Ola&Kora Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Łomatko, Moda na sukces jest straszna :diabloti: Moja kochana babcia [*] zawsze ją oglądała a potem cały czas komentowała :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Luiza - fajnie fajnie :D:D:D Cześć... No fajnie, fajnie, tylko Ty nie bedziesz oglądała bo nie masz axn... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
milena182 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Ola&Kora']Łomatko, Moda na sukces jest straszna :diabloti: Moja kochana babcia zawsze ją oglądała a potem cały czas komentowała :eviltong: :eviltong::eviltong: u nas kazda kobieta oglada mode,kiedys spytalam mame czy oglada ja od poczatku.powiedziala ze tak wiec spytalam jak to sie zaczelo,a ona na to ze juz nie pamieta;) jak pojdzie do swojej mamy zawsze o tym gadaja Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 BRY! Luiza - a po co mi axn jak mam te odcinki już?? po angielsku, ale napisy też są, nie wiem jak wstawić do rmvb :/ [quote name='Ola&Kora']No cóż, skromnie przyznam że Sawyer to mó ideał faceta... :eviltong: i już się na niego nie gnniewam, to wszystko przez tą zdzirę, ale ona już zabita jest :diabloti: ja wiedziałam że tak będzie... :cool3:albo raczej: ja wiedziałam że ci przejdzie :evil_lol: Agushka - weź mi nic nie mów o modzie na sukces, dobra? Ciekawa jestem jaki numer będzie jej ostatniego odcinka... Moja babcia to ogląda:D Milena - ty tu pierwszy raz, no nie? :cool3: dzień dobry... Alynkaa - dokładnie. dzisiaj od początku se 1 serie włączyłam i sie pogubiłam :D ale później mi sie przypomniało. Przynajmniej w 1 odcinku (Pilot) sie kapnełam jaką historie Jack opowiadał Kate bo w 3 serii (tych co nie chcą wiedzieć co będzie prosze o nie czytanie.. :cool3:) jak Kate i Sawyer uciekną to Katie ma opowiedzieć Jack'owi te historie to będzie wiedział że Sawyer żyje i wszystko jest OK. Ciekawe czy ona ją pamięta na serio, bo mówiła że tak :cool3: Niedługo dam fotki jakiekolwiek, ale zawsze cuś:evil_lol: Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hehehe no ja tylko skojarzyłam to o czym opowiadacie z tym co ogląda moja mama :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie znając filmu a czytając to co piszecie wyszło mi podobnie, bo moja mama tez pewnie już nie pamięta kto z kim i dlaczego i wogóle po co :lol: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Agushka napisał(a):hehehe no ja tylko skojarzyłam to o czym opowiadacie z tym co ogląda moja mama :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie znając filmu a czytając to co piszecie wyszło mi podobnie, bo moja mama tez pewnie już nie pamięta kto z kim i dlaczego i wogóle po co :lol: ja jak miałam z 6 lat jak nie mniej to oglądałam mode na sukces :evil_lol: ale teraz bym nawet nie włączyła tv na ten program :cool3: Ludzie... mama sie na mnie wścieka że nic nie robie całymi dniami tylko LOST oglądam :diabloti: a co mnie to? 25 jade z kumpelą do Geanta na zakupy świąteczne (ustaliłyśmy że teraz bo później jest drożej) i kurna chyba se kupie Losta na DVD :evil_lol: no a co mam zrobić przecież 200 zeta nie wydam :cool3: Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A może tak zostaw tych Lostów na troszkę i zdjęcia jakieś wrzuć :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 witam:cool3: o tak, moda na sukces:evil_lol: cale znane mi starsze pokolenie sie tm pasjonuje:evil_lol: ja ogladam 2x w roku i nie gubie sie w akcji:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Agushka napisał(a):A może tak zostaw tych Lostów na troszkę i zdjęcia jakieś wrzuć :evil_lol::evil_lol: Popieram! :p Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Zaraz dam, ludzie zaraz :cool3: a wie ktoś jak wstawić napisy do RMVB ?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tina.Sara napisał(a):Zaraz dam, ludzie zaraz :cool3: a wie ktoś jak wstawić napisy do RMVB ?? A co to RMVB? :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A co to RMVB? :evil_lol: takie rozszerzenie pliku jak np. avi albo wmv itd. Zaraz foteczki :cool3: całkiem nowe :cool3: z tego roku:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 No więc...Fotki są z 19.09 b.r. :cool3: Nie jest tak źle. Tina miała wtedy cieczke i Dżeki (Golden) do niej przyłaził. Foty: Nasz amancik: Zaloty: Sara: i Megi: tu wyszła jak jakiś niedorób: Thank you:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Normalnie jak tajne spotkania Romeo i Julii :evil_lol: Sara ma coś takiego, że nie mogę przestać się na nią patrzeć ;) To chyba ten czarny pyszczek i ucha :loveu: A Megi jak zabawka :razz: Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Zaloty: Ojesssoo skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol: Tylko że do Twojej Tiny to chociaż dopasowany wzrostem kawaler przychodzi a u nas na działce pod furtką siedzi zawsze pekińczyk i Tina się identycznie do niego wdzięczy:mad::mad: Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Normalnie jak tajne spotkania Romeo i Julii :evil_lol: Sara ma coś takiego, że nie mogę przestać się na nią patrzeć ;) To chyba ten czarny pyszczek i ucha :loveu: A Megi jak zabawka :razz: Taaa... Tiny ukochanym był kiedyś Owczarek Niem. długowłosy o imieniu Reks, ale głupek sie powiesił na obroży jak przeskakiwał swój płot... I teraz Tina kocha Dżekiego :cool3: Sara to wogóle taki ładny debil:cool3: Ją to na rękach można nosić...Znaczy się tylko ja moge bo tylko mi pozwala...:razz: A co do Megi...Popieram:p Agushka napisał(a):Ojesssoo skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol: Tylko że do Twojej Tiny to chociaż dopasowany wzrostem kawaler przychodzi a u nas na działce pod furtką siedzi zawsze pekińczyk i Tina się identycznie do niego wdzięczy:mad::mad: Haha :evil_lol: wyobrażam sobie Twoją Tine i tego pekińczyka :cool3: Quote
Czoko Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tina.Sara napisał(a): Ludzie... mama sie na mnie wścieka że nic nie robie całymi dniami tylko LOST oglądam :diabloti: a co mnie to? kupie Losta na DVD :evil_lol: no a co mam zrobić przecież 200 zeta nie wydam :cool3: A Ja straciłam odcinki z czwartku - musiałam pomóc w pisaniu referatu na temat Fredry...ale chyba nie myślicie ze swojemu 15-latkowi...znajomemu chłopcu Quote
Czoko Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Tina.Sara']No więc...Fotki są z 19.09 b.r. :cool3: Nie jest tak źle. Tina miała wtedy cieczke i Dżeki (Golden) do niej przyłaził. Foty: A nie bałaś się o szczeniaki? Kiedyś mnie ostrzegano że pieski w takiej sytuacji bywają baardzo pomysłowe... Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Dżeki potrafi się słodko wdzięczyć:cool3::loveu: Nie ma się co dziwić, że suczka wpadła w szpony miłości:p Jak fajnie Tincia łapke mu podaje:loveu: Czyżby Sara była troszke zazdrosna?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 "Tina.Sara" napisał(a): Sara to wogóle taki ładny debil:cool3: Ją to na rękach można nosić...Znaczy się tylko ja moge bo tylko mi pozwala...:razz: Dasz radę ją unieść? :cool3: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ja jestem tak na cieczki przeczulona, ze psu nawet bym swojej suki nie dala powachac;) p.s. potwierdzac, co napisala Czoko - one sa wtedy cholernie pomyslowe Quote
Tina.Sara Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Czoko napisał(a):A nie bałaś się o szczeniaki? Kiedyś mnie ostrzegano że pieski w takiej sytuacji bywają baardzo pomysłowe... Nie :P Niech by tylko Tina spróbowała...:mad: Dobcia napisał(a):Dżeki potrafi się słodko wdzięczyć:cool3::loveu: Nie ma się co dziwić, że suczka wpadła w szpony miłości:p Jak fajnie Tincia łapke mu podaje:loveu: Czyżby Sara była troszke zazdrosna?:cool3: Dzięki :cool3: No Sara zazdrośnica jak nie wiem, musiałam ją uwiązać żeby foty robić bo wyganiała Dżekiego :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dasz radę ją unieść? :cool3: Wczoraj ją wziełam na ręce i sie wywaliłam z nią :evil_lol: tak se siedziałam na betonie a ją na rękach miałam :cool3: a tata do mnie że sie wybrudze... Oczywiście teraz kurtka w pralce :cool3: wiq napisał(a):ja jestem tak na cieczki przeczulona, ze psu nawet bym swojej suki nie dala powachac;) p.s. potwierdzac, co napisala Czoko - one sa wtedy cholernie pomyslowe Oj no co ty :cool3: trza być optymistą :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wiq napisał(a):ja jestem tak na cieczki przeczulona, ze psu nawet bym swojej suki nie dala powachac;) p.s. potwierdzac, co napisala Czoko - one sa wtedy cholernie pomyslowe Oj pamiętam jak kiedyś suka ONka mojej cioci miała cieczkę i została w kojcu zamknięta na 30 minut... Kojec, zamknięty, ustawiony zaraz pod balkonem, że górne ogrodzenie sięgało prawie do balkonu zostawiając niewielką szczelinę jakies 2 m nad ziemią... A jakiś kundel nie dość, że przelazł przez płot(musiał przez niego przeskoczyć, bo nie było gdzie sie przecisnąć) to jeszcze jakimś cudem do kojca wszedł :angryy: Naszczęscie do niczego nie doszło :roll: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tina.Sara, optymista? juz po odchowaniu wpadkowego miotu? pinczerka_i_Gizmo - otoz to. one wyczyniaja wtedy kosmiczne odpaly.. Quote
Recommended Posts