Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotka naobiecywała...to ciotka wrzuca:

witam wszystkie ciocie....jestem najmodniejszy w całej wsi:)

przy mnie Jacyków się chowa:)

mam dwóch świetnych kumpli:
Demola który zawsze musi być wyżej niż inni:

razem szukamy mrówek, które potem głupi Demol ....zjada...

i Kubusia, który nie popisał się gościnnością , ale teraz nadrabia i jest wypasionym koleżką...

Posted

chłopaki bardzo mnie lubia i dzięki temu czuję się tu jak u siebie....jestem luźnym ziomkiem...

znam tu już każdy kat...nawet piwnice ;) dlatego poruszam się gdzie tylko chce i biegam wesoły po trawce:)

Posted

Tutaj nikt nie zwraca uwagi na moje kalectwo...traktują mnie jak zdrowego psiaka, więc ja tez często zapominam o tym ze nie widzę i cieszę się życiem....bardzo głośno szczekam jak na mnie nie zwracają uwagi...

Ciotka Mira mnie bardzo lubi....powiem w tajemnicy ze ja ja też:) spędzamy razem każdą wolna chwilę...

Posted

ale wiecie co lubię najbardziej????

jak mnie noszą na rękach...jestem wtedy taki ważny...i wyżej niż Demol:)

To jest moje ulubione miejsce...u cioci na kolankach...

a wiecie gdzie mam mojego byłego właściciela...który o mnie nie dbał????

tak...właśnie tam.....

Posted

Diana S napisał(a):
Zawsze zadziwia mnie to, jak pies niewidomy sie porusza.... Nic nie widzi, a jednak widzi....

Jest cudowny....

mało tego on się rozpycha łakociami:) zawsze musi byc najważniejszy...hehehe

Posted

Ale nam tu ciotka danavas piekne fotki dala :eviltong:.a jakie fajne opisy :cool3:.Mnie sie najbardziej podoba fotka z kwiatuszkiem ...no i oczywiscie ta ostatnia ..gdzie pokazuje glebokie poszanowanie 4 liter :diabloti:..do bylego pana :angryy:.Teraz to pies szczesliwy .ktory kocha i jest kochanym .:loveu:

Posted

danavas napisał(a):
mało tego on się rozpycha łakociami:) zawsze musi byc najważniejszy...hehehe

On skradł mi serduszko.... Musi być najwazniejszy, ba On jest najwazniejszy....

Posted

Bobi jest gwiazdą:) Fenomenalne zdjątka! A jaki szczęśliwy! No i nareszcie Kubuś się pokazuje, prosimy o więcej takich świetnych fotek!

Posted

nie na spacerek a na wycieczkę pod czeską granice;) teściowa zaprosiła i moja mama powiedziała że bez Bobiego nie jedzie:) Bobi poznał całą rodzinkę i psa Misia :) i podjadał smakołyki pod stołem.....a jak baaardzo późnym wieczorem wrócił do domu to szalał z radości że jest jego kocyk i Demol:)