anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 no szybciej :P:P buhahaha :) juz sie doczekac nie moge ;p Quote
Tina.Sara Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Macie te foty Śmietnik :/ Sara :P Znów śmietnik... Znów Sara :P Drzewo... :P Dziewczyny :P Tinuch Koniec :P Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 superowe :loveu::loveu::loveu: a wiesz ze u mnie na lace tez jest takie smietnisko ;/ w ogole przypomina moja lake ;p ale dawno na niej nie bylam ;/ dobra tam... swietne widoki :) a Sara oczywiscie najladniejsza :loveu::loveu: nie wiem jakos nie przepadam za Onkami ;p Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 To drzewo :loveu: Piękne!! :klacz: Tina i Sara :loveu: A smietnik :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kto urządził tam sobie śmietnisko :angryy::angryy::angryy::angryy: a dziewczynki wspaniałe jak zwykle :D:D:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agushka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Śliczne zdjęcia, Tinka jak zwykle piękna a Sarcia w niczym jej nie ustępuje. A takie śmietniki to ja widze przy każdym wjeździe do lasu i szlag mnie trafia:angryy: Quote
Xiara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hej. Super fotki :loveu: (no, może poza tym śmietnikiem..) Pozdrowionka :) Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 niezazdroszcze smietnika:shake: a ta focia piekna:loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Cześć. Nie poszłam dzisiaj do szkoły, ale jutro już ide. NAWET mi nie chcą wyjaśnić rodzice DLACZEGO mnie nie puścili... anka11 napisał(a):superowe :loveu: a wiesz ze u mnie na lace tez jest takie smietnisko ;/ w ogole przypomina moja lake ;p ale dawno na niej nie bylam ;/ dobra tam... swietne widoki :smile: a Sara oczywiscie najladniejsza :loveu: nie wiem jakos nie przepadam za Onkami ;p Dzięki :cool3: a co ci te ONki zrobiły? :mad: No dobra, nie lubią innych psów. Tu się zgadzam :cool3: :: FiGa :: napisał(a):To drzewo :loveu: Piękne!! :klacz: Tina i Sara :loveu: A smietnik :shake: No drzewko jest boskie :loveu: Dzięki..:) Śmietnik mnie wnerwia :/ Samturia napisał(a):jakie one są ślicznee :-D Dzięki :cool3: i witamy :loveu: ChiQuiTa napisał(a): kto urządził tam sobie śmietnisko :angryy: a dziewczynki wspaniałe jak zwykle :-D:loveu: No jakieś durne człowieki se urządziły :cool3: Dzięki :loveu: Agushka napisał(a):Śliczne zdjęcia, Tinka jak zwykle piękna a Sarcia w niczym jej nie ustępuje. A takie śmietniki to ja widze przy każdym wjeździe do lasu i szlag mnie trafia:angryy: Dzięki :P No te śmietniki są wnerwiające... Kurcze, ogrodzimy polane, wypuścimy jakiegoś psa i nikt nie będzie wyrzucał :lol: Xiara napisał(a):Hej. Super fotki :loveu: (no, może poza tym śmietnikiem..) Pozdrowionka :smile: chihuahua napisał(a):Czesc,sliczne fotki!!! Cześć :) Dzięki furciaczek napisał(a):niezazdroszcze smietnika:shake: a ta focia piekna:loveu: Dzięki :) Nie zazdrościsz? On taki piękny... Quote
chihuahua Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ten smietnik jest niczym dywan uslany rozami!!! Quote
Tina.Sara Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 ludzie właśnie wróciłam z robienia fotek :cool3: ale nie chce mi sie przegrywać :cool3: Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jak to ci sie niechce:mad: bierz sie do roboty i wklejaj te fotki Quote
anka11 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 hehe :) ja tez mam nowe foty i bede wstawiac niedlugo ;) onki mi nic nie zrobily po prostu juz mnie wkurzaja ;p pozdro ;) Quote
Tina.Sara Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 a jak nie dam fotek to co będzie? :cool3: Quote
Lucilla Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Tina.Sara']Hej :smile: No na początek Tina, bo była pierwsza u mnie w hausie ;) No to zaczynamy... Tina to 4-letnia sunia Owczarka Niemieckiego (no jakieś 98%), kocha zabawe piłką (piszczącą). Jak już zacznie piszczeć to będzie tak przez cały dzień dopóki jej nie zabiore. Raz mój sąsiad wyszedł na balkon i sie zapytał czy moge jej zabrać te piłke bo już go głowa boli :lol:. Aha... Tina kocha ganiać za koteczkiem (szkoła mojego taty)...Dobra więcej nie pisze bo by sie zeszło pare godzin :cool3: To Tina jako szczeniaczek: Tu już troszke starsza: A tu już ma rok: Ze szczeniaczkami (miała gdzieś 1rok i ze 2 miechy albo cuś): I teraz: Teraz o moim drugim piesku - o Sarze. Sara to 3-letni Mieszaniec, córka Tiny. Też lubi zabawy piłką, ale najbardziej interesuje sie żabami (moja szkoła...) :cool3: Sary przeważnie nie wpuszczamy do domu na góre, bo raz jak weszła to sie zsikała...Dobra, teraz fotki... Już nie pisze kiedy, jak i gdzie bo chyba widać :lol:. Oto Sara: No i razem^^ Troche dużo tego, no ale :cool3: szczęści nigdy za wiele:sweetCyb: Quote
Tina.Sara Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Lucilla witamy!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i dziękujem :cool3: Już lece do Lusi :loveu: tylko że nie ma adresu galerii :/ Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Tina.Sara napisał(a):a jak nie dam fotek to co będzie? :cool3: ja sie naprzyklad obraze:diabloti: Quote
anka11 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jak nie wstawisz fotek to...... bedzie z Toba zle ;p ja tez wsadzam fotki i to drugi raz bo siostra mi wywalila komp ;/ wiec wstawiaj ;p Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Heeej :* rodzice Cie nie puścili do szkoły? :szok: mnie wyganiają :( Quote
Xiara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 anka11 napisał(a):nie wiem jakos nie przepadam za Onkami ;p A ja ONki kocham :loveu: Dawaj foty :evil_lol: Quote
chihuahua Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Kiedy fotki zostana opublikowane???:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts