Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tina.Sara']
Luiza - fajnie fajnie :D:D:D

Cześć...

No fajnie, fajnie, tylko Ty nie bedziesz oglądała bo nie masz axn... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Łomatko, Moda na sukces jest straszna :diabloti: Moja kochana babcia

• zawsze ją oglądała a potem cały czas komentowała :eviltong: :eviltong::eviltong:

• u nas kazda kobieta oglada mode,kiedys spytalam mame czy oglada ja od poczatku.powiedziala ze tak wiec spytalam jak to sie zaczelo,a ona na to ze juz nie pamieta;)
    jak pojdzie do swojej mamy zawsze o tym gadaja

Posted

BRY!

Luiza - a po co mi axn jak mam te odcinki już?? po angielsku, ale napisy też są, nie wiem jak wstawić do rmvb :/

[quote name='Ola&Kora']No cóż, skromnie przyznam że Sawyer to mó ideał faceta... :eviltong: i już się na niego nie gnniewam, to wszystko przez tą zdzirę, ale ona już zabita jest :diabloti:

ja wiedziałam że tak będzie... :cool3:albo raczej: ja wiedziałam że ci przejdzie :evil_lol:

Agushka - weź mi nic nie mów o modzie na sukces, dobra? Ciekawa jestem jaki numer będzie jej ostatniego odcinka... Moja babcia to ogląda:D

Milena - ty tu pierwszy raz, no nie? :cool3: dzień dobry...

Alynkaa - dokładnie. dzisiaj od początku se 1 serie włączyłam i sie pogubiłam :D ale później mi sie przypomniało.

Przynajmniej w 1 odcinku (Pilot) sie kapnełam jaką historie Jack opowiadał Kate bo w 3 serii (tych co nie chcą wiedzieć co będzie prosze o nie czytanie.. :cool3:) jak Kate i Sawyer uciekną to Katie ma opowiedzieć Jack'owi te historie to będzie wiedział że Sawyer żyje i wszystko jest OK. Ciekawe czy ona ją pamięta na serio, bo mówiła że tak :cool3:

Niedługo dam fotki jakiekolwiek, ale zawsze cuś:evil_lol:

Posted

hehehe no ja tylko skojarzyłam to o czym opowiadacie z tym co ogląda moja mama :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
    nie znając filmu a czytając to co piszecie wyszło mi podobnie, bo moja mama tez pewnie już nie pamięta kto z kim i dlaczego i wogóle po co :lol:

Posted

Agushka napisał(a):
    hehehe no ja tylko skojarzyłam to o czym opowiadacie z tym co ogląda moja mama :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
    nie znając filmu a czytając to co piszecie wyszło mi podobnie, bo moja mama tez pewnie już nie pamięta kto z kim i dlaczego i wogóle po co :lol:

ja jak miałam z 6 lat jak nie mniej to oglądałam mode na sukces :evil_lol: ale teraz bym nawet nie włączyła tv na ten program :cool3:

Ludzie... mama sie na mnie wścieka że nic nie robie całymi dniami tylko LOST oglądam :diabloti: a co mnie to? 25 jade z kumpelą do Geanta na zakupy świąteczne (ustaliłyśmy że teraz bo później jest drożej) i kurna chyba se kupie Losta na DVD :evil_lol: no a co mam zrobić przecież 200 zeta nie wydam :cool3:

Posted

witam:cool3:
    o tak, moda na sukces:evil_lol: cale znane mi starsze pokolenie sie tm pasjonuje:evil_lol:
    ja ogladam 2x w roku i nie gubie sie w akcji:evil_lol:

Posted

No więc...Fotki są z 19.09 b.r. :cool3: Nie jest tak źle. Tina miała wtedy cieczke i Dżeki (Golden) do niej przyłaził. Foty:

Nasz amancik:

Zaloty:

Sara:

i Megi:

tu wyszła jak jakiś niedorób:

Thank you:cool3:

Posted

[quote name='Tina.Sara']

Zaloty:

Ojesssoo skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol: Tylko że do Twojej Tiny to chociaż dopasowany wzrostem kawaler przychodzi a u nas na działce pod furtką siedzi zawsze pekińczyk i Tina się identycznie do niego wdzięczy:mad::mad:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Normalnie jak tajne spotkania Romeo i Julii :evil_lol:

Sara ma coś takiego, że nie mogę przestać się na nią patrzeć ;) To chyba ten czarny pyszczek i ucha :loveu:

A Megi jak zabawka :razz:

Taaa... Tiny ukochanym był kiedyś Owczarek Niem. długowłosy o imieniu Reks, ale głupek sie powiesił na obroży jak przeskakiwał swój płot... I teraz Tina kocha Dżekiego :cool3:

Sara to wogóle taki ładny debil:cool3: Ją to na rękach można nosić...Znaczy się tylko ja moge bo tylko mi pozwala...:razz:

A co do Megi...Popieram:p

Agushka napisał(a):
    Ojesssoo skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol: Tylko że do Twojej Tiny to chociaż dopasowany wzrostem kawaler przychodzi a u nas na działce pod furtką siedzi zawsze pekińczyk i Tina się identycznie do niego wdzięczy:mad::mad:

Haha :evil_lol: wyobrażam sobie Twoją Tine i tego pekińczyka :cool3:

Posted

Tina.Sara napisał(a):

Ludzie... mama sie na mnie wścieka że nic nie robie całymi dniami tylko LOST oglądam :diabloti: a co mnie to? kupie Losta na DVD :evil_lol: no a co mam zrobić przecież 200 zeta nie wydam :cool3:

A Ja straciłam odcinki z czwartku - musiałam pomóc w pisaniu referatu na temat Fredry...ale chyba nie myślicie ze swojemu 15-latkowi...znajomemu chłopcu

Posted

[quote name='Tina.Sara']No więc...Fotki są z 19.09 b.r. :cool3: Nie jest tak źle. Tina miała wtedy cieczke i Dżeki (Golden) do niej przyłaził. Foty:

A nie bałaś się o szczeniaki? Kiedyś mnie ostrzegano że pieski w takiej sytuacji bywają baardzo pomysłowe...

Posted

[quote name='Tina.Sara']

Dżeki potrafi się słodko wdzięczyć:cool3::loveu: Nie ma się co dziwić, że suczka wpadła w szpony miłości:p

Jak fajnie Tincia łapke mu podaje:loveu:

Czyżby Sara była troszke zazdrosna?:cool3:

Posted

ja jestem tak na cieczki przeczulona, ze psu nawet bym swojej suki nie dala powachac;)
    p.s. potwierdzac, co napisala Czoko - one sa wtedy cholernie pomyslowe

Posted

Czoko napisał(a):
    A nie bałaś się o szczeniaki? Kiedyś mnie ostrzegano że pieski w takiej sytuacji bywają baardzo pomysłowe...

Nie :P Niech by tylko Tina spróbowała...:mad:

Dobcia napisał(a):
    Dżeki potrafi się słodko wdzięczyć:cool3::loveu: Nie ma się co dziwić, że suczka wpadła w szpony miłości:p

Jak fajnie Tincia łapke mu podaje:loveu:

Czyżby Sara była troszke zazdrosna?:cool3:

Dzięki :cool3: No Sara zazdrośnica jak nie wiem, musiałam ją uwiązać żeby foty robić bo wyganiała Dżekiego :evil_lol:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
    Dasz radę ją unieść? :cool3:

Wczoraj ją wziełam na ręce i sie wywaliłam z nią :evil_lol: tak se siedziałam na betonie a ją na rękach miałam :cool3: a tata do mnie że sie wybrudze... Oczywiście teraz kurtka w pralce :cool3:

wiq napisał(a):
    ja jestem tak na cieczki przeczulona, ze psu nawet bym swojej suki nie dala powachac;)

Oj no co ty :cool3: trza być optymistą :evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):

Oj pamiętam jak kiedyś suka ONka mojej cioci miała cieczkę i została w kojcu zamknięta na 30 minut... Kojec, zamknięty, ustawiony zaraz pod balkonem, że górne ogrodzenie sięgało prawie do balkonu zostawiając niewielką szczelinę jakies 2 m nad ziemią... A jakiś kundel nie dość, że przelazł przez płot(musiał przez niego przeskoczyć, bo nie było gdzie sie przecisnąć) to jeszcze jakimś cudem do kojca wszedł :angryy: Naszczęscie do niczego nie doszło :roll: