Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agushka']Witam. To w końcu wychodze z ukrycia:lol::lol::lol: Tina jest przekochana :loveu::loveu::loveu: Wiadomo czemu ją faworyzuję ale Sara też cudna. Strasznie lubię takie kudłate ogony.

A co do Warszawy... Nie każdy tam przyjeżdża. Coraz częściej zdarzają się sytuacje odwrotne. Ja własnie w tym roku wyjechałam :) Od urodzenia mieszkałam w Śródmieściu i w końcu nie wytrzymaliśmy... Tutaj jest ciszej, spokojniej a do Wawy wcale nie tak daleko więc do pracy można spokojnie dojeżdżać :)

Witamy w zawarchlaczonych progach:cool3: Ja tam w centrum nie mieszkam, na samym skaru Warszawki ale Puławska tuż tuż...

Eh...u mnie w domu mama, tata i siostra chorzy na grypę żołądkową tylko ja jak narazie zdrowa. Jezu, normalnie ma ktoś z was taką maske jak lekarze mają? To może sie nie zaraże. Dziewczynki na dworzu (moja głuuuupia alergia) więc zdrowiutkie, chociaż Sara ostatnio miała sranie... Nie wiem od czego ale już jest dobrze. A poza tym nie moge sie powstrzymać...LUIZA TRZYMAJ SIĘ!!! :calus:
A no i jeszcze piąteczkę dostałam z informatyczki (a co ja bym innego dostała?! poza tym piątka najwyższa...) a jakże... Mistrzuniu z Wami właśnie rozmawia :cool3: Jeszcze niestety panu od informy nie pokazałam mojej stronki o Tinie i Sarze więc nie wie że ja ten tego ten :razz: Wczoraj, tzn. z wczoraj na dzisiaj :cool3: w nocy obudziły mnie wibracje w komórce, wstałam na równe nogi i do siebie "Kurna, co jest?!" i kłade sie bo myślałam że sie przesłyszałam... Mija 5 minut znowu BBBBZZZZZ to ja "KURNA NO, CO TO ZA DEBIL DO MNIE O TEJ PORZE DZWONI?!", wstaje przyczłapuje do komórki, otwieram klapke i jedno poł. nie odebrane...Moja kumpela... Ale o 21:00 a jest co najmniej 3 nad ranem...Znowu BBBZZZZ tylko już w moim ręku... i napis "SŁABA BATERIA"... To ja kurde extra... Podchodze do kontaktu, wale w niego i światło sie zapala, wsadzam na chama kabel do ładowania do komy i wciskam do kontaktu... Zgaszam światło i rzucam sie na łóżko i CHHRRRRRRRR... FIUUUUUU....:cool3: A z resztą co ja Wam takie głupoty opowiadam, jak Luiza (trzymaj się, kochana!) ma dużo ważniejsze problemy... Dziękuję za uwagę:cool3:

wiq - no ale pilnujesz, nie? :D

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heloł!!!

Tina.Sara; napisał(a):
Oooo... TO CIE POBIJE WRESZCIE ZA SAWYERA!!! ale troche se jeszcze poczekam... Ale nie no, wyściskam Cie jeśli sie spikniemy :cool3: I przy okazji stracisz zęby i będzie git :lol:

A co tam, niech stracę, byleby tylko się z tobą zobaczyć :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Czy wy wreszcie skończycie z tymi zagubionymi i z Tym biednym Sojerem???? biedaczysko musi być przez was psychicznie nie do życia... a pamietajecie, że to już nie jest taki młody człowiek...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Cerber; napisał(a):
Czy wy wreszcie skończycie z tymi zagubionymi i z Tym biednym Sojerem???? biedaczysko musi być przez was psychicznie nie do życia... a pamietajecie, że to już nie jest taki młody człowiek...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Jak dla mnie to on sie powinien czuć zaszczycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tyle dziweczyn za nim szaleje :cool3:
A tak a poropo to już dziś :Cool!: Jeszcze tylko dwie godzinki :Cool!:

Posted

Dark Lord napisał(a):
Nooo widzę tu fanatyków losta,jak miło:evil_lol: psiaki też oglądają?:cool3: A Sawyera nie znoszę:mad: :evil_lol:

Hej:lol: No jasne że oglądają:evil_lol: Spoko, nie każdy musi tylko nas nie bij:cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Jak dla mnie to on sie powinien czuć zaszczycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tyle dziweczyn za nim szaleje :cool3:
A tak a poropo to już dziś :Cool!: Jeszcze tylko dwie godzinki :Cool!:

heh ja już dawno nie oglądałam zagubionych, konkretnie od kad się skończyła druga seria, czyli w wakacje...:eviltong: :eviltong: :eviltong: czekam z utęsknieniem na trzecią serię, której na axn nie wyświatlają...:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Olka - a ja mam do niego aaadreeesss i ciii nieee daaam :cool3:

A ja już nie chcę! Jestem na niego wściekła jak cholera!!! :angryy: :angryy: :angryy: Jak on mógł ten tego z Anną Lucyją!!!! :angryy: :angryy: :angryy: Przynajmniej dobrze, że ją Michael zabił... :diabloti:

Posted

Ola - przejdzie Ci :cool3: No wiesz Ana Lucia jest cham, ogólnie jej nie lubiłam a teraz ją kocham bo nie żyje :diablotin: Jak Ci przejdzie to trzymam cie za słowo że nie chcesz i ci nie dam :cool3: a adres chyba nawet prawdziwy...Nieważne :P
Pinczerka - Boone był nawet spoko :P
Luiza - eheee...ciekawa jestem kiedy na axn puszczą 3 serie...

Posted

[quote name='Tina.Sara']
Luiza - eheee...ciekawa jestem kiedy na axn puszczą 3 serie...

heh no ja sama jestem ciekawa, ale jeśli nawet puszczą poźniej to będą emitować po jednym odc. wiecej tak jak poprzednnio i będę se szybciej oglądała :D:D:D:D:D

Posted

Ja tez nie :) ale z tego wszystkiego w akcie desperacji zapytałam syna o co chodzi. I wytłumaczył :) Ale musze jeszcze koniecznie obejrzec chociaż jeden odcinek bo się czuję z lekka niedoinformowana.

Posted

[quote name='Agushka']Ja tez nie :) ale z tego wszystkiego w akcie desperacji zapytałam syna o co chodzi. I wytłumaczył :) Ale musze jeszcze koniecznie obejrzec chociaż jeden odcinek bo się czuję z lekka niedoinformowana.
hehe srjal "Zagubieni"...ostrzegam ze po 1odcinku bedziesz wiedzial mniej niz teraz wiesz.......kazdy odcinek jest coraz bardziej zakrecony az przychodzi jeden w ktorym juz wszystko sie prawie wyjasnia ...ale potem jest nastepny ktory wszystko maci znow:):razz: szatanskie filmy nooo:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol:

Posted

Alynka to ja już wiem :evil_lol: :evil_lol: Moja mama od kilku lat ogląda takie cos w tv ale to nie są jacyś zagubieni tylko zupełnie inaczej... nie pamiętam jak :)

Posted

No cóż, skromnie przyznam że Sawyer to mó ideał faceta... :eviltong: i już się na niego nie gnniewam, to wszystko przez tą zdzirę, ale ona już zabita jest :diabloti:
Agushka musisz obejrzeć chociaż jeden odcinek, ale obawiam się że dużo nie zrozumiesz...;) Bo tak zakręcony serial, normalnie gorzej niż świński ogon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agushka; napisał(a):
Alynka to ja już wiem :evil_lol: :evil_lol: Moja mama od kilku lat ogląda takie cos w tv ale to nie są jacyś zagubieni tylko zupełnie inaczej... nie pamiętam jak :)

Może "Moda na sukces"? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: