Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem ja na sekundę tylko, miałam mały wypadek a do tego ratujemy ogoniątko naszego przystojniaka timo i od trzech dni tylko tym się zajmujemy, wet chce amputować ale zamówiłyśmy wszystko co daje jakąś szansę , ale musimy go pilnować,także narazie nie bardzo jest czas na pisanie, ja zapłacę za ogłoszenia cudeńka, jest to pies ideał, może zrobię jakieś lepsze fotki bo już nie jest taki senny , zelżał upał, pisze jedną reką, wiec mi trudno, cierpliwości cioteńki, jakie wiadomości o psiku potrzebne?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Jestem ja na sekundę tylko, miałam mały wypadek a do tego ratujemy ogoniątko naszego przystojniaka timo i od trzech dni tylko tym się zajmujemy, wet chce amputować ale zamówiłyśmy wszystko co daje jakąś szansę , ale musimy go pilnować,także narazie nie bardzo jest czas na pisanie, ja zapłacę za ogłoszenia cudeńka, jest to pies ideał, może zrobię jakieś lepsze fotki bo już nie jest taki senny , zelżał upał, pisze jedną reką, wiec mi trudno, cierpliwości cioteńki, jakie wiadomości o psiku potrzebne?

Przecież już zrobiłam ogłoszenia... za nic nie trzeba płacić...

Posted

Jestem z doskoku, walczę z determinacją niepodzielną o ogon kumpla Kuby , Timo, dopóki tylko jest iskierka nadziei, choć zwątpili w to nawet weci/ słyszałam o zainteresowaniu Kubą, pięknym pieszczochem, mam kilka zdjęć ostatnio pstrykniętych, jest teraz chłodniej to nieco łatwiej go uchwycić nie śpiącego/ chociaż też nie jest łatwo bo teraz z kolei tylko się przytula więc trudno o konieczną do fotki choć minimalną odległość/

Ktoś komu się spodobał jamniorek zrobił dobry wybór, to przeuroczy psiak, kochający bezgranicznie, przy tym grzeczny, niewyjący w czasie nieobecności, w zasadzie zupełnie niekłopotliwy, bardzo ceni sobie ludzia wyłącznie dla siebie, stale jest albo przytulony albo z niedalekiej odległości wpatrzony w człowieka, u mnie nie ma najcudowniej bo ma rywali ale jakoś idziemy razem przez ten problem, widać wyrażnie na cudnej poważnej mordeczce pełnię szczęścia jak wtulony może sobie oglądać tv albo poprostu delektować się tym odzyskanym wreszcie szczęściem/

Kilka fotek musi mi ktos pomóc wstawić, wyślę na komórkę, zobaczcie jak to piękny pieszczoszek, i jaki wygodnicki, wyciąga się na swojej ekstra puchowej pierzynce!

Bardzo marze o dobrym domku dla niego, choć nie łatwo sie z takim cudem rozstać!!!

Posted

wielkie dzięki Moniczko, sa niestety nie najlepsze, ale dobrze że wogóle są bardzo go trudno w pojedynkę ująć, a jeszcze do tego coś mi jeden orangowy telefon fiksuje i wysłane z niego zdjęcia nie doszły ani do Moni ani do KLAUDUS, próbuje dalej, może tamte będą lepsze/

Posted

Nie przejmujcie się jakościa, zdjęcia fajne, Kubusia ładnie widać, mordeczka słodka.:loveu::loveu::loveu:. Co z tą panią, która była zainteresowana Kubusiem, wiadomo już coś?:-o

Posted (edited)

I kolejne zdjęcia naszego miluśnego Kubusia... Same zobaczcie...

Chciałbym się chwilę zdrzemnąć...

No nie rób zdjęć, tylko chodź mnie troszkę pomiziać...

Ale było fajnie, teraz mogę sobie spać...

...spokojnie i wygodnie... sobie spać...

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

Ale foty! Pan hrabia Jakub rozwalony w pościeli,:) faktycznie domku trzeba dobrego, żeby nie pogorszył sobie warunków, a poza tym nacierpiał się pewnie dość więc mu się należy :)))))))

Posted

yunona napisał(a):
Ale foty! Pan hrabia Jakub rozwalony w pościeli,:) faktycznie domku trzeba dobrego, żeby nie pogorszył sobie warunków, a poza tym nacierpiał się pewnie dość więc mu się należy :)))))))

Myślę dokladnie tak samo. Trzeba się będzie wysilić przy doborze domku, żeby Kubuniowi się nie pogorszyło...;):eviltong::loveu:...

Posted

wielkie dzięki SARUNIU, ja tak tylko z doskoku mogę się pojawiać, odrabiać zaległości,narazie dokąd trwa walka o Timona i Dropsa , ale w końcu wygram , prawda? i będą psiaki szczęśliwe i zdrowe /

Wiem od dziewczyn niemal komandosek w ratowaniu psiaków że jest domek zainteresowany Kubalkiem, więc dla nich zrobiłam te zdjęcia aby wiedzieli jakie cudo planują ściągnąć do serca i domu, to pomoże w bezbłędnej decyzji, po za tym są zaproszeni do obejrzenia Kubusia u mnie ewentualnie, bo to blisko a ja czekam na wszelkie możliwe pytania pod tel 502526010, chociaż o tym psie można powiedzieć wszystko idealnie dobre! Ale cudownie dis spał w objeciach, tak się umie niepozornie wkręcić, pieszczoch jeden!

Posted

Tereniu! Zawsze chętnie pomogę w miarę swoich możliwości. Cóż to jest w tym wszystkim co TY robisz dla tych biednych, porzuconych Skarbów!
Zaraz lecę na wątek Timulka! Na pewno wszystko będzie dobrze! Te psiaki nawet nie wiedzą w jakie Cudowne Ręce trafiły!!!

• 2 weeks later...
Posted

Kontakt do potencjalnego domku miała Klaudusek, ale była chora, mam nadzieję że juŻ jest ok i wraca do nas i tych pszczyńskich cudów, psiak jest przeuroczy, rzadko sie zdarzają aż takie pieszczochy z zerem agresji do otoczenia!j ak się znajdzie chwila muszę mu porobić znowu parę fotek, może sprawdzę jak z kotami, bo z psiakami jest super nawet w sporej mojej sforce, pod warunkiemże mu miejsca obok mnie na kanapie nie zajmują!

• 2 weeks later...