Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczynki :cool3:

Tera w szkole jestem, później dam fotki :p

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe, Karola jest zajęta... :cool3: LOST ogląda :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Olka jesteś jasnowidzem czy czytałaś mój opis na gg? :cool3:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Olka jesteś jasnowidzem czy czytałaś mój opis na gg? :cool3:

Cześć, kochanie, fajnie że wpadłaś :multi: :multi: :multi:
Hehehe, twój opis na gg dość mocno rzucał się w oczy :cool3: zwłaszcza ten wielki napis... LOST... :eviltong: :eviltong:

Posted

leemonca; napisał(a):
hej, jestem niedzisiejsza i jeszcze na dodatek okazuje się, że nie na bieżąco, uświadomić mnie proszę co to LOST!!!!! :shake: :razz:

Lost (po polskiemu Zagubieni) to serial, w którym samolot rozbił się na wydawało by się bezludnej wyspie. Z katastrofy przeżyło ok 50 ludzi. No i potem zaczyna się kcja, bo na wyspie żyją jakieś stwory, nazywane "systemami alarmowymi", "inni" i wiele różnych dziwnych rzeczy się dzieje.. :eviltong:
Wciąga jak bagno... :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

leemonca ja się od jakiegoś czasu próbuję dowiedzieć o co chodzi ale one tak się plączą w zeznaniach że nie sposób się połapać :) chwilami mam wrażenie że same nie pamiętają kto z kim, dlaczego, po co i kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ola jak ty mylisz Borysa Szyca z Bogdanem Szulcem to ja Ci nie wypominam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyznaj chociaż że bardzo się staram zrozumieć :lol::lol:

Posted

Agushka napisał(a):
Ola jak ty mylisz Borysa Szyca z Bogdanem Szulcem to ja Ci nie wypominam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyznaj chociaż że bardzo się staram zrozumieć :lol::lol:

hehehehe masz rację, one się niesamowicie plączą, na szczęście ja ten film oglądałam od deski do deski i wiem o to tym bźdżwiugom chodzi...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe a Ola myli aktorów bo ten jest na B.SZ i ten więc to akurat bym jej wybaczyła...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agushka napisał(a):

Hehe, żadnej różnicy między nimi nie ma :lol:

Czy tylko mi się coś pokopało czy zminił się układ emotikonek? :crazyeye:

Czekam na fotki ;)