powiedziec ze sie pod dachem nie szczeka?

To tak w ramach szukania domku coby wiedzial jakie sa zasady...

Nie wiem czy masz telefoniczny kontakt z doddy ale w razie czego popros o pileczke :).

Czekam na fotorelacje.

Posted

Ale to szczekanie, to są takie pojedyncze szczekniecia, więc myślę, że nie jest to problem adopcyjny. :)

Piłeczkę mała mamy, to była taka duża piłka do nogi, bawią się nią wszystkie psy.

Posted

Joaaa Odeslij na miejsce lobuza... co za burek. Co by mu nie przeszkadzalo wymagaj od niego...

moze tez byc tak ze jak sie boi to wola reszte stada w tym moencie Ciebie... nie masz skarpetki coby mu zostawic i kazac isc na miejsce? zadnego glaskania, totalne zignorowanie tylko polozyc mu cos z zapachem i kazac na miesjce...

Posted

No ale to jest typ nakrecajacy sie - z nimi sie ciut inaczej postepuje... samemu nie przerwie tej spirali...bo nie umie. A im wiecej szczeka tym dluzej potrwa wyciszenie...

dlatego jak wejdziesz to masz byc niemila a nie mila ;)...zeby sie nie oplacalo... a jak ucichnie to za chwilke mozesz mu podrzucic cos z zapachem o ile masz i odeslac na poslanie...