Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna - Dzięki :cool3:
Agushka - Piłke miałam :cool3:
Guffi - zauważyłam :cool3:
chihuahua - z piłki sie cieszy :cool3:

Dobra, ja na chwile wpadłam. Teraz za jakieś 10 minut lece na spacerek z dziewczynkami (w wakacje ostatni raz były) i biore aparat więc będą foteczki :loveu: Papa :*

Posted

no, wróciłam. na początku Sara mnie strasznie ciągneła :shake: ale dobrze że nie miałam Tiny, tylko mój tata ją trzymał :cool3: Tina jest gorsza :eviltong: no to idziemy idziemy... po chwili ja "o kurde..." bo gościu z Prezesem i Nerem (takie 2 groźne, chociaż Tina jest zakochana w Prezesiku) chodził.. więc skręcamy. dobra, idziemy, idziemy. Wychodzimy na pola. Mówie tacie że za tamtymi drzewami jest śmietnik, bo ludzie zrobili. Więc idziemy to zobaczyć... Jezu, jakie wysypisko. Dlaczego ludzie nie obsypują swojego podwórka śmieciami tylko przyjeżdżają tutaj i śmiecą??? :placz: Potem Tina zauważyła skóre chyba królika i już sie przymierzała do tarzania ale dostała w doopsko smyczą od mojego taty więc sie uspokoiła. Chociaż i tak wytarła w to kawałek pyska... DLACZEGO LUDZIE OBDZIERAJĄ ZE SKÓRY ZWIERZACZKI KTÓRE U NAS NA WSI ŻYJĄ???? :placz: No dobra wracamy do domu. Po chwili Kiara - goldenka Anki... JEZU!!! Tina jej nie nawidzi. Więc idziemy inną drogą. W między czasie zrobilam dużo fotek, tego śmietnika też. Musze je jeszcze przegrać i wstawie :)

Posted

Witaj Karolinko :calus:
Wstrętne ludzie śmietniska robią wszedzie :shake: Ostatnoi wybrałam się z wredota do lasu i doszłam do wniosku że nie mamy juz gdzie na spacery chodzić bo nasza łączka, lasek i rzeka zaśmiecone :placz:

Czekamy na fotki ;)