wiq Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 oferta dotyczyla przylaczenia sie do lesbian clubu:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Paulina cześć :cool3: Wiktoria - a czemu sie nie przyłączyłaś? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Tina.Sara napisał(a):Paulina cześć :cool3: Wiktoria - a czemu sie nie przyłączyłaś? :cool3: u nas nowe fotkeczki :D:D:D Zapraszam...:cool3: Quote
Cerber Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witam... ojej zapomnialam zupelnie, ze mialam czekac na foteczki...:oops: :oops: :oops: ta jest slioczna... Sarka pieknie lezy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Wszyscy wychwalają jedną fotkę... to i ja też ;) Niuńka ślicznie tu wyszła :loveu: Quote
Agushka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hej :) A na co to szanowna Sarcia tak patrzy? Miałas coś Pańcia w rączce dla suczydełka? Quote
chihuahua Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ALE SIE CIESZY, ALE PRZECIEZ JA U WAS NIE BYLAM , TO Z CZEGO???:diabloti::eviltong: Quote
Tina.Sara Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Justyna - Dzięki :cool3: Agushka - Piłke miałam :cool3: Guffi - zauważyłam :cool3: chihuahua - z piłki sie cieszy :cool3: Dobra, ja na chwile wpadłam. Teraz za jakieś 10 minut lece na spacerek z dziewczynkami (w wakacje ostatni raz były) i biore aparat więc będą foteczki :loveu: Papa :* Quote
Tina.Sara Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 no, wróciłam. na początku Sara mnie strasznie ciągneła :shake: ale dobrze że nie miałam Tiny, tylko mój tata ją trzymał :cool3: Tina jest gorsza :eviltong: no to idziemy idziemy... po chwili ja "o kurde..." bo gościu z Prezesem i Nerem (takie 2 groźne, chociaż Tina jest zakochana w Prezesiku) chodził.. więc skręcamy. dobra, idziemy, idziemy. Wychodzimy na pola. Mówie tacie że za tamtymi drzewami jest śmietnik, bo ludzie zrobili. Więc idziemy to zobaczyć... Jezu, jakie wysypisko. Dlaczego ludzie nie obsypują swojego podwórka śmieciami tylko przyjeżdżają tutaj i śmiecą??? :placz: Potem Tina zauważyła skóre chyba królika i już sie przymierzała do tarzania ale dostała w doopsko smyczą od mojego taty więc sie uspokoiła. Chociaż i tak wytarła w to kawałek pyska... DLACZEGO LUDZIE OBDZIERAJĄ ZE SKÓRY ZWIERZACZKI KTÓRE U NAS NA WSI ŻYJĄ???? :placz: No dobra wracamy do domu. Po chwili Kiara - goldenka Anki... JEZU!!! Tina jej nie nawidzi. Więc idziemy inną drogą. W między czasie zrobilam dużo fotek, tego śmietnika też. Musze je jeszcze przegrać i wstawie :) Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 eh...... ale najwazniejsze za sa fotki fotki :D:D :multi::multi: Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 heheh :) jestem napalona :diabloti::diabloti: foty strzezcie sie mnie :diabloti: bo wam cos zlego zrobie ;p dobra a kiedy te foty?? ;p Quote
Tina.Sara Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 jak bedzie mi sie chciało przegrać, zmniejszyć, wgrać i wstawić :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witaj Karolinko :calus: Wstrętne ludzie śmietniska robią wszedzie :shake: Ostatnoi wybrałam się z wredota do lasu i doszłam do wniosku że nie mamy juz gdzie na spacery chodzić bo nasza łączka, lasek i rzeka zaśmiecone :placz: Czekamy na fotki ;) Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Karolina :mad::mad: :eviltong: nie "jak bedzie mi sie chcialo" tylko "juz robie" :eviltong::eviltong: ja nie zniejszam wstawiam do fotosika i on zmniejsza ;p Quote
Cerber Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 to se mialas dzis przygode no no... ooooo to chyba beda pierwsze fotki Tiny i Saryu spoza ogrodu.... jupiiiiiiiii Quote
Tina.Sara Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 hehe :cool3: dobra ludzie zaraz dam te foty :cool3: Quote
Recommended Posts