Puchatek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 To proste musisz wcinać jakąś Ekanube, raz dziennie i popijać czystą wodą. Na pewno zadziała. :evil_lol: Quote
maartuusia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Śledzie Lunka fajnie układa czasem tylne łapy kiedy się kładzie, tu dokładnie nie widać, ale można się domyślić Coś już zdaje się opowiadałam o ojcu, który wkupia się w łaski Lunki (Marianowi oczywiście też przy okazji wpadnie jakiś smakowity kąsek) Trudno było na zdjęciach ująć chudość Lunki, musicie nas odwiedzić, wtedy zobaczycie ją w całej okazałości Tu wygląda jak foczka, ale to wina złej pozy :cool1: Z boku I jeszcze Marian, ale te ciemne wyszły jakieś, jego futerko przypomina teraz sfilcowanego pluszaka, takiego którego dziecko lubi przytulać i futerko mu się już pozbijało. Quote
Jola_K Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 zdjecie pt. "sledzie" mnie rozwalilo :loveu: swietne! ale maja pozycje, i Marian i Luska! :lol: a tu: Luska na chudsza wyglada, juz nie jest taka beczulka sslodkie psiny, miodzio :loveu: usciski przesylam Quote
Jola_K Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 pozwole sobie wkleic link do postu ze zdjeciami innej baryleczki mniejszej od Luny - Żabci: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=5385477&postcount=220 Żabcia szuka domu, obecnie jest w Zywieckim schronisku, cudowna psina, wierze ze tak jak Luna i ona znajdzie wspanialy dom kochanina nie? :loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Lunka rzeczywiście szczupłością zbliża się do Mańka. Wspaniale:multi: ! I minke ma coraz weselszą ( mimo diety odchudzającej głodu wszak nie cierpi:diabloti: a łatwiej jej poruszać się). A właśnie...... Martusiu... zarejestrowałaś czy Lunce łatwiej , lżej przychodzi bieganie od kiedy schudła? Quote
magda z. Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ale sie z niej laska robi:loveu: Normalnie jakby dłuższe łapki miała:) Maniek tez przystojniak pierwsza klasa:loveu: Quote
maartuusia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Biedna, mała Żabcia, na pewno ktoś ją pokocha, fajniutka sunia, rozwaliło mnie zdjęcie z tym większym psem. Trzymam kciuki za suńkę. EDIT: Odpowiedź na pytanie Figi, Lunka biega jak wariat, zdecydowanie lepiej jak zaraz po przyjeździe do nas, utyka co prawda na przednią łapkę i generalnie mniej jej używa, ale ja widze 100% różnicy, najlepsze tempo ma jak wychodzę wieczorem na podwórko wołać psy na jedzenie hihi. Marian też poprawił swoją sprawność od kiedy jest Lunka. Quote
Figa Bez Maku Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 maartuusia napisał(a):, najlepsze tempo ma jak wychodzę wieczorem na podwórko wołać psy na jedzenie hihi. Marian też poprawił swoją sprawność od kiedy jest Lunka. No tak...motywacja, motywacja:diabloti: :D Quote
maartuusia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Takie małe chciałam zrobić porównanie: 21.03.2007: 15.05.2007: Quote
Seaside Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No nie wierzę :diabloti: - Lunce linia wróciłą :multi: :multi: :multi: Quote
Figa Bez Maku Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Martusia jesteś super dziewczyna:loveu:i czarodziejka :crazyeye: Niecałe 2 miesiące i z foczki wyczarowałaś ślicznego (troszkę jeszcze pulchnego:razz: ale jednak) pieska:eviltong: Luna ma talię :multi: ( no może nie osy ale trzmiela na pewno :D) Quote
Jowita Poznań Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Lunka jest sliczniasta a i Marianek boski :cool3: Fajne masz psiaki martusia! :loveu: Quote
zuziaM Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Cudna psinka :loveu: ! I rzeczywiscie w porownaniu do tego, co bylo .... niebo a ziemia ! Marianek... jak zwykle uroczy :loveu: ! Quote
maartuusia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Lunka zaczyna skakać na ludzi :multi: to znak, że chyba tusza powoli przestaje jej przeszkadzać. A żebyście widzieli jak pogoniła z Marianem kota sąsiadów ostatnio, zawsze chciałam koteczka, ale teraz już wiem, że znowu nie ma na to szans, najpierw Badyl ganiał koty, teraz Lunka pokazuje Marianowi o co z tym sporcie chodzi, ech... Quote
Figa Bez Maku Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hmmm...no chyba ze trafiłby się kot , który wie jak przyhamować łowieckie zapędy psa:diabloti: :cool1: Quote
Puchatek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Lunka koty atakuje No a Marian jej wtóruje Marta kotka chciała mieć Znikło "mieć" zostało "chcieć" ;-) Quote
Figa Bez Maku Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Może Marcie zanleźć kotka? nie może to być kicia słodka:diabloti: Tylko pewna siebie lwica:cool1: lub waleczna tygrysica:mad: Albo kocur co się zowie by psy nie skakały mu po głowie:lol: Quote
Jola_K Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 wrocily wierszyki :lol: :lol: to dobrze, rozwesela smutne dni ... :( Quote
Figa Bez Maku Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A jakaż to Jolu miła:loveu: smutna rzecz Ci się przytrafiła?:placz: Popatrz na życie pogodnie,:lol: tak żyć jest dużo wygodniej:razz: zza chmurek zawsze słoneczko wygląda:cool1: więc do przodu zawsze spoglądaj:multi: Quote
zuziaM Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 zuziaM napisał(a):Wiec , jesli sie przylozysz :evil_lol: , to Lunka moze do swojej dawnej formy dojdzie :lol: Zdjecie jakies 2 lata temu robione Czy nie szczuplutka dziewczynka ? ? ? No to ja swoj stary post sobie zacytuje ...... i powiem tylko : A NIE MOWILAM ? ? ? ? ? :lol: Luncia sliczna i szczuplutka .... wrocila do swietnej formy dziewczynka ! Maartuusia - pozdrawiam serdecznie ! W sierpniu bede w Jablonnej i Jachrance...... ale juz patrzylam .... daleko od Was...... oj, daleko :roll: . Quote
Puchatek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Jabłonna to tylko po drugiej stronie Warszawy. Taką odległość to na rowerze się przejeżdża. Quote
maartuusia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Na wniosek Seaside postaram się jutro umieścić jakieś świeże fotki moich małych bandytów. A Zuzię serdecznie zapraszam, to rzeczywiście nie jest tak daleko, może uda się zorganizowac jakieś spotkanie, tylko byle nie po 15.08 bo wtedy oddaję mój inwentarz pod opiekę rodziców i wyruszam w lekko opóźnioną podróż poślubną. A Lunka normalnie z dnia na dzień pięknieje, albo ja już mam chorobę jakąś bo codzień wydaje mi się ładniejsza i kochańsza. Quote
Jowita Poznań Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Martusia--> i tak powinno byc :D ze piekniejsza i kochansza :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Ja jestem wielka fanka Lunki, cudna istota :) Quote
Figa Bez Maku Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Luśka to taki piesio z bajki dla dzieci, taki ma " obrazkowy" wygląd:lol: Quote
Recommended Posts