Jump to content
Dogomania

Luna-niebieskooka- w swoim wspanialym DOMU !...ODSZEDL nasz Aniolek..(*)..(*)..(*)..

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śledzie

Lunka fajnie układa czasem tylne łapy kiedy się kładzie, tu dokładnie nie widać, ale można się domyślić

Coś już zdaje się opowiadałam o ojcu, który wkupia się w łaski Lunki (Marianowi oczywiście też przy okazji wpadnie jakiś smakowity kąsek)

Trudno było na zdjęciach ująć chudość Lunki, musicie nas odwiedzić, wtedy zobaczycie ją w całej okazałości

Tu wygląda jak foczka, ale to wina złej pozy :cool1:

Z boku

I jeszcze Marian, ale te ciemne wyszły jakieś, jego futerko przypomina teraz sfilcowanego pluszaka, takiego którego dziecko lubi przytulać i futerko mu się już pozbijało.

Posted

zdjecie pt. "sledzie" mnie rozwalilo :loveu:
swietne! ale maja pozycje, i Marian i Luska! :lol:

a tu:

Luska na chudsza wyglada, juz nie jest taka beczulka

sslodkie psiny, miodzio :loveu:

usciski przesylam

Posted

Lunka rzeczywiście szczupłością zbliża się do Mańka. Wspaniale:multi: !
I minke ma coraz weselszą ( mimo diety odchudzającej głodu wszak nie cierpi:diabloti: a łatwiej jej poruszać się). A właśnie...... Martusiu... zarejestrowałaś czy Lunce łatwiej , lżej przychodzi bieganie od kiedy schudła?

Posted

Biedna, mała Żabcia, na pewno ktoś ją pokocha, fajniutka sunia, rozwaliło mnie zdjęcie z tym większym psem. Trzymam kciuki za suńkę.

EDIT: Odpowiedź na pytanie Figi, Lunka biega jak wariat, zdecydowanie lepiej jak zaraz po przyjeździe do nas, utyka co prawda na przednią łapkę i generalnie mniej jej używa, ale ja widze 100% różnicy, najlepsze tempo ma jak wychodzę wieczorem na podwórko wołać psy na jedzenie hihi. Marian też poprawił swoją sprawność od kiedy jest Lunka.

Posted

maartuusia napisał(a):
, najlepsze tempo ma jak wychodzę wieczorem na podwórko wołać psy na jedzenie hihi. Marian też poprawił swoją sprawność od kiedy jest Lunka.

No tak...motywacja, motywacja:diabloti: :D

Posted

Martusia jesteś super dziewczyna:loveu:i czarodziejka :crazyeye: Niecałe 2 miesiące i z foczki wyczarowałaś ślicznego (troszkę jeszcze pulchnego:razz: ale jednak) pieska:eviltong: Luna ma talię :multi: ( no może nie osy ale trzmiela na pewno :D)

Posted

Lunka zaczyna skakać na ludzi :multi: to znak, że chyba tusza powoli przestaje jej przeszkadzać.
A żebyście widzieli jak pogoniła z Marianem kota sąsiadów ostatnio, zawsze chciałam koteczka, ale teraz już wiem, że znowu nie ma na to szans, najpierw Badyl ganiał koty, teraz Lunka pokazuje Marianowi o co z tym sporcie chodzi, ech...

Posted

A jakaż to Jolu miła:loveu:
smutna rzecz Ci się przytrafiła?:placz:
Popatrz na życie pogodnie,:lol:
tak żyć jest dużo wygodniej:razz:
zza chmurek zawsze słoneczko wygląda:cool1:
więc do przodu zawsze spoglądaj:multi:

Posted

zuziaM napisał(a):
Wiec , jesli sie przylozysz :evil_lol: , to Lunka moze do swojej dawnej formy dojdzie :lol:
Zdjecie jakies 2 lata temu robione

Czy nie szczuplutka dziewczynka ? ? ?

No to ja swoj stary post sobie zacytuje ...... i powiem tylko :
A NIE MOWILAM ? ? ? ? ? :lol:

Luncia sliczna i szczuplutka .... wrocila do swietnej formy dziewczynka !
Maartuusia - pozdrawiam serdecznie !
W sierpniu bede w Jablonnej i Jachrance...... ale juz patrzylam .... daleko od Was...... oj, daleko :roll: .

Posted

Na wniosek Seaside postaram się jutro umieścić jakieś świeże fotki moich małych bandytów.
A Zuzię serdecznie zapraszam, to rzeczywiście nie jest tak daleko, może uda się zorganizowac jakieś spotkanie, tylko byle nie po 15.08 bo wtedy oddaję mój inwentarz pod opiekę rodziców i wyruszam w lekko opóźnioną podróż poślubną.
A Lunka normalnie z dnia na dzień pięknieje, albo ja już mam chorobę jakąś bo codzień wydaje mi się ładniejsza i kochańsza.