Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny- hotel i lecznica jest w Józefowie koło Otwocka, nie w Markach.
Możecie zapłacić teraz połowę, a połowę, jak uzbieracie. Tylko za leczenie chciałabym dostać możliwie szybko, bo muszę leki na bieżąco uzupełniać. No i pamiętajcie o kleszczach- około 15 złotych i robalach, jak go wyleczymy. Też koło 15 złotych.

Posted

[quote name='paniMysza']ja będe jeszcze miała dla malucha pieniądze z bazarku zbierane na znalezionego przeze mnie psiaka. pele ma juz dom i prawie wszyscy kupujacy zgodzili sie na przekazanie pieniążków szafrankowi. czekam jeszcze na odpowiedz ostatniej "klientki". wszystkich pieniedzy jest cos kolo 140 zł.[/QUOTE]
140 zł :multi: dziewczyno, to majątek dla cmentarnego biedaka:multi: Dziękujemy:loveu:
Szafranek coraz bliżej domu i życia..

[quote name='MaDi'][COLOR=red][B]Napiszcie PW do Teresz10 pisała,że 2 maja jedzie do WaWy[/B][COLOR=black][B].[/B][/[/COLOR][/COLOR][COLOR=black]QUOTE][/COLOR]
To ważne. Drugiego jest za parę dni. Może uda sie jeszcze zgromadzić trochę kasy dla psiaka. Posyłam dalej zaproszenia i rozsyłam wici o naszym cmentarnym Szafranku.

Posted

dokładnie 146 zł:)
podziekowania dla dziewczyn, które robiły zakupy na moim bazarku, oraz dla domu tymczasowego, a teraz stałego pelego, który zrzekł się tej kaski:) nie dla mnie. to wątek bazarkowy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205831-NA-LECZENIE-PELEGO!-książki-komiksy-firmowe-ubrania-ringówki-i-inne!-ZAPRASZAM!-)?p=16673020[/URL]

Posted

[quote name='paniMysza']dokładnie 146 zł:)
podziekowania dla dziewczyn, które robiły zakupy na moim bazarku, oraz dla domu tymczasowego, a teraz stałego pelego, który zrzekł się tej kaski:) nie dla mnie. to wątek bazarkowy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205831-NA-LECZENIE-PELEGO!-książki-komiksy-firmowe-ubrania-ringówki-i-inne!-ZAPRASZAM!-)?p=16673020[/URL][/QUOTE]
[B][COLOR=red]Dziękujemy wszystkim za serce...[/COLOR][/B]:loveu::loveu:
[quote name='Yv1958'][B]Wplace zaraz 200 zl[/B]. Konto mam, bo wplacalam na Sonie.

Nie moge jednak dac stalej deklaracji. Przykro mi.[/QUOTE]
[B][COLOR=red]Przykro Ci...?? Dziewczyno, ratujesz pewnie życie cmentarnemu biedakowi. Dziekuję , to mało powiedzieć.:loveu::loveu:[/COLOR][/B]
[COLOR=black] Potrzebny bedzie nr konta dla osób, które już składały deklaracje wczoraj na wątku.[/COLOR]

Posted

[quote name='Kava'][B]kto tu jest wlasciwie skarbnikiem?

niech mi przysle na pw dane bankowe + SWIFT

doloze do podrozy[/B][/QUOTE]

Dzięki. Nie wiem, kto jest skarbnikiem. Weszłam wczoraj prawie w nocy na wątek i od tej pory tyle się dobrego podziało...
Poczekajmy na szafranekm, która jest z psiakiem. Pisała, że przybędzie tutaj po pracy, albo może ktoś wie, jaki jest nr konta, bo kilka postów wcześniej była mowa, że ktoś zna.

Posted

[B]Dzwoniłam do Teresz10. Bardzo miła rozmowa i mnóstwo wiadomości, które mogą się przydać, jeśli chodzi o zapewnienie Szafrankowi dachu nad głową przez jakiś okres, zanim nie pojedzie do hoteluku, ale o tym i o ewentualnym transporcie napisze nam sama Teresz10, gdy wejdzie na wątek.[/B]
[B]Teraz była w drodze i ustaliłyśmy, ze podeślę jej link do wątku. Wieczorem/ po południu wejdzie na dogo i więcej będziemy wiedzieć.[/B]

Posted

Porozsyłaj pw. To bardzo ważne i pilne. Dziękujemy z całego serca.
A jeśli chodzi o DS..byłoby wspaniale, gdyby Szafranek prosto z cmentarza znalazł się w swoim domu, więc może dobrze byłoby ogłaszać. Domki nie zdarzaja się na wezwanie i błyskawicznie...ale zdarza się taki cud na dogo czasem.

Posted

dziewczyny, jesteście super!

346zł wpłat jednorazowych
115zł deklaracji stałych

w ciągu kilku dni!
myślę, że nie ma się co zastanawiać, niech Szafranek jedzie do hoteliku. tym bardziej, że macie transport 2 maja, tak?

Gosiu, czy na Twoje konto mają iść wpłaty? byłoby fajnie, gdybyś je podała, dałabym je na FB, może ktoś coś wpłaci.
przypominam adres wydarzenia:
[URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100000833581639#%21/event.php?eid=141630649242282"]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000833581639#!/event.php?eid=141630649242282[/URL]

rozsyłajcie!

ps. może i temu pieskowi zorganizujemy bazarek?

Posted

Gosia to szafranekm ? ??? Nie znam imienia.
- [B]Konto [/B]potrzebne szybciutko i rozsyłamy. Także na FB [B]motylku-[/B]prosimy.
- [B]transport [/B]ustalimy ,jak wejdzie na dogo Teresz10
- teresz mówiła o transporterku dla psiaka i o hydroxyzynie, bo jedzie sama z kilkoma psiakami; reszta szczegółów też do ustalenia.
- Jeszcze sprawa [B]miejsca pobytu Szafranka do czasu wyjazdu do domku...[/B]
- [B]Bazarek-[/B] rzecz konieczna. Kto zajmie się bazarkiem, ma doświadczaenie bazarkowe. Fanty zawsze znajdą się.
[B][COLOR=red]Dalej zbieramy posag dla Psiaka- na hotelik, na weta na transport[/COLOR][/B]
Czekamy na Szafrankam, czy decyduje ktoś bliżej psiaka w realu? Trzeba Szafranka " odłowić" z cmentarza.
Kto go widział dzisiaj????

Posted

[quote name='danka4u1']Porozsyłaj pw. To bardzo ważne i pilne. Dziękujemy z całego serca.
A jeśli chodzi o DS..byłoby wspaniale, gdyby Szafranek prosto z cmentarza znalazł się w swoim domu, więc może dobrze byłoby ogłaszać. Domki nie zdarzaja się na wezwanie i błyskawicznie...ale zdarza się taki cud na dogo czasem.[/QUOTE]

Dobra to ja powracam do rozsyłania. Jeśli do kogoś stąd już wyślę przypadkiem to przepraszam bo kogoś na wątku mogłam nie zauważyć lub nicku nie zapamiętać ;)
To zajmie się również ogłoszeniami dla psiaka z racji tej że nie mam jak pomóc finansowo to postaram się tak chociaż pomóc :)
Tylko że nie jestem dobra w pisaniu tekstu do ogłoszeń ktoś mi pomoże, i do kogo mam podać numer kontaktowy ?
Poproszę na pw adres email osoby ktorej mam podawac w ogloszeniu oraz numer telefonu :)

Posted

Kochani szafrankem miala maly wypadek.

Prosila, zeby przekazac, ze bedzie zaraz po 21-szej.
/Jeszcze jest w szpitalu/.

Rozmawialysmy miedzy innymi o tym, ze moze byc problem ze zlapaniem pieska. On jest dosc czujny i ostrozny.
Przydalaby sie jakas osoba z doswiadczeniem, tym bardziej, ze Szafranekm ma uszkodzona akurat prawa reke:(

Posted

Szafranekm to Gosia, tak :)

dam na FB numer konta jak tylko się pojawi.

kto zajmie się bazarkiem? zgłaszać się :)

i mam nadzieję, że wypadek nie był poważny!
[B]
Paulinko[/B], w ogłoszeniach podawaj dane Gosi-Szafranekm, jest to podane gdzieś na początku tego wątku, bodajże na 2 stronie