Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, że karma doszła. Aż dziw, że tak szybko. A ja już wzięłam Ci 4kg na wszelki wypadek od Asi z hoteliku :)

Cieszę się, że pan Czarek dzwonił. Trzymam kciuki.

Posted

Pan nie zadzwonił. Może doczytał dokładnie ogłoszenie...bo miałam trochę wrażenie, jakby nie wiedział , że chodzi o niewidomego psa...bo jak o tym wspomniałam, to wyczułam wahanie w głosie....no nic, może jeszcze się odezwie...:roll:

Topi zaczyna przybierać zimową szatę i linieje. Wyczesuję po trochu codziennie, ale bardzo trudne to jest, bo on nie jest w stanie stanąć w miejscu na dłużej niż kilkanaście sekund- skacze jak piłeczka;)

Posted

alez slicznosci.
Uaktualnilam pierwsze posty rozliczeniowe.
Doddy jak znajdziesz chwilke podeslij mi rozliczenie wrzesnia, no i koszt karmy Topaza po obgadaniu sprawy z Ania- Ania cos wspominala o suplemencie na stawy dla Topiego.

Joaa jak sie Szejki sprawuje? Jakies fotecki?

Powoli sie pakuje...

Posted

Udało nam się wczoraj odwiedzić Szejka. Przepraszam za brak lepszych zdjęć, ale niestety obiektyw mi nawala.
Szejkuś wesoły jak zawsze, mały wariat zakręcony na punkcie patyczków. Jak się nie bawisz z nim, to sam się sobą zajmuje. :)

Posted

I dalej, prosimy! :)
I czekamy na następne odwiedziny.

Ciotka wymacała Szejka i stwierdziła, że jeszcze kosteczki sterczą, pomimo tego, że poszerzaliśmy szelki. No jeszcze do normalności mu trochę brakuje, ale mam nadzieję, że jak przyjedzie następnym razem kosteczki się już schowają.

Posted

Szelki zapakowane, zabawki zapakowane, szczotki, trymer itd do takich wlochatych potforrow. a ja teraz patrze ze Szejkiemu przede wszystkim nos rosnie hehehehehehe.

Sliczny jest.
Topi tez sliczny. Ech...gdzie te domki.

Posted

Doszła karma dla Topaza- dzięki!! Fakturę z karmy wraz z moim rachunkiem wysłałam wczoraj;)
U nas wszystko ok.

Wstawiana tu przeze mnie Dwója z naszego schronu znalazła dom:) Mieszka w Warszawie i am na imię Lunia teraz. Bardzo fajny dom, Państwo mieli kiedyś bardzo podobną sunię. W domu jest tez bullek miniaturka;)

• 2 weeks later...
Posted

Po dzisiejszych przymrozkach Topi dostał kubrak. Zakładanie skaczącemu niewidomemu staruszkowi ubranka musiało wyglądać komicznie;) Ciekawe czy bedzie je miał jutro na sobie heh. W budzie ma mnóstwo słomy , więc zakopuje się i ledwo go widać. Poza tym wszystko ok.

• 2 weeks later...