magda z. Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Świetna z nich parka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Puchatek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Rany Boskie koniec świata Marian na golasa lata! Ludzie, ludzie co robicie Jeszcze Lunkę wystraszycie I pomyśli sobie psisko Że to będzie pośmiewisko Jak na zero ogolicie To dopiero będzie życie Quote
maartuusia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :roflt: Oj Puchatku, Puchatku, jesteś niemożliwy, mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu. Quote
Igusia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dziękujemy ciotkce za piękne fotki! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuziaM Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Alez rewelacyjne zdjecia ! Marianek po prostu, jak najcudniejszy pluszaczek wyglada :loveu: :loveu: :loveu: ! Teraz uroda Luneczki lekko przygasla ....:cool3: ! Quote
zuziaM Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Puchatek napisał(a):Rany Boskie koniec świata Marian na golasa lata! Ludzie, ludzie co robicie Jeszcze Lunkę wystraszycie I pomyśli sobie psisko Że to będzie pośmiewisko Jak na zero ogolicie To dopiero będzie życie :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ! ! ! ! ! Quote
Peter Beny Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No i zabiegany wujek też zajrzał i tu takie fajowe foty :evil_lol: , fajno ,że Lunka już ma kolege i co z tego że gołego :lol: :lol: :lol: a co do Puchatka , hihihihi, po prostu coś niesamowitego :multi: :multi: :multi: Quote
Jola_K Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 maartuusia napisał(a): oooooooooo na tym zdjeciu wyglada ja ten psowaty smok z "Niekonczacej sie opowiesci" :loveu: ludzie! widze WSZYSTKIE zdjecia! :multi: musze sie cofnac 2,5 m-ca wstecz we wszystkich watkach, w ktorych mam zaleglosci... :roll: olaboga, czasu mi trzeba, czasu :shake: Quote
Figa Bez Maku Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jola_K napisał(a):oooooooooo na tym zdjeciu wyglada ja ten psowaty smok z "Niekonczacej sie opowiesci" :loveu: Jola K rację ma smok co przypomina psa! łagodny jak pluszowy baranek taki też jest i Marianek:loveu: Lunka oczom nie dowierza bać się czy nie tego zwierza? ale nos jej podpowiada: tego samego mam sąsiada:loveu: Quote
Jola_K Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :lol: :lol: :lol: nos na pewno Luni podpowiada, ze to ciagle ten sam Manius :D Quote
maartuusia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Lunka jest u nas już ponad tydzień jak wiecie, rozkręca się dziewczyna powoli, choć spodziewałam się, że nastapi to szybciej (Badyl już po 2-3 dniach od adpocji szalał po podwórku i wszystko uwazał za swoje). Luna woli spokojnie poleżeć sobie w pralni zamiast śmigać jak Maniek cały dzień po podwórku, bardzo lubi za to towarzystwo ludzi, bo za każdym razem kiedy ją wołam chętnie idzie na podwórko, jest jeszcze trochę strachliwa, gdy tylko usłyszy kroki osoby wchodzacej do pralni ucieka na swoje legowisko, potem oczywiście wita się i cieszy, ale pierwsza rekacja to strach. Przed jedzeniem tańczy tylko wtedy, kiedy to moja mama przynosi miskę, na mnie + jedzenie nie reaguje już tak żywiołowo. Szczeka, dosyć dziwnie, stara się głośno, ale jakiś taki stłumiony dźwięk wydobywa się z jej pyszczka. Pozatym jest kochana, zawsze chętna do miziania, anielsko cierpliwa dla wiecznie zaczepiającego ją Mariana. Robiłam w weekend zdjęcia, ale niestety coś źle miałam ustawiony aparat bo zdjęcia z podwórka w ciągu dnia wyszły strasznie ciemne, i zauważyłam to dopiero jak je zgrałam na dysk, więc zdjęć dziś raczej nie będzie, umieszczę tylko Marianka w nowym ubranku, to akurat robiłam w domu. Quote
maartuusia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Pani robi sobie ze mnie jaja, może i jest mi trochę zimno, ale wolę to od głupich uśmieszków innych psów. Maniek z TZ'em No i najlepsze jakościowo zdjęcie z podwórka, naprawdę sobie odpuszczę resztę. Pozatym na ile Marian jest pierwszym moedelem RP tak Lunka nie przepada za aparatem, wczoraj usilnie chciałam jej zrobić jakiś ładny portret, a ona uparcie odmawiała współpracy, może boi się tego urzadzenia, spróbuję ją jednak przekonać, może będę za każde ładne zdjęcie dawała smakola, to byłby najlepszy sposób, ale przecież w końcu przestałaby mieścić się w kadrze. Quote
zuziaM Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 maartuusia napisał(a): .....ona uparcie odmawiała współpracy, może boi się tego urzadzenia, spróbuję ją jednak przekonać, może będę za każde ładne zdjęcie dawała smakola, to byłby najlepszy sposób, ale przecież w końcu przestałaby mieścić się w kadrze. Zawsze czekam z niecierpliwoscia, az sie maartuusia pojawi.... bo ... beda zdjecia :multi: :multi: :multi: ! ! ! No i sa ! Super... usmialam sie szczegolnie z tych dwoch ! Jak Manius komicznie ta lapiny rozszerza....:evil_lol: , a na drugim ma taaaaaakie gluuuuuugie lapki :crazyeye: ! ! ! Slodkie psiny i szczesliwe bardzo - to widac ! Quote
Seaside Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 maartuusia napisał(a): On jest z gumy???????????????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale gigancik ten Marianek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Martusiu a jak tam tusza Luśki?? Quote
Puchatek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ale dlaczego, dlaczego mi to robicie? Ale dlaczego, dlaczego mnie tak golicie? A potem, a potem taki głupi wygląd mam I żadna mnie nie zechce i zostanę sam! Quote
Puchatek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 No ja go na pewno nie zechcę w tym stanie Wyglądasz okropnie mój Panie Marianie Byłeś taki puchaty jak tutaj nastałam Że prawie, że prawie się zakochałam Lecz teraz, lecz teraz mój Panie Marianie Gdzie Twoje, gdzie Twoje, gdzie Twoje ubranie Ach serce, ach serce, ach serce me krwawi Lecz nie chcę już z Tobą się bawić, się bawić. Quote
Puchatek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kiedy raz pierwszy na Ciebie spojrzałam Na tle płotu potężną postać ujrzałam A teraz gdy Cię widzę postury mizernej Znajduję siebie w postaci muskułów pazernej Ten wilczasty z przeciwka, to dopiero facet A gdy patrzę na Ciebie to po prostu płaczę. Quote
Igusia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Puchatku, masz racje Manius lepiej w poprzedim fryzie wygladl;) OFF:Puchatku moge poprosic dla moje znajdki w podpisie o jakis ladny wierszyk:oops: Quote
maartuusia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Lunka nie jest narazie na jakiejś specjalnej diecie, staramy się po prostu racjonalnie karmic i zapewniać ruch. Od dziś zaczynamy krótkie spacery po okolicy, nie chcieliśmy z nią chodzić od pierwszego dnia żeby jej zbytnio nie przemęczać, a tak teraz po tygodniu biegania po podwórku myslę, że jest gotowa na pierwszy spacerek. A Marianek niestety inczej obcięty być nie może (z powodu chorych łapek nie może długo stać), fryzjerzy nie robią "fryzur" psom leżącym, obcinają je na "rekruta" a Marian musi być obcinany ze względu na swoją wyjątkowo obfitą szatę, która ma straszne tendencje do kołtunienia się. Po 3-4 miesiącach od strzyżenia na brzuszku i tylknych łapkach kołtuny są nie do opanowania, i to nie żebym nie dbała o psa, taka sierść - nierozczesywalna, gdybyście widzieli mój asortyment grzebieni i nożyczek, nie jeden fryzjer nie powstydziłby się takiego. Quote
Puchatek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Przecież wiem Ale taki już żartowniś ze mnie na czym niestety cierpią wszyscy którzy się nawiną. :evil_lol: Quote
zuziaM Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Puchatek napisał(a):Przecież wiem Ale taki już żartowniś ze mnie na czym niestety cierpią wszyscy którzy się nawiną. :evil_lol: HAAAAALOOOO ! HAAAAALOOOO ! Quote
Puchatek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja jestem ale Maartuusia gdzieś zniknęła i nie dostarcza nowych tematów. Może się obraziła za te wierszyki o Marianie. :oops: :placz: Quote
Figa Bez Maku Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Marianek za docinki się obraził milczeniem niechęć swą wyraził Lunka zaś solidarnie z Maniem bierze nas na wstrzymanie Marianku już się nie gniewaj na nas w futerku czy bez jesteś SUPER AS Quote
Puchatek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Marianie gdy patrzę w głębię Twych ócz To pragnę znaleźć do serca Twego klucz I pędzić za Tobą przez życie i kwiaty W tym szale namiętności ryjąc w głąb rabaty Ten Szarik z przeciwka nic dla mnie nie znaczy Chodź pójdziemy do płotu niech nas razem zobaczy I niech go potworna za płotem zazdrość zżera Jakiego przystojnego mam tu kawalera. Quote
Recommended Posts