Jump to content
Dogomania

Luna-niebieskooka- w swoim wspanialym DOMU !...ODSZEDL nasz Aniolek..(*)..(*)..(*)..

Recommended Posts

Posted

Puchatek napisał(a):
Marianie gdy patrzę w głębię Twych ócz
To pragnę znaleźć do serca Twego klucz
I pędzić za Tobą przez życie i kwiaty
W tym szale namiętności ryjąc w głąb rabaty
Ten Szarik z przeciwka nic dla mnie nie znaczy
Chodź pójdziemy do płotu niech nas razem zobaczy
I niech go potworna za płotem zazdrość zżera
Jakiego przystojnego mam tu kawalera.

Nooooo.....ja mysle, ze po takim eposie, to maartuusia, Lunka i przede wszystkim Manius... nam przebacza :roll:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eee tam, Kochani nic z tych rzeczy, nie wiem czy jakiego wirusa złapałam czy po prostu lenia, rano nie mogę wstać z łóżka, w pracy śpię, ja wrócę do domu na nic nie mam ochoty, oprócz oczywiście położenia się spać i tak już trzeci dzień. Kawa nie pomaga - dziś nie dałam rady i zdaje się, że usnęłam z twarzą obok klawiatury. Dlatego też nie mam nowych zdjęć ani nawet na dogo nie zajrzałam od dwóch dni - chyba nie jakaś depresja??? (wiosenna :)).
Obiecuję wziąć się do kupy jak najprędzej i dostarczać nowych tematów.

Posted

maartuusia napisał(a):
chyba nie jakaś depresja??? (wiosenna :)).
.

Na depresje wiosenna .... najlepszy dluuuuugi spacerek i oddychac swiezym powietrzem i ... poprzytulac sie do brzozek..... odejdzie natychmiast !
Pozdrawiamy .

Posted

Miałam problem w czwartek wieczorem i cały piątek z dostaniem się na dogo, jakieś "prace remontowe" chyba.
Mam zdjęcia nowe tak jak obiecałam i garść nowych informacji o Lunce.
Najpierw zdjęcia, te z czwartku i piątku, weekendowe wkleję w poniedziałek jak będę w pracy.
Luneczka

Tak na mój gust, to Luna gryzie łapę Mańka

i Marian

psy dwa :)

trochę nieudane portrety, ale Luna nie potrafi usiedzieć w miejscu

Posted

I jeszcze piątek rano, wygrzewamy się na słoneczku

Wszystkie nowości pozwólcie opiszę w poniedziałek rano, teraz lecę spać bo jutro rano jedziemy z Mariankiem do chirurga a potem mam do załatwienia jeszcze mnóstwo spraw, pozatym mało kto czyta dogo w weekendy więc chyba nic się nie stanie jeżeli szczegóły odchudzania i resztę newsów opiszę z małym opóźnieniem.
A jeżeli o mnie chodzi to już mi lepiej dziś cały dzień na podwórku z psiurami wyzwolił we mnie na nowo chęć do życia.

Posted

Widać że Lunka zadowolona z życia. :lol:
A Maniek wyższy niż mi się wydawało. Myslałem że bardziej przysadzisty jest. :crazyeye:

PS. Mnie się wydaje że liże albo obwąchooje.

Posted

ale im dobrze :loveu: :loveu:
wyraznie sie polubily :loveu: :loveu:

a zdjecia Luny robione bardzo sprytnie, piekne kompozycje: ukryta za kwiatami, krzewami, tusza jej w ten sposob zostala zamaskowana :loveu: :loveu:

czekamy cierpliwie na relacje

pozdrawiam wiosennie

Posted

Wklejam dalecze fotki, ale słuchajcie nie wiem co się stało zniknęły moje dzisiejsze posty, Wasze też !!!
Znowu Lunka

Nawet od aparatu postanowiłam już się nie odwracać

Wspólny spacer

Posted

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

ale sie usmialam...
faktycznie, coraz lepiej rymujecie

i ja tu wczoraj (przedwczoraj!) kilka postow skrobnelam, zuzia pamietasz? cos o dwoch slodkich, bialych czekoladkach bylo? :loveu: :loveu:

dogo "zjadlo" :cool1:

Posted

Jola_K napisał(a):

i ja tu wczoraj (przedwczoraj!) kilka postow skrobnelam, zuzia pamietasz? cos o dwoch slodkich, bialych czekoladkach bylo? :loveu: :loveu:

dogo "zjadlo" :cool1:

Pamietam.... pisalam, ze Lunka jest slodka , jak biala czekoladka :loveu: ...... i wlasnie ten post zezarlo :angryy: ....

Posted

Mój ostatni dłuższy opis i fotki też zjadło, może dogo tak jak Lunka jest na diecie i próbuje wszelkich sposobów żeby się nasycić.

Puchatek i Figa - jesteście bezkonkurencyjni :loveu: