Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tina.Sara napisał(a):
a co? nigdy nie jechałaś na prage?

Nie no, oczywiście, że wiele razy byłam na Pradze, ale jednak dość rzadko zapuszczam się w tamte rejony. Nie mam tam ani rodziny, ani znajomych, ani żadnych spraw do załatwienia, więc i dobrze jej nie znam ;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka - nie są... ale podczas cieczki są całe dnie pilnowane, na noc zamykane w garażu.
ChiQuiTa - dzięki :D
Olu kochanie, dziękuję, ale czy wypuściłaś już Sawyera z szafy?? Karmisz go chociaż? :mad:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Olu kochanie, dziękuję, ale czy wypuściłaś już Sawyera z szafy?? Karmisz go chociaż? :mad:

Ależ oczywiście :evil_lol: Dziaj dostał żurku, naszej polskiej tradycyjnej potrawy :grin: :grin: :grin: No i zwiedził łazienkę :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ależ oczywiście :evil_lol: Dziaj dostał żurku, naszej polskiej tradycyjnej potrawy :grin: :grin: :grin: No i zwiedził łazienkę :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Oooo... Podobała mu się?:cool3:

Posted

Wiesz, juz raz Tiny nie udalo sie dopilnowac.
Tak naprawde, to nawet nie masz gwarancji, co sie stanie z jej szczeniakami
poodawanymi w przyslowiowe "dobre rece" za pare lat..czy sie nie
ponudza, nie zasila Schroniska lub pobliskich ulic.Niestety, wlasciciel
potrafi pozbyc sie przyjaciela, ktorego mial przez 15 lat,bo "juz
nie trzyma moczu", jest stary,trzeba sie nim opiekowac ze zdwojona sila.
3/4 psow bezdomnych mialo kiedys opiekunow.Nie wezmiesz odpowiedzialnosci
za potomstwo potomstwa szczeniat ktore rozmnozylas.Naprawde..
bezdomnych psow jest tak duzo, ze trzeba zapobiegac rzeczowo dalszemu
rozrodowi
Zapraszam na strone www.sterylizacje.pl - tam przeczytasz, jakie korzysci wyplywaja z
wykonania zabiegu sterylizacji.
Oraz na -http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx -pod tym linkiem znajduje sie film dotyczacy smutnych realiow Schronisk.
Mam nadzieje, ze wyciagniesz racjonalne wnioski
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hehe, żartowałam, chciałam ujrzeć twoją reakcję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem, świnia ze mnie :eviltong:

że co?????
warunki:
1. Jeśli mi go zakosiłaś sprzed nosa to trzymaj go w OSOBNEJ SYPIALNI
2. Dawaj mu to co chce
3. Kup mu telewizor :P
4. Pozdrów go ode mnie
5. Nie denerwuj mnie
6. KURDE!
7. JAK MOGŁAŚ?!
8. A JA CIE KOCHAŁAM!
9. :-(

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
że co?????
warunki:
1. Jeśli mi go zakosiłaś sprzed nosa to trzymaj go w OSOBNEJ SYPIALNI
2. Dawaj mu to co chce
3. Kup mu telewizor :P
4. Pozdrów go ode mnie
5. Nie denerwuj mnie
6. KURDE!
7. JAK MOGŁAŚ?!
8. A JA CIE KOCHAŁAM!
9. :-(

Nie martw się, już go wypuściłam ;) Chciał wrócić na wyspę, więc puściłam go wolno... jak ptaka :eviltong: Więc jutro pojawi się w kolejnym odcinku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Nie martw się, już go wypuściłam ;) Chciał wrócić na wyspę, więc puściłam go wolno... jak ptaka :eviltong: Więc jutro pojawi się w kolejnym odcinku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

te odcinki staaaare są, kobieto:eviltong: W NOWYM ODCINKU TO ON BĘDZIE 7 LUTEGO! ha, ale i tak dobrze że go puściłaś:cool3: i tak Cie kocham:loveu:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
te odcinki staaaare są, kobieto:eviltong: W NOWYM ODCINKU TO ON BĘDZIE 7 LUTEGO! ha, ale i tak dobrze że go puściłaś:cool3: i tak Cie kocham:loveu:

Ja ciebie kocham też :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pale supraśne

kurcze w tej Warszawie wcale nie jest ładnie:shake:

A nie mówiłam że to zwykłe miasto! Nie wiem po co ludzie tu lgną, nic tu nie ma chyba że przed Bożym Narodzeniem...

Posted

[quote name='Tośka_m']Cześć dziewczyny! Ja tu pierwszy :oops: choć nie ostatni raz zawitałam :grins:

witamy :cool3:

[quote name='Ola&Kora']Karola, ja siem do Wawy na studia wybieram... :cool3: :cool3: :cool3: I to z Korą... :cool3:

Oooo... TO CIE POBIJE WRESZCIE ZA SAWYERA!!! ale troche se jeszcze poczekam... Ale nie no, wyściskam Cie jeśli sie spikniemy :cool3: I przy okazji stracisz zęby i będzie git :lol:

Posted

Witam. To w końcu wychodze z ukrycia:lol::lol::lol: Tina jest przekochana :loveu::loveu::loveu: Wiadomo czemu ją faworyzuję ale Sara też cudna. Strasznie lubię takie kudłate ogony.

A co do Warszawy... Nie każdy tam przyjeżdża. Coraz częściej zdarzają się sytuacje odwrotne. Ja własnie w tym roku wyjechałam :) Od urodzenia mieszkałam w Śródmieściu i w końcu nie wytrzymaliśmy... Tutaj jest ciszej, spokojniej a do Wawy wcale nie tak daleko więc do pracy można spokojnie dojeżdżać :)