zuziaM Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Puchatek napisał(a):Marianie gdy patrzę w głębię Twych ócz To pragnę znaleźć do serca Twego klucz I pędzić za Tobą przez życie i kwiaty W tym szale namiętności ryjąc w głąb rabaty Ten Szarik z przeciwka nic dla mnie nie znaczy Chodź pójdziemy do płotu niech nas razem zobaczy I niech go potworna za płotem zazdrość zżera Jakiego przystojnego mam tu kawalera. Nooooo.....ja mysle, ze po takim eposie, to maartuusia, Lunka i przede wszystkim Manius... nam przebacza :roll: Quote
maartuusia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 eee tam, Kochani nic z tych rzeczy, nie wiem czy jakiego wirusa złapałam czy po prostu lenia, rano nie mogę wstać z łóżka, w pracy śpię, ja wrócę do domu na nic nie mam ochoty, oprócz oczywiście położenia się spać i tak już trzeci dzień. Kawa nie pomaga - dziś nie dałam rady i zdaje się, że usnęłam z twarzą obok klawiatury. Dlatego też nie mam nowych zdjęć ani nawet na dogo nie zajrzałam od dwóch dni - chyba nie jakaś depresja??? (wiosenna :)). Obiecuję wziąć się do kupy jak najprędzej i dostarczać nowych tematów. Quote
maartuusia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Na dowód, że psy mają się dobrze jutro obiecuję zamieścić chociaż po jednym wizerunku każdego z uroczej parki opatrzonym dzisiejszą datą. Quote
zuziaM Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 maartuusia napisał(a): chyba nie jakaś depresja??? (wiosenna :)). . Na depresje wiosenna .... najlepszy dluuuuugi spacerek i oddychac swiezym powietrzem i ... poprzytulac sie do brzozek..... odejdzie natychmiast ! Pozdrawiamy . Quote
Jola_K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 co u naszej roznokolorowej gwiazdy i jej towarzyszy zycia? grzecznie poddaje sie diecie? Quote
maartuusia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Miałam problem w czwartek wieczorem i cały piątek z dostaniem się na dogo, jakieś "prace remontowe" chyba. Mam zdjęcia nowe tak jak obiecałam i garść nowych informacji o Lunce. Najpierw zdjęcia, te z czwartku i piątku, weekendowe wkleję w poniedziałek jak będę w pracy. Luneczka Tak na mój gust, to Luna gryzie łapę Mańka i Marian psy dwa :) trochę nieudane portrety, ale Luna nie potrafi usiedzieć w miejscu Quote
maartuusia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 I jeszcze piątek rano, wygrzewamy się na słoneczku Wszystkie nowości pozwólcie opiszę w poniedziałek rano, teraz lecę spać bo jutro rano jedziemy z Mariankiem do chirurga a potem mam do załatwienia jeszcze mnóstwo spraw, pozatym mało kto czyta dogo w weekendy więc chyba nic się nie stanie jeżeli szczegóły odchudzania i resztę newsów opiszę z małym opóźnieniem. A jeżeli o mnie chodzi to już mi lepiej dziś cały dzień na podwórku z psiurami wyzwolił we mnie na nowo chęć do życia. Quote
Seaside Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 cudne zdjęcia - ściskam was mocno :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Puchatek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Widać że Lunka zadowolona z życia. :lol: A Maniek wyższy niż mi się wydawało. Myslałem że bardziej przysadzisty jest. :crazyeye: PS. Mnie się wydaje że liże albo obwąchooje. Quote
magda z. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dwa szczęśliwe psiaki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ale im dobrze :loveu: :loveu: wyraznie sie polubily :loveu: :loveu: a zdjecia Luny robione bardzo sprytnie, piekne kompozycje: ukryta za kwiatami, krzewami, tusza jej w ten sposob zostala zamaskowana :loveu: :loveu: czekamy cierpliwie na relacje pozdrawiam wiosennie Quote
Figa Bez Maku Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Jak znów słusznie Jola K. zauważyłą z Lunki prawdziwa modelka się zrobiła wie dobrze że jak w trawkę wskoczy to jej sadełko tak nie rzuca się w oczy Quote
maartuusia Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Wklejam dalecze fotki, ale słuchajcie nie wiem co się stało zniknęły moje dzisiejsze posty, Wasze też !!! Znowu Lunka Nawet od aparatu postanowiłam już się nie odwracać Wspólny spacer Quote
zuziaM Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Rzeczywiscie, ze posty dzisiaj gina....... Zdjecia cudowne, a modele jeszcze cudowniejsi :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Przyznaj się Lunko miła czy Ty te posty wtrąbiłaś?:crazyeye: Bo jak się jest na diecie to bywa różnie..jak wiecie:cool3: Quote
Puchatek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wszystkie posty Dogo zjadło Wszędzie jadło gdzie popadło Lunka w postach nie gustuje Razem z Mańkiem mięsko żuje. Quote
Jola_K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ale sie usmialam... faktycznie, coraz lepiej rymujecie i ja tu wczoraj (przedwczoraj!) kilka postow skrobnelam, zuzia pamietasz? cos o dwoch slodkich, bialych czekoladkach bylo? :loveu: :loveu: dogo "zjadlo" :cool1: Quote
Jola_K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jola_K napisał(a): dogo "zjadlo" :cool1: posty, nie czekoladki ;) Quote
zuziaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Jola_K napisał(a): i ja tu wczoraj (przedwczoraj!) kilka postow skrobnelam, zuzia pamietasz? cos o dwoch slodkich, bialych czekoladkach bylo? :loveu: :loveu: dogo "zjadlo" :cool1: Pamietam.... pisalam, ze Lunka jest slodka , jak biala czekoladka :loveu: ...... i wlasnie ten post zezarlo :angryy: .... Quote
maartuusia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mój ostatni dłuższy opis i fotki też zjadło, może dogo tak jak Lunka jest na diecie i próbuje wszelkich sposobów żeby się nasycić. Puchatek i Figa - jesteście bezkonkurencyjni :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Piszemy posty tak smakowite że Dogo zżera je z apetytem jedyna na to więc rada- mniej strawnie pisać wypada:diabloti: Quote
Puchatek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Piszmy więc wiersze z gruntu przebrzydłe Ociekające wstrętnym mazidłem Całkiem dla Dogo rymy niestrawne No i przestanie to być zabawne. Quote
Recommended Posts