Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Przyszłam się przywitać na wątek :)

Będę tu stałym bywalcem teraz, bo uwielbiam czytać cudowne opowieści o psiakach, które znalazły się w tak wspaniałych domkach :)

Dodam tylko, że jak ja byłam u weta z moim tymczasowiczem "jamnikiem wielkopolskim" Kubusiem na pobraniu krwi i zaszczepieniu, to musiał mieć zawiązany pyszczek bandażem, do tego kaganiec (sam kaganiec ściągał w sekundę :)), łepek musiałam przyciskać do stołu, a na Kubusia się prawie położyć - piski, jęki - furiat niesamowity :) a jak go puściliśmy już po wszystkim, kaganiec ściągnięty, to ze złości odwrócił sie i mnie dziabnał :)

Ale co się dziwić - w końcu to facet był :):):)

Posted

Witamy Ciocię Akrum na naszym wątku i dziękujemy za dobre i miłe słowa!

Długie teraz te wieczory, to i czasu trochę więcej... kilka fotek dorzucimy, a co?

Tu jeszcze ze spacerku w ub niedzielę - było słoneczko, teraz już nie ma...

U Tatusia na kolankach - po spacerku, odpoczywamy...

Pod kocykiem na kanapie...

Na kocyku... ale zaraz, zaraz - czy Mu czasem nie za wygodnie???

No teraz lepiej, zdecydowanie... ktoś w tym domu musi pilnować jakiegoś porządku...

Posted

I ciąg dalszy, a co? jak szaleć, to szaleć...

I po co te wszystkie foto-montaże przy reklamie pedigree... Zobaczcie na naszą Korcię - nic dodać, nic ująć
Uśmiech, że hoho i bez żadnych tricków...

I jeszcze z bliska...

A tu już po ciężkiej pracy - odpoczywamy...

I jeszcze dłużej odpoczywamy...

I już totalny luzik...

I coś Wam jeszcze kochane cioteczki powiem... mamcia mówiła, żeby póki co nie zapeszać, ale jak wszystko dobrze pójdzie podobno od jutra mamy mieć jeszcze... jedną koompelę w domu....
Berni trochę podenerwowana, a ja to się nawet cieszę - zawsze co dwie dziewczyny, to nie jedna...
Trzymajcie za nas kciuki!!!

Posted

Zacznę może tak

1.Poproszę o oblicze Tatusia...nie ma ścinania głów-to nie średniowiecze

2.Chcę do Krakowa z WAMI

3.Chce na kanapę

4.Uśmiech Koruni jak Dumuni jest

5.Proszę Nerunia w brzucholek całować

6.Kopanie dziur-wysyłam na jeden dzień Fokusa-zrobią wiatraczek

Posted

Kochana ciocia Celinka - zawsze na straży!!! Nawet jak ma gości!!!
A tak swoją drogą pozdrawiam was Cioteczki i życzę szampańskiego wieczoru! Miło, bardzo miło było się z Wami słyszeć!!!
Kraków pozdrowimy, Nerusia po brzucholku wycałujemy, a do kopania dziur zapraszamy Fokusika z resztą Rodzinki!!!

Posted

Neruś to ja Fokus-weź no uszczypnij swoją Berni w zadeczek....:angryy::mad:...wykręca się tu sianem...wysłała mojej Selin jakąś głowiznę a miała twarz....i dobrze wiedziała o co mojej chodziło....:mad::diabloti:

Posted

Celina12 napisał(a):
Neruś to ja Fokus-weź no uszczypnij swoją Berni w zadeczek....:angryy::mad:...wykręca się tu sianem...wysłała mojej Selin jakąś głowiznę a miała twarz....i dobrze wiedziała o co mojej chodziło....:mad::diabloti:

Łoj tam, łoj tam... Foksiu, moja Berni to w ogóle dziś zakręcona, jak 88 numer nici:niewiem:...
Chodzi po domu, jak nakręcona; kuchnia, salon-telewizja, komputer, zaczyna coś robić - nie kończy:mad:... gada bez sensu w kółko jedno i to samo:stupid:...
Nie tylko Twoją Selin robi dziś "w bambuko":knuje:... co za kobita... ech:diabloti:...

Posted

Ja też nie znam imienia... Rozpisuje błyskawiczny konkurs...
Lubię krótkie, fajnie byłoby z "R", ale mnie się już pomysły wyczerpały... więc niekoniecznie musi być z "R"... byle krótkie...
Nie wiem, myślałam może:
HERA?

Posted

Sama nie wiem....musi mieć jamnicze imię....hihihi....imiona z R dla Dziewczynek są jakies twarde jak dla mnie...brzmiące niebezpiecznie.....np.Berni....:diabloti::loveu::loveu:...Selin-to brzmi okropnie:evil_lol:

Posted

Celina12 napisał(a):
JA nawet wiem dlaczego taka zakręcona jest...Selin mi coś przed chwilką pokazała.....popatrz Neruś....

To jest Dziewczynka.....tylko nie znam imienia.....

ooo jamnik :):):) hahahaha

Posted

Celina12 napisał(a):
Sama nie wiem....musi mieć jamnicze imię....hihihi....imiona z R dla Dziewczynek są jakies twarde jak dla mnie...brzmiące niebezpiecznie.....np.Berni....:diabloti::loveu::loveu:...Selin-to brzmi okropnie:evil_lol:

Nie no ludzie, cioteczki, czy Wy widzicie, jak ta Selin po mnie jeździ:shake:???
Pewnie- Selin piękne, gładkie, wręcz melodyjne:loveu:... ach:loveu:...
A Berni to wręcz niebezpieczne:angryy:
Ło Jeżu:diabloti: - trzymajta mnie, bo zara, jak Joo dopadne:mad:....

Posted

:oops:..ja napisałam,że Berni brzmi niebezpiecznie a Selin-okropnie.Niebezpiecznie-nieprzewidywalnie .....nie chciałam urazić....:shake:....a tak wogóle to wreszcie mnie dopadnij a nie strasz......

Posted

Celina12 napisał(a):
:oops:..ja napisałam,że Berni brzmi niebezpiecznie a Selin-okropnie.Niebezpiecznie-nieprzewidywalnie .....nie chciałam urazić....:shake:....a tak wogóle to wreszcie mnie dopadnij a nie strasz......

Bój się kobieto, bój się:):):)

Posted

Bardzo jamnisiowa! :) i piękna. Pewnie nózki ma długie? :). A może Gaja? albo Fifi? Tak jak na Harutka w przypływie miłości wołam:)
Zdjątka robaczków jak zwykle fajne :) . Killerek jest śliczny - leśne kocię ;)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Czyż nie jestem nieco jamnisiowa???

Poprawić uszy, wygiąć nochal nieco w dół skrócić łapy wydłużyć kręgosłup i jamnisia gotowa. I tak ma wiecej z jamnika niż niekóre mające zdjęcie z 1 piętra robione aby "zjamniczyć" proporcje. Jakby nie patrzeć dobeczka jest śliczna.

Posted

Dzwoniła Berni-jadą z Dobcią....w samochodzie spokój między psiakami,Neruś nawet całował nową koleżankę.Jak przyjadą mają zjeśc obiadek,potem odbyć dłuuuugi spacerek.Potem pewnie kąpiel się odbędzie.....na razie jest super.Tylko Sunia-prawie jamnik-boi się dotyku,biedna przestraszone dziecko...

Posted

jofracy napisał(a):
Sarunia ale będziesz miała ślicznego tymczasika :) powodzenia :)

A tam tymczasika ;) . Jak Sarunia zobaczy dziewczynkę to pokocha i już nie odda :) .

Hera ładnie . I Gaja też ładnie .