Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje. Tanisia daj znac jak tam koszty... No i co sadzisz o Szejku. Jemu by sie bardzo widac przydalaby gruntowna socjalizacja z roznymi miejscami itd. Joaaa pracuj z nim ile sie da. Rozne warianty np. Siad zostan przy furtce itd...na smyczy bez. Prosze. Moze go to troche zmeczy fizycznie i psychicznie skoro wylatac sie nie moze i troche oglady nabierze.
Bo on bardzo nieoszlifowany jest.
Ps. Grysiek lal by sunie tak samo. Widocznie miala nie ten wyglad ;).
Czyli nadal.mocne kciuki za leczenie? A co mowil o opcji zaszywania powieki? Nadal tak.moze byc?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No socjalizacja przydałaby się, szczególnie w warunkach miejskich, ale nie ma tu warunków, więc będziemy ćwiczyć na miejscu.
A Szejkuś chętny do ćwiczeń, szczególnie na pasztecik. ;)

Na razie dr nie mówił o zszywaniu powieki, chyba był zadowolony z leczenia, ale ostrożny w rokowaniu.

Posted

Dobrze, że jest poprawa z oczkiem- chociaż coś.
U mnie Szejki tez gonił labka- może nie przepada za tą rasą hehe;)

Telefon w sprawie Topaza milczy...w sumie miałam nikłe nadzieje....
Doddy była w odwiedzinach w piątek - fotki robiła, to pewnie coś wrzuci;)

Posted

Katcherine napisał(a):
Agata dzieki, wpisze na pierwsza strone jak tylko dostane potwierdzenie o wplynieciu na Asta konto.

Jeszcze nie ma potwierdzenia? Może dlatego, że w tytule napisałam tylko SKARPETA WYŻEŁKOWA? Tak czy owak, serdeczności i mizianko dla obu psiaków, dla Topaza szczególnie czułe.

Posted

Byliśmy w piątek w odwiedzinach u Topiego. Zdjęć mam mało, bo mój apart nie domaga. Niunio czuje się świetnie. Bryka jak młody, ładnie wygląda i przede wszystkim szczęśliwy. Oby teraz tylko dom znalazł...

Posted

Szejki dobrze, oko chyba lepsze, jak na moje obserwacje.
Apetyt taki sobie, ale nie ma tragedii, jak zostawia na koniec, to go ponamawiam i dojada.
Na dworze biega w miarę spokojnie, bez szaleństw, ale tylko czeka, żebym podniosła sznurek, czy piłkę.
Jest bardzo rozczarowany, że nic i jeszcze odwołuję go od patyków i rury.
Na spacerze grzecznie chodziu, czasami usiłuje złapać gałąź z drzewa, ale mu nie pozwalam.
Jak wchodzę do boksu z kroplami, to od razu szuka nosem gdzie mam smaczki i ustawia się pod ścianą boksu.
Super pies, bardzo inteligentny i tak jak Doddy pisała, bardzo nastawiony na pracę z człowiekiem.

Posted

Tak jak pisałam, wizyta ma być w poniedziałek po południu lub we wtorek rano, bo tak jest ten lekarz, który go badał.
Zadzwonię do tej koleżanki z Grójca, mam nadzieję, że będzie mogła, bo wcześniej jej nie pytałam, bo nie miałam info.

Szejkuś dobrze, oko wygląda chyba dobrze, w każdym razie tak mi się wydaję.
Dostał nowe plastikowe posłanie, taką miskę, ale nie jest nim zachwycony, woli spać na tapczaniku koło Bońka.
Za to Bońkowi bardzo się miska podoba, ale biedaczek się nie mieści. ;)

Posted

Dzieki Joaa. Moglabys jeszcze jutro przedzwonic do nich i umowic Szejka zeby nie bylo zadnych niedociagniec? Wszelkie szczegoly slij mi na pw. Dzieki.
Ps. Pomyslalam ze moze Boniek mysli ze poslanko to taka wielka micha na przydzialy jedzenia i woli biedak sobie zapewnic wieksza miseczke Lol.

Posted

Jesteśmy po wizycie u okulisty.
Pan dr jest zadowolony! :)
W zasadzie jest już blizna, tylko jeszcze bardzo cieniutka, więc jeszcze tydzień intensywnego podawania leków, tak jak dotychczas.
Za tydzień kolejna wizyta. Czy mam załatwiać transport?
Faktury z wizyty i apteki wysyłam do Doddy. Pan dr dał gratis jedno lekarstwo. :)
Za benzynę zapłaciłam 50zł, wysyłam Ci pw Katcherine.