Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

superowe :loveu::loveu::loveu: a wiesz ze u mnie na lace tez jest takie smietnisko ;/ w ogole przypomina moja lake ;p ale dawno na niej nie bylam ;/ dobra tam... swietne widoki :) a Sara oczywiscie najladniejsza :loveu::loveu: nie wiem jakos nie przepadam za Onkami ;p

Posted

Śliczne zdjęcia, Tinka jak zwykle piękna a Sarcia w niczym jej nie ustępuje.
A takie śmietniki to ja widze przy każdym wjeździe do lasu i szlag mnie trafia:angryy:

Posted

Cześć. Nie poszłam dzisiaj do szkoły, ale jutro już ide. NAWET mi nie chcą wyjaśnić rodzice DLACZEGO mnie nie puścili...

anka11 napisał(a):
superowe :loveu: a wiesz ze u mnie na lace tez jest takie smietnisko ;/ w ogole przypomina moja lake ;p ale dawno na niej nie bylam ;/ dobra tam... swietne widoki :smile: a Sara oczywiscie najladniejsza :loveu: nie wiem jakos nie przepadam za Onkami ;p

Dzięki :cool3: a co ci te ONki zrobiły? :mad: No dobra, nie lubią innych psów. Tu się zgadzam :cool3:

:: FiGa :: napisał(a):
To drzewo :loveu: Piękne!! :klacz:
Tina i Sara :loveu:
A smietnik :shake:

No drzewko jest boskie :loveu: Dzięki..:) Śmietnik mnie wnerwia :/

Samturia napisał(a):
jakie one są ślicznee :-D

Dzięki :cool3: i witamy :loveu:

ChiQuiTa napisał(a):

kto urządził tam sobie śmietnisko :angryy:
a dziewczynki wspaniałe jak zwykle :-D:loveu:

No jakieś durne człowieki se urządziły :cool3: Dzięki :loveu:

Agushka napisał(a):
Śliczne zdjęcia, Tinka jak zwykle piękna a Sarcia w niczym jej nie ustępuje.
A takie śmietniki to ja widze przy każdym wjeździe do lasu i szlag mnie trafia:angryy:

Dzięki :P No te śmietniki są wnerwiające... Kurcze, ogrodzimy polane, wypuścimy jakiegoś psa i nikt nie będzie wyrzucał :lol:

Xiara napisał(a):
Hej.
Super fotki :loveu:
(no, może poza tym śmietnikiem..)
Pozdrowionka :smile:

chihuahua napisał(a):
Czesc,sliczne fotki!!!

Cześć :) Dzięki

furciaczek napisał(a):
niezazdroszcze smietnika:shake:

a ta focia piekna:loveu:

Dzięki :) Nie zazdrościsz? On taki piękny...

Posted

[quote name='Tina.Sara']Hej :smile: No na początek Tina, bo była pierwsza u mnie w hausie ;) No to zaczynamy... Tina to 4-letnia sunia Owczarka Niemieckiego (no jakieś 98%), kocha zabawe piłką (piszczącą). Jak już zacznie piszczeć to będzie tak przez cały dzień dopóki jej nie zabiore. Raz mój sąsiad wyszedł na balkon i sie zapytał czy moge jej zabrać te piłke bo już go głowa boli :lol:. Aha... Tina kocha ganiać za koteczkiem (szkoła mojego taty)...Dobra więcej nie pisze bo by sie zeszło pare godzin :cool3: To Tina jako szczeniaczek:

Tu już troszke starsza:

A tu już ma rok:

Ze szczeniaczkami (miała gdzieś 1rok i ze 2 miechy albo cuś):

I teraz:

Teraz o moim drugim piesku - o Sarze. Sara to 3-letni Mieszaniec, córka Tiny. Też lubi zabawy piłką, ale najbardziej interesuje sie żabami (moja szkoła...) :cool3: Sary przeważnie nie wpuszczamy do domu na góre, bo raz jak weszła to sie zsikała...Dobra, teraz fotki... Już nie pisze kiedy, jak i gdzie bo chyba widać :lol:. Oto Sara:

No i razem^^

Troche dużo tego, no ale :cool3:
szczęści nigdy za wiele:sweetCyb: