Alicja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ;)bo kinolki takie zimne prosto z podwórka są najlepsze:p Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 może założymy jakąś strone o psich kinolkach, bo tak je kochacie? :cool3: Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jęzorki nalepsze cieplutkie:cool3: Nochalki zimne, a jeśli jeszcze błotniaste, to dobrze działają na cere:cool3::evil_lol: Quote
Teklunia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 hej :) a ja naj naj naj kocham psie poduszeczki w łapkach i ten trójkącik między nosem i usteczkami :p Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Olu... kochanie... ŻE CO?! Eeee... no wiesz... jęzorki... taki kawał ruchomego mięcha w mordce... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):Eeee... no wiesz... jęzorki... taki kawał ruchomego mięcha w mordce... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiem co to jęzor jest:eviltong: No wiesz bo cie posądze że sie całowałaś z Korą jak tak ci sie podobają :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Wiem co to jęzor jest:eviltong: No wiesz bo cie posądze że sie całowałaś z Korą jak tak ci sie podobają :evil_lol: O kurde wydało się.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale to nie to co myślisz!!!! To nie żadna zoofilia, to tak z miłości od czasu do czasu zdaży się jakiś całusek... :nerwy: :siara: :siara: :siara: Quote
Alynkaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Tina.Sara napisał(a):Wiem co to jęzor jest:eviltong: No wiesz bo cie posądze że sie całowałaś z Korą jak tak ci sie podobają :evil_lol: hehe z KOra sie calowac nie trzeba wystaraczy obejzrec jaka kolwiek fotke a ujrzysz tam dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi rozowy mokry. czasem w blotku jeeezorek:) Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Ola&Kora napisał(a):O kurde wydało się.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale to nie to co myślisz!!!! To nie żadna zoofilia, to tak z miłości od czasu do czasu zdaży się jakiś całusek... :nerwy: :siara: :siara: :siara: Kurna, z psem sie całujesz???:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Kurna, z psem sie całujesz???:cool3: Czasami, jak w ekstazę wpadnę... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Czoko Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Właśnie sobie przypomniałam że w Galerii Soni nawet ze sobą korespondowałyśmy - pisałaś że mieszkasz koło Baletowej, ja na Puławskiej koło Królikarni. Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 wiiitam :) Co tam Karola słychać, daj nam jakieś nowe fotki, nie daj się prosić... Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Ola - przerażasz mnie czasami, ale i tak cie kocham :evil_lol: Czoko - jakiej królikarni???????? Luiza - zaraz dam :cool3: Quote
Czoko Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Tina.Sara']Czoko - jakiej królikarni???????? Przy ulicy Puławskiej na rogu ul. Woronicza jest ogrodzony park a w nim zabytkowy pałacyk o nazwie "Królikarnia", tą samą nazwę maja przystanki tramwajowe i autobusowe na tym skrzyżowaniu. Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 No dobra ludzie! tylko sie nie czepiać że fotki były robione p.n.e. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A poza tym nie mam co dawać moich dziewczyn bo mam stare foty... [SIZE=3]Może na końcu się trafią:evil_lol: A teraz nasza kochana Warszawa :evil_lol: Dziękuję, dziękuję, dziękuję :Rose: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 heh fane fotki warszawskie... DZziewczyny też suuuuper, chociaż tez widziałam foteczki na stronie... Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Cerber napisał(a):heh fane fotki warszawskie... DZziewczyny też suuuuper, chociaż tez widziałam foteczki na stronie... no ja Ci mówiłam że nie mam czego dawać.... Quote
Alynkaaa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: jak z czipsow byly te naklejki malych pieskow z wielkimi nocha;lami:) to ta fotka mi to wlasnei przypomina...slodka!!!!!:) no laaadna pzremoc w rodzinie....:cool3: :evil_lol: syyyskie fotki sliiczniutkie:) Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Alynkaa - dokładnie :cool3: dzięki :) Quote
Behemot Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jej, jaka słodycz! :loveu: A te fotki warszawskie to gdzie były robione? Bo nie rozpoznaję okolicy... Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Behemot - nie wiem, w drodze na Prage Płn. :D Quote
Behemot Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Tina.Sara']Behemot - nie wiem, w drodze na Prage Płn. :D Aha. To nic dziwnego, że nie kojarzę :cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Behemot napisał(a):Aha. To nic dziwnego, że nie kojarzę :cool3: a co? nigdy nie jechałaś na prage? Quote
Recommended Posts