Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

1e7b279f73591442312ec529eff55015.gif Walentynkowe serdeczności! Berni, dziękuję za pamięć i życzę miiiiiłosnego dnia ;)

ja tez sciskam walentynkowo, trzeba ożywić dogo, bo to po buractwie na FB odskocznia teraz

• Upvote 1
Posted

Ja też całuski daję walentynkowo.....jakoś ostatnio wszystko przegapiam.....Karolince i całej Jej rodzince z całego serca- wszystkiego co najlepsze.

Zdjęcia pełne ciepła i uroku a z Gajunią boskie :)

Tak kiedyś na dogo tak rodzinnie było, tyle Cioteczek pisało......pogubiliśmy się......

• Upvote 1
Posted

Właśnie, wracajmy na dogo...
Pomijając różne zadymiarstwa, na naszych wątkach zawsze było miło, cicho, radośnie, rodzinnie....
Ale myślę, że "pokonamy falę" i damy radę :)

Bardzo dobry pomysł cmok.GIF

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Aluś, dziękujemy za wspaniałego torta :)

Masz rację, Karolinka to moooocna Kobitka, a woli życia to ma za kilku dorosłych naraz!

Kochane Dzieciąteczko, a do tego grzeczna, zawsze uśmiechnięta - Niunieczka bez wad!!!

Ale jednak w tym wieku widać jeszcze to skrajne wcześniactwo - Malutka jeszcze samodzielnie nie chodzi, ale poza tym jest wielką Bystrzachą:) - ma 4 zębole, bije brawo, robi sroczkę, mówi ŚWIADOMIE: baba, tata, mama, nie nie ;) ....

Jest Słodka, Kochana, Cudowna....

I choć skończyła roczek 18 stycznia, to tak naprawdę 1-sze urodzinki powinna mieć na przełomie kwietnia i maja...

Wszyscy lekarze specjaliści, i w Tarnowie i w Prokocimiu twierdzą, że Karolinka jest CUDEM!!!

• Upvote 1
Posted

Michał jest wcześniakiem  7 miesięcznym (32 tyg) i chłop 184cm , teraz się odchudza bo się przekarmił ;)  :P .  Karolinka zuch dziewczynka.  Wszystko powinno być ok. Całusy i uściski przesyłamy. :)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Tak sobie pomyślałam, że pokażę Wam Plusia (Nerunia) w trakcie rozmowy przez Skyp'a z Tatusiem...

Jak co dzień i dzisiaj gaworzyliśmy sobie miło, w pewnym momencie wyszłam na chwilkę, kierując ekran na Pluszaka...

Wracam i co widzę.... Tatuś mówi do Plusia,a Plusio wsłuchany i wpatrzony w ekran :)

A tak to właśnie wyglądało :)

4009e7ae15dc34c6gen.jpg

I powiedzcie, czyż nasz Piotruś nie jest UROCZY?!

• Upvote 2
Posted

Jest przeuroczy :).  Mądraliński  jak pięknie wsłuchany w słowa swojego Pańcia , rewelka  :calus:

Prawda?

Nerunio, przez swoją krótką (jak pieszczotliwie nazywamy kundelkową) kufę, zachował wygląd 4-4 miesięcznego szczeniorka - taki SŁODZIAK :)

No, i jak twierdzi nasz wet - mentalność i zachowanie też 5-cio miesięcznego szczeniorka ;)

Przez to jest naszym Kochanym Synkiem, Dzieciaczkiem, Piotrusiem, Plusiem, Pluszczkiem, ech - nasz SKARB <3 !!!

Posted

Bernadko, ten twój Neruś jest przesłodki, tak pogodny, wesoły psiak, a przy tym uroczy i zabawny, że trudno się nie zakochać.

Tak Joluś, to taki dobeczek, tylko łapki krótkie ;)
Za  to Słodziak nad Słodziaki :) !!!!!