Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Eeee... no wiesz... jęzorki... taki kawał ruchomego mięcha w mordce... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Wiem co to jęzor jest:eviltong: No wiesz bo cie posądze że sie całowałaś z Korą jak tak ci sie podobają :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Wiem co to jęzor jest:eviltong: No wiesz bo cie posądze że sie całowałaś z Korą jak tak ci sie podobają :evil_lol:

O kurde wydało się.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale to nie to co myślisz!!!! To nie żadna zoofilia, to tak z miłości od czasu do czasu zdaży się jakiś całusek... :nerwy: :siara: :siara: :siara:

Posted

Tina.Sara napisał(a):

hehe z KOra sie calowac nie trzeba wystaraczy obejzrec jaka kolwiek fotke a ujrzysz tam dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi rozowy mokry. czasem w blotku jeeezorek:)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
O kurde wydało się.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale to nie to co myślisz!!!! To nie żadna zoofilia, to tak z miłości od czasu do czasu zdaży się jakiś całusek... :nerwy: :siara: :siara: :siara:

Kurna, z psem sie całujesz???:cool3:

Posted

Właśnie sobie przypomniałam że w Galerii Soni nawet ze sobą korespondowałyśmy - pisałaś że mieszkasz koło Baletowej, ja na Puławskiej koło Królikarni.

Posted

[quote name='Tina.Sara']Czoko - jakiej królikarni????????

Przy ulicy Puławskiej na rogu ul. Woronicza jest ogrodzony park a w nim zabytkowy pałacyk o nazwie "Królikarnia", tą samą nazwę maja przystanki tramwajowe i autobusowe na tym skrzyżowaniu.

Posted

No dobra ludzie! tylko sie nie czepiać że fotki były robione p.n.e. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A poza tym nie mam co dawać moich dziewczyn bo mam stare foty... [SIZE=3]Może na końcu się trafią:evil_lol: A teraz nasza kochana Warszawa :evil_lol:

Dziękuję, dziękuję, dziękuję :Rose: :B-fly: :B-fly: :B-fly:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

jak z czipsow byly te naklejki malych pieskow z wielkimi nocha;lami:) to ta fotka mi to wlasnei przypomina...slodka!!!!!:)
no laaadna pzremoc w rodzinie....:cool3: :evil_lol:
syyyskie fotki sliiczniutkie:)