Ania+Milva i Ulver Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pan dzwonił, ale wracałam z Torunia i nie mogłam rozmawiać prowadząc. Ma zadzwonić po 16 i zobaczymy co mi powie:) Quote
doddy Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Super, że karma doszła. Aż dziw, że tak szybko. A ja już wzięłam Ci 4kg na wszelki wypadek od Asi z hoteliku :) Cieszę się, że pan Czarek dzwonił. Trzymam kciuki. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pan nie zadzwonił. Może doczytał dokładnie ogłoszenie...bo miałam trochę wrażenie, jakby nie wiedział , że chodzi o niewidomego psa...bo jak o tym wspomniałam, to wyczułam wahanie w głosie....no nic, może jeszcze się odezwie...:roll: Topi zaczyna przybierać zimową szatę i linieje. Wyczesuję po trochu codziennie, ale bardzo trudne to jest, bo on nie jest w stanie stanąć w miejscu na dłużej niż kilkanaście sekund- skacze jak piłeczka;) Quote
Katcherine Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 alez slicznosci. Uaktualnilam pierwsze posty rozliczeniowe. Doddy jak znajdziesz chwilke podeslij mi rozliczenie wrzesnia, no i koszt karmy Topaza po obgadaniu sprawy z Ania- Ania cos wspominala o suplemencie na stawy dla Topiego. Joaa jak sie Szejki sprawuje? Jakies fotecki? Powoli sie pakuje... Quote
doddy Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Udało nam się wczoraj odwiedzić Szejka. Przepraszam za brak lepszych zdjęć, ale niestety obiektyw mi nawala. Szejkuś wesoły jak zawsze, mały wariat zakręcony na punkcie patyczków. Jak się nie bawisz z nim, to sam się sobą zajmuje. :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Super Szejk wygląda, widać, że nabrał ciałka i sierść się poprawiła:p Quote
joaaa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 I dalej, prosimy! :) I czekamy na następne odwiedziny. Ciotka wymacała Szejka i stwierdziła, że jeszcze kosteczki sterczą, pomimo tego, że poszerzaliśmy szelki. No jeszcze do normalności mu trochę brakuje, ale mam nadzieję, że jak przyjedzie następnym razem kosteczki się już schowają. Quote
doddy Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Teraz to pewnie już z Kasią przyjedziemy wymiziać psiaki. :) Quote
joaaa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dawaj dalej zdjęcia! :) I kolegi z boksu też. Quote
doddy Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nic fajnego nie wyjszło :( A kolega ma swój wątek? Może coś tam mu wkleję. Quote
joaaa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Kurcze, szkoda... :( Ma wątek, ale tylko na molosach: http://www.forum.**********/showthread.php?p=1307668#post1307668 No, widzę, że nie można wstawić linki. Na molosach w corsiakach w potrzebie pt.: Kolejna psia sierota. Quote
Katcherine Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 doddy wklej tu niech ja wiem co mnie zje ;) Quote
Panca Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 wrzesniowa stowka przelana dla Topazika kochanego Quote
Katcherine Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Panca ogromne Dziekuje! Moglabys pomyslec o odwiedzinach ;) Quote
Panca Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 pomyslec to ja mysle gorzej z realizacja pomyslu :-p Quote
Katcherine Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Szelki zapakowane, zabawki zapakowane, szczotki, trymer itd do takich wlochatych potforrow. a ja teraz patrze ze Szejkiemu przede wszystkim nos rosnie hehehehehehe. Sliczny jest. Topi tez sliczny. Ech...gdzie te domki. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ostatnio chyba znowu jakiś taki zastój w adopcjach...u mnie cisza totalna. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Doszła karma dla Topaza- dzięki!! Fakturę z karmy wraz z moim rachunkiem wysłałam wczoraj;) U nas wszystko ok. Wstawiana tu przeze mnie Dwója z naszego schronu znalazła dom:) Mieszka w Warszawie i am na imię Lunia teraz. Bardzo fajny dom, Państwo mieli kiedyś bardzo podobną sunię. W domu jest tez bullek miniaturka;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Doszła właśnie pocztą paczuszka z Arthroflexem dla Topazika od dobrej duszy z Wrocławia:) Dziękujemy!!!!!! To cała butelka 500ml. Wystarczy na cały sezon zimowy:) Quote
Katcherine Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 dojechalismy... narazie sie odnajduje, mam papierki do oczu dla Szejka zeby sprawdzic stan oczu i ewentualnie ustalic leczenie. Wyglaskac psiaki poprosze. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Po dzisiejszych przymrozkach Topi dostał kubrak. Zakładanie skaczącemu niewidomemu staruszkowi ubranka musiało wyglądać komicznie;) Ciekawe czy bedzie je miał jutro na sobie heh. W budzie ma mnóstwo słomy , więc zakopuje się i ledwo go widać. Poza tym wszystko ok. Quote
Recommended Posts